АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Да приключим с този тъп спор веднъж завинаги

Мнениеот alexveselinov » 28 окт 2014 14:25

Tommi написа:Левски е религия и не си я избираш заради конкретен мач, конкретна победа или заради някоя статия в медиите.

Точно така е, колкото и да им е мъчно на някои индивиди 8-)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Мнениеот Kris_men2000 » 28 окт 2014 14:26

Аз съм от ЛЕВСКИ а брат ми е от Ботев.Всеки сам си избира от кой отбор да бъде а не да го вербуват.Станах от Левски заради ГУНДИ и КОТКОВ ,заради Панов,Мишо Вълчев и тн. тн.Говоря за играчи от различни времена но те са ме направили върл левскар.А за да обичаш и да си влюбен в ЛЕВСКИ това си е божия благодат.Толкова обичам ЛЕВСКИ колкото обичам Бог и християнската си религия.За мен ЛЕВСКИ е в сърцето ми и по- добре да умра от колкото да се откажа от вековният ЛЕВСКИ.Той е религия ,той е начин на живот и съществуване.Няма как да ви го опиша просто трябва да го почувствате или изживеете тази любов към отбора.Аз съм роден да обичам ЛЕВСКИ а не като някой други които са родени да мразят ЛЕВСКИ а не да обичат любимият си отбор.Това е ЛЕВСКИ - любов а не омраза.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 окт 2014 14:33

Нито един от отговорите в анкетата не отговаря на термина КОМЕРСИАЛНОСТ!!! :o :o :o
Какво ТОЧНО мога да спечеля от това,че съм фен на Левски???В КОМЕРСИАЛНО отношение???

goltupan
Контакти:

Мнениеот goltupan » 28 окт 2014 14:48

Ще започна с това,,Корените на моя род са в българското село което ме прави горд Българин" .Дядовците ми са ЛЕВСКАРИ преди да бъдат бити като врагове на
,,народа" баща ми, чичовците и вуйчовците ми са от ,,Левски".Не бих предал рода си и идеите му никога!Така,че,,Само Левски" и,,Вън болшевиките от нашата земя"!

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 28 окт 2014 14:57

да бъдеш от ЛЕВСКИ не е просто да си привърженик на някой отбор.Да си от ЛЕВСКИ това е начин на живот.Да страдаш и да споделяш успехите.Да си знаеш историята и да преживяваш всеки един миг от нея.Винаги има върхове и падения, само тези които имат истинска история, започнала от група ученици и вяра в отбора си ще преодолеят временните неуспехи.Знам, че някой трудно ще ме разберат но това е нормално, т.к. те по същество са създадени предимно да мразят, а след това да обичат техния отбор.Затова и след мача на 23.09.1994г. повечето от тях казваха ''аз вече не се интересувам от български футбол''.Затова и почти всички от тях от ловешкия регион не знаят от кой отбор са, а знаят само да мразят ЛЕВСКИ.По време на тоталитарния режим ЛЕВСКИ 12 години не е ставал шампион, мачкан е от всякъде и пак е оцелял.САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 28 окт 2014 15:09

Левскар съм трето поколение. Този идеал, тази любов, ще се предава до там, до където свят има.. и именно това ни прави вечни! Тази магия не може да се обясни - от радост до мъка и пак обратно, но винаги с Левски!
Левскар да си братко, дума голяма е.. левскар да си братко, е чест!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 окт 2014 15:25

44% /най-много/ отговарят: Не симпатизирам на никой от двата отбора
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 15:35

Това изненадва ли те? Съвсем естествено е, 2 отбора, били те и 2 от най-популярните в България, да са по-малко като фен маса, от всички останали взети заедно....
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 окт 2014 15:38

Аз съм фен на ЦСКА от както се помня, баща ми е ЦСКА-р но не запален, първия ми съзнателен мач на ЦСКА е 2-2 на "Армията" през 2001 (поне така мисля), бил съм на 7. Завърши 2-2, а поведохме 2-0. Тогава видях колко велик е този клуб и каква велика публика има. Може би и защото силния тогава беше отбора на властта. След това помня мачът с Блекбърн, 3-0 на "Армията", мачовете с Галатасарай и от 2001 насам общо взето всичко. Чел съм историята на ЦСКА в клубния сайт по 50 пъти на ден. Виждах какво всъщност е ЦСКА още от малък и съм горд, че съм от този клуб. Горд съм, защото виждах снимки от препълнената "Армия", горд съм защото виждах великите евро успехи на този клуб, макар и не на живо. Виждах защо като малък съм избрал този клуб и не съм сгрешил! Имало е и разочарования - факт, винаги ми е било мъчно когато левскарите са повече от нас на стадиона (примерно, макар напоследък това да е рядкост), мъчно ми беше когато изпуснахме титлите през 2006 и 2012, мъчно ми беше когато отбора беше пред фалит, но това ни прави по-силни! Нашата любов е по-силна от тяхната омраза, помните ли? Ние го доказахме, спасихме клубът си, без да ни е нужна помощ от слабата ни държава. ЦСКА е най-ощетения клуб в България, но остава най-великият. Доказваме го и в момента! Ходя по мачове от 2010, бях на 16. Сега съм на 20 и за тези 4 години не съм изпускал дерби примерно, а от както ходя съм видял 3 загуби в вечното дерби. И много победи, даже не ги броя колко са вече. Ходил съм по цяла България и не съм съжелявал нито веднъж, дори и да сме загубили. Защото Сектор "Г" е велик! И може да ходя от 2010 по мачове, но това не означава, че незнам какво е било преди това. Интересувам се, ЦСКА е начин на живот. Аз ставам с мисълта за ЦСКА и си лягам със същата тази мисъл! Жалкото е, че около 4000-5000 човека са същото мнение като моето, ако бяхме поне 20 000, армията никога нямаше да остава празна. Бях в Румъния със Стяуа, а по-велико изживяване да видиш 100-тина рейса как пътуват към чужбина за да подкрепят това в което вярваш е неописуемо! А гостуванията на Галатасарай, Рома, Базел, Рапид... помните ли? Аз може да не съм от най-старите фенове на ЦСКА, но мога да кажа, че знам историята ни по-добре от мнозинството "фенове" на ЦСКА, аз не съм фен само на ЦСКА а съм фен и на Сектор "Г"! Защото Сектор "Г" е ЦСКА, ЦСКА няма да е същия ако ги няма тези 4-5 хиляди вярващи до гроб в този клуб. Може и да са малко, но в България това е положението. Не сме немци да пълним стадионите навсякъде - факт. Но когато стане дума за страст и любов сме в топ 5. Жалко е, че много хора през годините спряха да идват по мачове поради какви ли не причини - всички помним колко много пумия се изля върху нас през последните 6-7 години. Като се почне от Божков, през Томов, та до Титан... и все пак нас ни има, защото ние сме ЦСКА, ние сме отбора на НАРОДА! Левскарите може и на хартия да са повече, но никога няма да имат това което имаме ние - величието на еврограндът ЦСКА и Сектор "Г"!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 окт 2014 15:44

Всички знаем защо Левски и ЦСКА са с "най-голяма" фенска маса. 8-)

Върни се в “Футбол - България”