Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 14 окт 2014 09:33

super falkao написа:Изобщо няма да се занимавам и да мисля защо на вратата застана Михайлов...кои от къде нареди...ако беше Стоянов тия два гола няма да са голове...

Нима? Я изгледай повторения на головете които допусна Стоянов в последните 3-4 мача и ще видиш, че даже са по смешни и лесни за спасяване.
Както вече казах, малката перука е некадърник, но спрете да оправдавате загубата с него, след като целия отбор нищо не играе още от миналата кампания и по-точно мача с Армения. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 окт 2014 09:38

Играчите ни са слаби, отборът също. Като сложим и големите ни очаквания ( на основата на кое, не разбирам :roll: ) и се получава така, че винаги ни е тъпо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

mopper
Контакти:

Мнениеот mopper » 14 окт 2014 09:45

Слаби са тези футболисти и това е, и да извика други те ще са по-зле. Не само първенството е виновно, хърватското да не е в топ 10, но произвеждат играчи на конвейр и може би имат късмета да са близо до Италия и Германия където ги купуват от малки и ги правят играчи. Ние сме близо до Турция и там ни ги взимат. Разчитахме на това поколение на Неделев, Славчев, Миланов,Тонев, но при тях няма наченки на лидерски качества. Берба, Стилиян, бяха звезди на 21-2 а те още не могат да направят 2 мача за клубните си отбори, как да очакваме силни игри?

scot

Мнениеот scot » 14 окт 2014 09:45

Верно недей мисли, че трудно ти се отдава. Трябва да си много тъпо парче да обвиняваш Михайлов за втория гол. И нека приемем, че на вратата ни беше не Михайлов, не беше дори и Стоянов, ами Нойер, ама тва как ще компенсира липсата на чисти голови положения във втори пореден мач и как ще компенсира наличието на Бодуров и Попов в централната зона на защитата? Хмъ, гении? И вземи отговори на въпросите, които съм задал?

ми тоелеснобе! Аз ако съм на терена и видим, че вместо къдърното се бута връзкарското - КРАЙ С РАЗДАВАНЕТО! Нема голови положения, щото никито на вратата е отрова за духа и сърцатата игра на отбора. Какво ни казва мениджърската подредба по заповед: НАС ПОБЕДА С НЕПРАВИЛНИТЕ ХОРА НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА.
И става това - земи тез загуби и оди да грачиш! Журналята НАЙ-ВИНОВНИ!!!!!! Кат видиш как никито приближава, ма спретни дввеста статии как връзкарството убива. Ама не: немало да бъде титуляр, отразевало се положително на отборо ип рочее лъжи. А па феновете и те виновни. Всеки път им се връзват на обещанията и нема пребити с камъне и дърве. МЧи то и аз искам да съм президент на БФС! Катострофи, подигравка и никва отговорност. КОГАШЕМЕИЗИРАТЕБЕ?

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 14 окт 2014 09:47

super falkao написа:Изобщо няма да се занимавам и да мисля защо на вратата застана Михайлов...кои от къде нареди...ако беше Стоянов тия два гола няма да са голове...

Той пък Владо един геройства твори в националния :o :o :o
Намери и ти църква къде да се прекръстиш.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 14 окт 2014 09:50

Не искам да се присъединявам към онези, които изпитват удоволствие да скачат върху "падналия", а и това съвсем не е нужно. Просто българския футбол се нуждае от пълен "рестарт" на всички нива. Когато в края на 90-те години бивши и то добри български футболисти взеха властта във футбола, никой не искаше да види, че става въпрос за момчета, които са на ти с топката, но нямат никаква грамотност от управление на голяма и сериозна организация. Цялата дейност на БФС се свежда до усвояване на финансови средства ведно с хората управляващи футболните клубове. Последните от своя страна, пет пари не дават за развитие на съвременни бази, на юношески формации, т.е. на инвестиции, които биха дали нещо за развитието на българския футбол. Шампиона ни разчита на чужденци, лидерът в класирането също, дори в отбори от "В" група играят чужденци. Всичко се свежда до инвестиция, която посредством правилен мениджмънт трябва да върне парите на инвеститора. Това изключва или направо зачерква развитието на млади български футболисти, на материална база която да остане тук в България за години напред и т.н. Вината на управленците на българския футбол е, че не се противопоставят на тези процеси и не само, че не налагат решения на клубовете в полза на българския футбол, а са в тясна взаимовръзка с тези "инвеститори", като най-големите от тях са част от ръководството на съюза. Колкото до треньора, вината му е, че се съгласява с решенията на ръководството в тази насока и не се противопоставя на унищожението на българския футбол като такъв игран от българи.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 14 окт 2014 09:55

Загубата от Норвегия не е нормална, защото имаме далеч по-големи възможности, но Любо Пенев не може да мотивира футболистите, да изгради стил на игра, да постави правилните играчи на правилните позиции, и след няколкото поредни загуби просто трябва да си ходи.
Отново казвам, че за мен най-добрите и интелигентни треньори са Пламен Марков и Стойчо Стоев, които биха променили коренно облика на отбора.

Убеден съм, че можем много повече и не трябва да се предаваме.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 окт 2014 09:57

terata написа:
super falkao написа:Навсякъде се коментира че загубата от Норвегия е трагедия! За мен това си е нормално!Отдавна националният ни отбор е доста слаб нямаме звезди нямаме Стоичков Пенев и Костадинов!Нивото на Футбола ни е под всякаква критика изобщо първенството ни е доста слабо и футбол не се играе!В чужбина имам тук-там някой футболист който играе титуляр и това е...Националният ни отбор толкова си може и още при тегленето на жребия за всички беше ясно че групата е трудна и нямаме шансове!Дано поне за световното да направим някакъв отбор по класен защото поне за сега не се вижда светлина в тунела и изобщо за класиране по големи форуми да не се говори!И като гледам нивото ни и отборите на световното в Бразилия ами ние никого не можем да победим така че нямаме място там!Норвегия преди години беше доста силен отбор сега са посредствен отбор но за нас са непреодолими за съжаление...

Кои и колко са звездите на Норвегия? Норвежкото първенство колко е силно? Айде стига глупости и оправдания! Срещу Хърватска тия мантри може и да минават, ама срещу отбор, като Норвегия, не!

Ми да погледнем "братовчедите" им от Исландия ... сигурно тяхното първенство е няколко класи над нашето . И отбора им е пълен със звезди ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
super falkao
Контакти:

Мнениеот super falkao » 14 окт 2014 09:59

Харесва ми формулата за успех на Атлетико Билбао няма чужденци но винаги са на високо ниво...трудно се играе на Сан Мамес!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 окт 2014 10:00

luxorus написа:

Михайлов,Апостол Попов,Ивелин Попов.Миневи-те аут!

Ивелин може да остане , ако си промени отношението . Качествата си ги има . Трябва и треньор ... ама истински треньор . 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Футбол - България”