Когато България бе гробница за еврошампиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bufy

Re: София – гробница за шампиони

Мнениеот bufy » 01 окт 2014 10:26

Мда.. И Древен Египет е марка..
Дано се възродите, но "следващата година" е доста оптимистичен вариант.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2014 10:36

Дано този сезон станем шампиони и догодина да имаме възможност пак (отново) да бием актуалния европейски шампион и в двата мача!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 01 окт 2014 11:38

Миналата година бех у Англия, поркам си аз у един бар, гледам едни фенове на Челси, и реших да ги сплаша с на'шта ЦУЦКА- убийцата на великани. Викам им аз "Си ес кей"!...те ма гледат тъпо и ме питат:"Москоу"? :lol: ...та така бацета- хората винаги предпочитат оригинала.Гаражните ментета ги харесват само по-бедните слоеве на обществото, предимно от малцинствените групи. А догодина се надявам Левски да се падне с Реал Мадрид в групите на ШЛ, за да изнесем лекция на тема: "Как се бие най-великия отбор за всички времена"....Не допотопния Ливърпул и Нотингам с по един-двама чужденци в състава, а РЕАЛ МАДРИД- отбор в който са събрани играчи от цял свят, най-доброто от най-доброто ;)

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 01 окт 2014 11:42

bufy написа:Мда.. И Древен Египет е марка..
Дано се възродите, но "следващата година" е доста оптимистичен вариант.

Айде, айде- по времето на Илия Павлов и Божков имаха най-големия бюджет в България, трошаха луди пари (2 милиона евро за Лео Лима-най-скъпия трансфер в историята на БГ-футбола), и к'во направиха?- галатасарайски тройки, торпеда, подводници, МТК и т.н. С милините от Кремиковци-същата работа, отпаднаха от един изпадащ френски отбор, който Лудогорец щеше да го бие и с резервите :lol:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 01 окт 2014 11:45

Демба Ба написа:Миналата година бех у Англия, поркам си аз у един бар, гледам едни фенове на Челси, и реших да ги сплаша с на'шта ЦУЦКА- убийцата на великани. Викам им аз "Си ес кей"!...те ма гледат тъпо и ме питат:"Москоу"? :lol: ...та така бацета- хората винаги предпочитат оригинала.Гаражните ментета ги харесват само по-бедните слоеве на обществото, предимно от малцинствените групи. А догодина се надявам Левски да се падне с Реал Мадрид в групите на ШЛ, за да изнесем лекция на тема: "Как се бие най-великия отбор за всички времена"....Не допотопния Ливърпул и Нотингам с по един-двама чужденци в състава, а РЕАЛ МАДРИД- отбор в който са събрани играчи от цял свят, най-доброто от най-доброто ;)

На тебе Гонзо да не ти вика ,,ма" ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 01 окт 2014 11:53

Демба Ба написа:Миналата година бех у Англия, поркам си аз у един бар, гледам едни фенове на Челси, и реших да ги сплаша с на'шта ЦУЦКА- убийцата на великани. Викам им аз "Си ес кей"!...те ма гледат тъпо и ме питат:"Москоу"? :lol: ...та така бацета- хората винаги предпочитат оригинала.Гаражните ментета ги харесват само по-бедните слоеве на обществото, предимно от малцинствените групи. А догодина се надявам Левски да се падне с Реал Мадрид в групите на ШЛ, за да изнесем лекция на тема: "Как се бие най-великия отбор за всички времена"....Не допотопния Ливърпул и Нотингам с по един-двама чужденци в състава, а РЕАЛ МАДРИД- отбор в който са събрани играчи от цял свят, най-доброто от най-доброто ;)

Лекувайте се бе хора иначе процеса става необратим .....и ето го резултата!Затова навременната лекарска намеса винаги е за предпочитане!!!Сега сложи и снимка на аватара си за да те избягват хората,че може и да е вирусна болестта ти!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 окт 2014 11:57

GOLEADOR написа:Дано този сезон станем шампиони и догодина да имаме възможност пак (отново) да бием актуалния европейски шампион и в двата мача!

Аз викам да се върнем в реалността и да видим, с какво можем да помогнем на отбора да си стъпи на краката. Нека да оставим екзекуциите на великаните за по-късно! :roll:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 окт 2014 12:19

Ставате вече банални и смешни с тия гиганти. И как сте ги убили, след като и Ливърпул и Аякс след това пак си ставаха еврошампиони, а вие къде бяхте? Нотингам си бяха умрели още преди да играят с вас, след като си разпродадоха отбора.
Напишете за нещо актуално - Галатасарай, МТК, Торпедо, Тулуза, Мура, Зимбру...
п.п. Може да напишете и за Хайдук Кула и ирландските зъболекари. Ще ви олекне.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Ivchon
Контакти:

Мнениеот Ivchon » 01 окт 2014 12:43

Всички видяхме как се бият грандове с 17 мига от есента.Барса по малко велик ли е :o

Потребителски аватар
Ivchon
Контакти:

Мнениеот Ivchon » 01 окт 2014 12:47

damyanov1963 написа:Ставате вече банални и смешни с тия гиганти. И как сте ги убили, след като и Ливърпул и Аякс след това пак си ставаха еврошампиони, а вие къде бяхте? Нотингам си бяха умрели още преди да играят с вас, след като си разпродадоха отбора.
Напишете за нещо актуално - Галатасарай, МТК, Торпедо, Тулуза, Мура, Зимбру...
п.п. Може да напишете и за Хайдук Кула и ирландските зъболекари. Ще ви олекне.

Ходи да се прегледаш май имаш температура актуалното ни го показват ЕВРОИДИОТИТЕ всяка година

Върни се в “Футбол - България”