Какво мислите за наказанието на "Левски"?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Какво мислите за наказанието на "Левски"?

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2014 14:56

1982 написа:Естествено, че ще "рева", откъде накъде Миньор ще пуска децата срещу Лудогорец, а с нас ще скача на кръв с титулярите ??! Това вони на корупция и подмолни машинации, ако за теб това е спортът, за мен не е.

Пичове от Перник казаха след мача тогава, че половината отбор е бил с титуляри, ама вие като си навиете на пръста нещо и сте като латерни.....!
Титаните що не им платиха обещаното? Естествено, че ще направят скомина!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2014 15:00

Брей, как веднага се хвърляш да защитаваш Лудогорец за техните уредени победи, а на ЦСКА държиш сметка за всичко.

Нагъл и лицемерен до дупка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2014 15:03

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/shefovete-na-minior-hvyrliha-iunoshite-si-na-ludogorec-i-stana-grozno-193906

Седем от титулярите на Миньор не бяха помирисвали А група, както и всички резерви. Момчетата са родени между 1993 и 1995 година.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 окт 2014 15:08

1982 написа:Естествено, че ще "рева", откъде накъде Миньор ще пуска децата срещу Лудогорец, а с нас ще скача на кръв с титулярите ??! Това вони на корупция и подмолни машинации, ако за теб това е спортът, за мен не е.

На това му казват"Театър на абсурда" тоест всеки си казва неговите реплики и няма диалог.НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ! Ти пак говориш за мача на Лудогорец.Да защитаваш любимия си отбор,не означава да говориш глупости.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2014 15:16

Кашчей, какво става, нали онзи ден ми обясняваше как до 17 часа си на работа и си нямал достъп до интернет, какво правиш тук сега ?? :lol: :lol:

Чак искаше и да ти се извинявам ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2014 15:51

1982 написа:Кашчей, какво става, нали онзи ден ми обясняваше как до 17 часа си на работа и си нямал достъп до интернет, какво правиш тук сега ?? :lol: :lol:

Чак искаше и да ти се извинявам ...

Днес съм в отпуск и затова съм тук.Всъщност, бях на работа до обяд, а и не се занимавам с пускането на т.н. в този форум "теми", които са повече плод на информация (копи-пейст), отколкото авторско творение.
Утре изобщо няма да ме видиш във форума, та си поплачи отсега още по този повод :twisted: :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2014 15:56

Аха, отпуск .... ами може и онзи ден да си бил в отпуск. :lol: :lol: :lol: Или на работа до обед ... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2014 16:04

1982 написа:Аха, отпуск .... ами може и онзи ден да си бил в отпуск. :lol: :lol: :lol: Или на работа до обед ... :mrgreen:

Мой пътува надалеко утре и се прибра рано, за да купи-т`ва..он`ва и да те види дали си изрупал моркова вече, ма ти си явно с големи запаси.

ПП- Виж, аз мога да излъжа, защото нетът ми дава тази възможност, но не виждам някакъв смисъл да го правя и не го правя. Имах бан тогава, защото се бях усъмнил в познанията за света на Всевишния 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 окт 2014 17:21

Трябваше да е на затворени врати,тава би било справедливо!Беше идеален момент да се спре с тия изнудвания!Държа да отбележа,че съм много против тия кампании на уефа за расизма.Най-големите расисти са черните!Все пак аз съм доволен,че ще мога да присъствам на мача!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 18 окт 2014 11:15

Трябваше 5 мача без зрители и 150 000 лв. глоба. Също отстраняване от евротурнирите за година. Тия гамени ни излагат пред целия свят.

Върни се в “Футбол - България”