Когато България бе гробница за еврошампиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: София – гробница за шампиони

Мнениеот damyanov1963 » 01 окт 2014 12:58

Ivchon написа:
damyanov1963 написа:Ставате вече банални и смешни с тия гиганти. И как сте ги убили, след като и Ливърпул и Аякс след това пак си ставаха еврошампиони, а вие къде бяхте? Нотингам си бяха умрели още преди да играят с вас, след като си разпродадоха отбора.
Напишете за нещо актуално - Галатасарай, МТК, Торпедо, Тулуза, Мура, Зимбру...
п.п. Може да напишете и за Хайдук Кула и ирландските зъболекари. Ще ви олекне.

Ходи да се прегледаш май имаш температура актуалното ни го показват ЕВРОИДИОТИТЕ всяка година

Ти се прегледай, вие го показвате всяка година с изкл. на миналата - №3 - ЕВРОИДИОТЬЙ - както ви нарече навремето един съветски генерал!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Ivchon
Контакти:

Мнениеот Ivchon » 01 окт 2014 13:13

damyanov1963 написа:
Ivchon написа:
damyanov1963 написа:Ставате вече банални и смешни с тия гиганти. И как сте ги убили, след като и Ливърпул и Аякс след това пак си ставаха еврошампиони, а вие къде бяхте? Нотингам си бяха умрели още преди да играят с вас, след като си разпродадоха отбора.

Ходи да се прегледаш май имаш температура актуалното ни го показват ЕВРОИДИОТИТЕ всяка година

Ти се прегледай, вие го показвате всяка година с изкл. на миналата - №3 - ЕВРОИДИОТЬЙ - както ви нарече навремето един съветски генерал!

Извинявай ти не си за преглед,ти направо си за приемане в някое отделение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2014 13:31

Смятай какъв комплекс има човечеца от ЦСКА! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 окт 2014 13:32

Демба Ба написа:Миналата година бех у Англия, поркам си аз у един бар, гледам едни фенове на Челси, и реших да ги сплаша с на'шта ЦУЦКА- убийцата на великани. Викам им аз "Си ес кей"!...те ма гледат тъпо и ме питат:"Москоу"? :lol: ...та така бацета- хората винаги предпочитат оригинала.Гаражните ментета ги харесват само по-бедните слоеве на обществото, предимно от малцинствените групи. А догодина се надявам Левски да се падне с Реал Мадрид в групите на ШЛ, за да изнесем лекция на тема: "Как се бие най-великия отбор за всички времена"....Не допотопния Ливърпул и Нотингам с по един-двама чужденци в състава, а РЕАЛ МАДРИД- отбор в който са събрани играчи от цял свят, най-доброто от най-доброто ;)

:lol: :lol: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2014 13:35

ЦСКА София има само на две места по света,в България и UK!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2014 13:39

damyanov1963 написа:
Ivchon написа:

Недей да цитираш тая глупост, дето я пише някакво дете в коментарите по всички спортни сайтове ;) Той пише "военно аташе" , ти сега на "генерал" мина ... Явно деменцията си казва думата :| Заминавай в спиртала да спориш с потребителя "фен на боб с наденица" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Когато България бе гробница за еврошампиони

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 02 окт 2014 06:44

Не живейте с миналото,а с настоящето гледайки бъдещето.В КЕШ играеха всички шампиони на страните си,в КНК носители на купите или финалистите а в УЕФА,класиралите се след тях,а в Интертото и Балканска купа подгласниците им.И то чрез пряка елеминация до финала.Големите евроотбори глдаха с пренебрежение на източните и за това нерядко ставаха аномалии в решаващите срещи.Динамо Киев,Стяуа,Цървена звезда,Галатасарай в последсвие изкяриха и се окичиха с купи.Има и средностатически западни ,но да не ги изброявам.Контактувал съм със фенове на големи отбори за тези парадокси и всички са ми го обяснили по един и същи начин.Ако ни победим вашият отбор безапелационно на вашия стадион,на нашият ще дойдат на ответния мач от 10 000 до 20 000 по-малко зрители''.И за това ръководителите съветват футболистите да се щадят за местното първенство.Така че нека някои абонати за турнирите да не изкарват от нафталина полуфинала,четвъртфиналите или отстраняването на действащ шампион.Единствено признавам победата над АЯКС с гола на Михайлов/ако не се лъжа/ в края на срещата.Бях на стадиона и се радвах като за победа на Ботев.Гледал съм на живо и двубои с Нотингам,Ливърпул,Милан,Ювентус и Ман Ю срещу български отбори и съм се радвал с другите фенове.Но онези двубои нямат нищо общо със сегашната формация на груповата фаза ШЛ.Берлускони с неговия Милан наложиха вето на УЕФА и постигнаха целите си.Ощетени са всички нискобюджетни отбори.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 окт 2014 09:37

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Не живейте с миналото,а с настоящето гледайки бъдещето.В КЕШ играеха всички шампиони на страните си,в КНК носители на купите или финалистите а в УЕФА,класиралите се след тях,а в Интертото и Балканска купа подгласниците им.И то чрез пряка елеминация до финала.Големите евроотбори глдаха с пренебрежение на източните и за това нерядко ставаха аномалии в решаващите срещи.Динамо Киев,Стяуа,Цървена звезда,Галатасарай в последсвие изкяриха и се окичиха с купи.Има и средностатически западни ,но да не ги изброявам.Контактувал съм със фенове на големи отбори за тези парадокси и всички са ми го обяснили по един и същи начин.Ако ни победим вашият отбор безапелационно на вашия стадион,на нашият ще дойдат на ответния мач от 10 000 до 20 000 по-малко зрители''.И за това ръководителите съветват футболистите да се щадят за местното първенство.Така че нека някои абонати за турнирите да не изкарват от нафталина полуфинала,четвъртфиналите или отстраняването на действащ шампион.Единствено признавам победата над АЯКС с гола на Михайлов/ако не се лъжа/ в края на срещата.Бях на стадиона и се радвах като за победа на Ботев.Гледал съм на живо и двубои с Нотингам,Ливърпул,Милан,Ювентус и Ман Ю срещу български отбори и съм се радвал с другите фенове.Но онези двубои нямат нищо общо със сегашната формация на груповата фаза ШЛ.Берлускони с неговия Милан наложиха вето на УЕФА и постигнаха целите си.Ощетени са всички нискобюджетни отбори.

Два от трите отстранени от ЦСКА европейски шампиона са играли първите си мачове като домакини.Значи няма за какво да са ни жалили или там каквато ти е тезата.Третият шампион го бихме и в двата мача,за да се знае категорично кой е по-добрият отбор.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 04 окт 2014 19:04

Големите отбори се гордеят с титли. Факт.
Малките отбори се бият с 3-4 победи над големи отбори за 50-100 години история. Факт.

От времето на КЕШ има отбори от нашата черга с ТИТЛИ (а не със спомени за полуфинал - там медали няма) - Звезда, Стяуа ... тук едно 30+ години се бием в гърдите с победи над големите - еми затова сме малки в този спорт ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2014 08:44

С изключение на Нотингам,нито един от изброените отбори не е "погребан"! ;)
А са си много добре даже!
Нещо,което не може да се каже за "гробарите".

Върни се в “Футбол - България”