Кашчей написа:caci написа:Абе,акционери шашави той тоя резултат не е ли срещу Витоша?
Като е срещу Витоша, ти що се дървиш? Нали си от Левски, не от Витоша?
Хахах... ФК Витоша-Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:caci написа:Абе,акционери шашави той тоя резултат не е ли срещу Витоша?
Teo написа:Кашчей написа:caci написа:Абе,акционери шашави той тоя резултат не е ли срещу Витоша?
Хахах... ФК Витоша-Левски![]()
Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:caci написа:Абе,акционери шашави той тоя резултат не е ли срещу Витоша?
Хахах... ФК Витоша-Левски![]()
Тео, гръмни се бе!
ivodm72 написа:sin4ec написа:Мен пък ми е симпатичен, има хляб в него!
ааааа, хляб може и да има,ама акъл няма
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:ivodm72 написа:sin4ec написа:Мен пък ми е симпатичен, има хляб в него!
ааааа, хляб може и да има,ама акъл няма
Ти пък щото преливаш от акъл, умньо! Пълниш отгоре, хвърляш отдолу и си мислиш, че живееш пълноценно, тъпака ти с тъпак!
damyanov1963 написа:Виждате ли, че и вие си пускате теми за най-голямата си победа над Левски. Нищо лошо, само че защо се подигравате на левскарите, когато пускат за 7:1 и 7:2? Хайде да ви е честита, това ще ви остане!
damyanov1963 написа:Виждате ли, че и вие си пускате теми за най-голямата си победа над Левски. Нищо лошо, само че защо се подигравате на левскарите, когато пускат за 7:1 и 7:2? Хайде да ви е честита, това ще ви остане!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта