subzero написа:BadBoy написа:subzero написа:BadBoy написа:subzero написа:Питам,защо решен мач вместо мачове със заряд ??
Кажи сега кои бяха мачовете със заряд, виждам, че търсиш градивна дискусия?
Ми поне като резултати Созопол- Черно море,Бургас-Берое.
Ей ся утре Пирин-Литекс. Пирин не са случаен отбор и Литекс може да имат проблеми. Ама не е по-интересно от ясния мач в Разград.
Созопол - Черно море начален час 16:00ч.
Бургас - Берое начален час 16:00ч.
Монтана - ЦСКА начален час 15:45ч.
Ботев Вр - Лудогорец, начален час 18:45ч.
Три мача започват в един и същи час, телевизията предава само по един мач (едновременно), ти ако си директор и трябва да избереш един от трите мача от 16, кой ще избереш да предаваш?
С какво директното отразяване на мача на Лудогорец пречи да се отрази друг мач от днес?
Някъде назад в темата срещнах коментар, че не се мисли преди да се пише и "напада" и колегата има право.
Нали се сещаш,че тоя мач се играе на осветление. Не съм сигурен дали във Враца има осветление,но най-вероятно мача е бил преместен в този час заради телевизията. Както вече казах осветление има в Созопол. Какво пречеше да дават този мач ??
Пак казвам. Нямаше да съм против,ако мача беше във Враца. Защото тогава щеше да има някаква макар и малка интрига.
В този ти пост леко прозира скритият ти замисъл на темата, не е хубаво да се криеш зад думи.
За да се отразява един мач телевиозионно има изискване колко лукса да е осветлението, а осветлението в Созопол не става за телевизионно излъчване.
Този мач нямаше абсолютно никакво значение къде ще се играе за крайния му изход.
При положение, че стадиона има осветление защо телевизията да не премести мача и така ще си осигури гледаемост в час пик, тъй като Диема в сряда вечер няма да обори другите с поредния филм излъчван емнайсе хиляди пъти.
Хората му викат на това маркетинг