След успешният тест с мачовете през изминалия кръг в А група ЧЕРНО МОРЕ – ЛОКОМОТИВ СФ и в Б група РАКОВСКИ – ЧЕРНОМОРЕЦ, сайта futbolisti.bg ще направи опит да предаде в реално време целия предстоящ 9-ти кръг на Б група още в ПЕТЪК на 03.10.2014. Предварително се извиняваме за допуснати бъдещи грешки и информации, но ще опитаме с течение на времето да станем сайта предаващ най-добре Б група в България. Ето и предвидените мачове:
Черноморец – Созопол
Верея СЗ – Раковски
Банско – Пирин Бл
Добруджа – Локомотив ГО
Ботев Вр – Локомотив Мз
Монтана – ПФК Бургас
Септември Сим – Ботев Гъл Спартак Вн – Пирин Разлог
ЦСКА – Ботев Пд
Локомотив Сф – Берое http://futbolisti.bg/zapochva-izlachvan ... e-v-petak/
Започва излъчването на мачовете от Б група LIVE още в ПЕТЪК
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Започва излъчването на мачовете от Б група LIVE още в ПЕТЪК
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Започва излъчването на мачовете от Б група LIVE още в ПЕТЪК
С картина всички мачове ли ве ? 

[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:С картина всички мачове ли ве ?
Не
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Балкански Орел
- Контакти:
727150 написа:Балкански Орел написа:С картина всички мачове ли ве ?
Не
Ми тогава кво на живо ? Лайвскор ? От описанието нищо не се разбира, все едно го е писал някой осмокласник.
Балкански Орел написа:727150 написа:Балкански Орел написа:С картина всички мачове ли ве ?
Не
Ми тогава кво на живо ? Лайвскор ? От описанието нищо не се разбира, все едно го е писал някой осмокласник.
Така са го написали в сайта .

Начало на мача 03.10.2014 от 18:00 на стадион Лазур - гр. Бургас.

Начало на мача 03.10.2014 от 18:00 на стадион Трейс Арена - гр. Стара Загора.
Последна промяна от 727150 на 01 окт 2014 15:21, променено общо 1 път.
- Балкански Орел
- Контакти:
727150 написа:Балкански Орел написа:727150 написа:Балкански Орел написа:С картина всички мачове ли ве ?
Не
Така са го написали в сайта .
Поредното глупаво сайтче опитващо се да изплува от нищото.Както преди имаше един сайт с залгавия:
ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО и после като влезеш само лайвскор и някакви пичове в некво студио дето си коментират резултатите.

В петък ще разберем за какво става въпрос .
Силно се съмнявам, че това ще е истински лайвскор. А като гледам как е направен сайта, още по-съмнителна ми изглежда работата 

САМО ЛОКО ГОРНА!
-
Че то нали ги предават от 5 години наживо в стил "Минута по Минута" в http://football24.bg/ 
Сигурно ще копират от там.
ПС: Май от този сезон са спрели, ама помня че преди следях там мачовете с текстови коментари.

Сигурно ще копират от там.
ПС: Май от този сезон са спрели, ама помня че преди следях там мачовете с текстови коментари.
Аз съм против , защото така съвсем ще опразни стадионите
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Върни се в “Футбол - България”