Стойчо Младенов с достойно изказване за Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Стойчо Младенов с достойно изказване за Лудогорец

Мнениеот drakata » 30 сеп 2014 00:53

А треньора на Барцилона за кой ще е ?
Сигурно за Реал М. щото не е вкарвал на Лудогорец за да бъде от тях.
Олигофренията вече достига връхни точки
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 30 сеп 2014 08:11

“Вижте, тъй като представляват клубния ни футбол, аз винаги ще бъда за Лудогорец в евротурнирите, но с едно изключение. Това е Ливърпул. Този клуб ми е на сърцето, а и футболната ми кариера е свързана пряко с него."
--------------
Това е най-тъпото изказване на Стойчо!! Нито кариерата му е свързана с него(да не би да е тръгнал от там?), или пък е вкарвал голове за него?
Вкарал му бил два гола и за това му на сърцето? Ами на Левски си " вкарал " повече , защо не ти е на сърцето??
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2014 09:54

Love in blue написа:“Вижте, тъй като представляват клубния ни футбол, аз винаги ще бъда за Лудогорец в евротурнирите, но с едно изключение. Това е Ливърпул. Този клуб ми е на сърцето, а и футболната ми кариера е свързана пряко с него."
--------------
Това е най-тъпото изказване на Стойчо!! Нито кариерата му е свързана с него(да не би да е тръгнал от там?), или пък е вкарвал голове за него?
Вкарал му бил два гола и за това му на сърцето? Ами на Левски си " вкарал " повече , защо не ти е на сърцето??

Твоето изказване е доста трудно да бъде бито по тъпотия ;) Просто човека харесва Ливърпул като клуб, а отделно, че най-голямото постижение в кариерата му са двата гола, с които елиминира въпросния клуб като действащ еврошампион ;) Явно е трудно за разбиране, при положение, че друг в момента е ползвал семейната ви мозъчна клетка :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 30 сеп 2014 10:41

Моето изказване е такова каквото мисля! Така както и твоето! Първо не претендирам то да бъде бито по някакъв начин от нечие друго но за съжаление твоето го постигна щом намесваш тук семейните гънки? Хайде да не изпадам на твоето ниво ;) взимай си Стойчето и си се радвайте на тия два гола (които може и да са случайни) с които ще се запомни само !! :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2014 10:43

Love in blue написа:Моето изказване е такова каквото мисля! Така както и твоето! Първо не претендирам то да бъде бито по някакъв начин от нечие друго но за съжаление твоето го постигна щом намесваш тук семейните гънки? Хайде да не изпадам на твоето ниво ;) взимай си Стойчето и си се радвайте на тия два гола (които може и да са случайни) с които ще се запомни само !! :)

Ами, гледал съм ги бая пъти, доста случайни са и двата - разбъркване и грешка на вратаря :lol: :lol: То терена тогава е бил все едно се играе на "Тича" :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Стойчо Младенов с достойно изказване за Лудогорц

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2014 13:33

Red_Pride написа:Просто се е презастраховал срещу един евентуален погром на Лудогорец над Реал :lol:

Просто се опитва да им се мазни, та белким се смилят над него следващия мач :lol: След като видя, че няма как да надиграе зелените с футболни аргументи, опитва нова тактика "со кротце, со благо".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2014 13:40

TristaNNN написа:
Red_Pride написа:Просто се е презастраховал срещу един евентуален погром на Лудогорец над Реал :lol:

Просто се опитва да им се мазни, та белким се смилят над него следващия мач :lol: След като видя, че няма как да надиграе зелените с футболни аргументи, опитва нова тактика "со кротце, со благо".

Доообре,сега това ходи и го обясни на Платини и Лукас Саша! :lol: :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qVF6XFpTtNI[/youtube]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2014 13:44

GOLEADOR написа:
TristaNNN написа:

Доообре,сега това ходи и го обясни на Платини и Лукас Саша! :lol: :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qVF6XFpTtNI[/youtube]

[offtopic]Един славен футболен тим от София вече им го обясни веднага в следващата фаза на турнира :mrgreen:[/offtopic] Говорим за мач от първенството, не се разсейвай с Купата на съветската армия ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 01 окт 2014 14:12

Няма смисъл да се изказва толкова за мачовете на Лудогорец,ами да отдели повече внимание на ''директивата'' с жълтите картони вдигани на футболистите му. :lol:

Върни се в “Футбол - България”