Какво стана с надупването на Херо?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

cvetan
Контакти:

Re: Какво стана с надупването на Херо?

Мнениеот cvetan » 06 ное 2008 11:08

BGarmy написа:
krasen_g написа:ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ НА УЕФС*КИ ДО КЪМ 60-ТЕ ГОДИНИ СА ИМ ВИКАЛИ "ПРАСЕТА"? :mrgreen:

Ати закво си мислиш че им викаме толкова години РОГАТИ СВИНЕ :lol:
нямат какво да измислят и айде защо да не ни викат прасета :lol: ,те сигорно ако спрем да им викаме говеда ще почнат нас да ни викат говеда :mrgreen:

като малък ходих на мачове на ст.В.Левски.
сектор "Б" викаше ---"Левсик - Оле , оле , оле"
а "Г" им отговаряше"Левски , свине , свине, свине"
после

"Г" започваше -" И предзи и сега , шампион е ЦСКА"
а "Б" отговаряше " И преди и сега ЦСКА е кочина"

така че май всички са СВИНЕ, особенно с тази си игра

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 06 ное 2008 11:10

djany76 написа:
djonik написа:
djany76 написа:Нещо сисе объркал мой човек. Ако прочетеш малко по-внимателно ще видиш че не съм чорбар, ама айде карай. Освен това аз НЕ обиждам феновете на Левски а играта на отбора. Само ми отговори на един въпрос: Смяташ ли че с тази игра която показвате напоследък заслужавате да станете шампиони и ти доволен ли си от нея. Щото сте с големи очаквания и смятате че като е Лески трябва винаги да побеждава.

Пич това се отпитвам да кажа два дена. Левски не е силен и навсякъде може да загуби. Проблемът тук е, че има прасета които се опитват да ни убедят как всеки мач е купен и виждашли няма как да се залуби. Най-голямите циркове са били сътворени от цска. Ще спомена мачовете на цска и Литекс преди няколко години за купата и първенството.
Левски загуби преди време от отбор които получаваше заплатите си от Батков!!!!!!!!!
Че имаме добри футболисти това го знае всеки. Но ни трябва наставник. Ако Бълъков стане тренъор нещата стават много зле, направо отчайващо зле.
Преди време написах, че няма да ходя на мачове защото се задава криза и никой не прави нищо по въпроса. Бях зверски охулен но се оказах прав. Дано този път греша - рядко е така. :D

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Мнениеот krasen_g » 06 ное 2008 12:00

ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ПЕНЕВ? ТОЙ Е НАЙ-ЯКИЯ В БГ. ОТ НИЩО ПРАВИ НЕЩО. ТО НАЛИ СТЕ НИЩО СЕГА............. :mrgreen:
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

Върни се в “Футбол - България”