Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
playestone написа:Има Господ сини говеда, отнеха на ЦСКА лиценза за ШЛ, но господ наказа сините леваци, първо да паднат от "ДРУС ДРУС ДРУС ТРАКТОР БЕЛАРУС" а после и от "КАКА ЖИЛИНА".
ЕВРОИДИОТСКИ СИНИ ДУХАЧИ![]()
![]()
djany76 написа:Вчера изкакзах мнение, че мача е ясен и е твърда 2. Но след като го изгледах искам да поздравя Черноморец и да кажа че съжалявам че не взеха 3-те точки този мач. Просто те го заслужаваха. Не обичам да гледам и да давам оценки на другите отбори освен на моя любим, но тук не мога да се сдържа. Левски доказаха на терена че са най-курвенскя отбор в България. Писна ми вече да очаквам от левски някаква по-нормална игра на терена. Това е отбора който е голяма МЪКА да му гледаш мачовете. Не знам само дали още се мислят за гранд. Ако съперниците им не са поне малко респектирани от името на Левски, този шампионат Левски ще го побеждават всички отбори с които играе навън и ще е доста по-надолу в таблицата. Левскари ако искате да не ви обиждат и да не ви е срам от отбора ви, вземете направете нещо, не знам Батков ли е виновен или кой но така вече не може. И от другите Български отбори ме е срам като ги гледам в европейски мачове ама Вие се осрахте напълно и в България.
djonik написа:djany76 написа:Вчера изкакзах мнение, че мача е ясен и е твърда 2. Но след като го изгледах искам да поздравя Черноморец и да кажа че съжалявам че не взеха 3-те точки този мач. Просто те го заслужаваха. Не обичам да гледам и да давам оценки на другите отбори освен на моя любим, но тук не мога да се сдържа. Левски доказаха на терена че са най-курвенскя отбор в България. Писна ми вече да очаквам от левски някаква по-нормална игра на терена. Това е отбора който е голяма МЪКА да му гледаш мачовете. Не знам само дали още се мислят за гранд. Ако съперниците им не са поне малко респектирани от името на Левски, този шампионат Левски ще го побеждават всички отбори с които играе навън и ще е доста по-надолу в таблицата. Левскари ако искате да не ви обиждат и да не ви е срам от отбора ви, вземете направете нещо, не знам Батков ли е виновен или кой но така вече не може. И от другите Български отбори ме е срам като ги гледам в европейски мачове ама Вие се осрахте напълно и в България.
Много силно. Този изби рибата. "Не обичам да гледам и давам оценки за чужди отбори" и следва безподобно храчене и сране по Левски. Слушай сега, малоумен сопол. Мача в Бургас беше един от най-добрите в първенството досега. Истината е, че Черноморец играе най-добрия футбол в България, защото Херо е много добър треньор. Това е футбол - всичко може да се случи. Но при вас, свинете, няма такова понятие футбол. Там има подзамване и лизане гъза на Александър Томов, прехласване по напълно деградирилия от алкохол Димитър Пенев и разтваряне на дупета пред дучето. Това е цска. Това не е футбол.
krasen_g написа:ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ НА УЕФС*КИ ДО КЪМ 60-ТЕ ГОДИНИ СА ИМ ВИКАЛИ "ПРАСЕТА"?
tprodanov написа:playestone написа:Има Господ сини говеда, отнеха на ЦСКА лиценза за ШЛ, но господ наказа сините леваци, първо да паднат от "ДРУС ДРУС ДРУС ТРАКТОР БЕЛАРУС" а после и от "КАКА ЖИЛИНА".
ЕВРОИДИОТСКИ СИНИ ДУХАЧИ![]()
![]()
Има господ, да, като за вас![]()
http://www.vbox7.com/play:20327705
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта