Стойчо Стоев: Срещу Базел ще е по-трудно

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

пълководец

Re: Стойчо Стоев: Срещу Базел ще е по-трудно

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 19:11

terata написа:
пълководец написа:
terata написа:Ма разбира се. :mrgreen: Щом не ви изнася, значи не е фен на Лудогорец. Нищо че с всичките си никове плюе по Левски и ЦСКА и само възхвалява разградския тим, ама щом ти казваш, значи не е. :mrgreen:

А то не е възможно някой нарочно да го прави това, нали? Не те обвинявам, че си толкова ограничен, не си виновен ти, че такъв ти е капацитетът. 8-)

Мче нали и аз тва казвам, долен провокатор ще да е тоя. :mrgreen: Няма как да е иначе. Яка параноя ви тресе теб и себеподобните ви. :mrgreen: Иначе да, прав си за капацитета. Не съм аз виновен, че Господ ме е дарил с доста акъл, за разлика от такива като теб, които се пръкват от анална заигравка на брат и сестра. :mrgreen:

Фен съм на Лудогорец, колкото и ти на ЦСКА, само в Европа ги подкрепям, в А група ме боли фара за тях. Но за теб такива неща са нещо ненормално, с огромното ти его, ама без покритие, също както и на двата софийски "гранда". 8-)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 окт 2014 19:49

пълководец написа:
terata написа:
пълководец написа:
terata написа:Ма разбира се. :mrgreen: Щом не ви изнася, значи не е фен на Лудогорец. Нищо че с всичките си никове плюе по Левски и ЦСКА и само възхвалява разградския тим, ама щом ти казваш, значи не е. :mrgreen:

А то не е възможно някой нарочно да го прави това, нали? Не те обвинявам, че си толкова ограничен, не си виновен ти, че такъв ти е капацитетът. 8-)

Мче нали и аз тва казвам, долен провокатор ще да е тоя. :mrgreen: Няма как да е иначе. Яка параноя ви тресе теб и себеподобните ви. :mrgreen: Иначе да, прав си за капацитета. Не съм аз виновен, че Господ ме е дарил с доста акъл, за разлика от такива като теб, които се пръкват от анална заигравка на брат и сестра. :mrgreen:

Фен съм на Лудогорец, колкото и ти на ЦСКА, само в Европа ги подкрепям, в А група ме боли фара за тях. Но за теб такива неща са нещо ненормално, с огромното ти его, ама без покритие, също както и на двата софийски "гранда". 8-)

Радвам се, че ми се отчиташ на кой си фен и на кой не, ама не помня да съм ти искал обяснение. :mrgreen: Бегай, че омаза темата с твоите глупости!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 09 окт 2014 15:38

terata написа:
пълководец написа:
terata написа:
пълководец написа:
terata написа:Теб па кой та бута та се клатиш? Иначе RedeviL може и да е прав, все пак някои хора дори прогнозираха, че ако не са съдиите Лудогорец щели да спечелят ШЛ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И кои са тия хора? Казвам ти, не прекалявай със "сиропа за кашлица", не е полезно за и без това крехкия ти мозък. 8-)

Ми такива хора, фенове на Лудогорец. Ако за теб техните фенове не са хора е друго нещо. :mrgreen:

Примерно: http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=54&t=184225

Ако наистина мислиш, че този "човек" е фен на Лудогорец, тогава за теб наистина няма спасение. :lol:

Ма разбира се. :mrgreen: Щом не ви изнася, значи не е фен на Лудогорец. Нищо че с всичките си никове плюе по Левски и ЦСКА и само възхвалява разградския тим, ама щом ти казваш, значи не е. :mrgreen:

Гаранция пич...не фен на Лудогорец!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”