Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 02 окт 2014 06:44
Не живейте с миналото,а с настоящето гледайки бъдещето.В КЕШ играеха всички шампиони на страните си,в КНК носители на купите или финалистите а в УЕФА,класиралите се след тях,а в Интертото и Балканска купа подгласниците им.И то чрез пряка елеминация до финала.Големите евроотбори глдаха с пренебрежение на източните и за това нерядко ставаха аномалии в решаващите срещи.Динамо Киев,Стяуа,Цървена звезда,Галатасарай в последсвие изкяриха и се окичиха с купи.Има и средностатически западни ,но да не ги изброявам.Контактувал съм със фенове на големи отбори за тези парадокси и всички са ми го обяснили по един и същи начин.Ако ни победим вашият отбор безапелационно на вашия стадион,на нашият ще дойдат на ответния мач от 10 000 до 20 000 по-малко зрители''.И за това ръководителите съветват футболистите да се щадят за местното първенство.Така че нека някои абонати за турнирите да не изкарват от нафталина полуфинала,четвъртфиналите или отстраняването на действащ шампион.Единствено признавам победата над АЯКС с гола на Михайлов/ако не се лъжа/ в края на срещата.Бях на стадиона и се радвах като за победа на Ботев.Гледал съм на живо и двубои с Нотингам,Ливърпул,Милан,Ювентус и Ман Ю срещу български отбори и съм се радвал с другите фенове.Но онези двубои нямат нищо общо със сегашната формация на груповата фаза ШЛ.Берлускони с неговия Милан наложиха вето на УЕФА и постигнаха целите си.Ощетени са всички нискобюджетни отбори.