Как се решава кое е интересно ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Как се решава кое е интересно ???

Мнениеот BadBoy » 25 сеп 2014 00:14

subzero написа:
BadBoy написа:
subzero написа:
BadBoy написа:
subzero написа:Питам,защо решен мач вместо мачове със заряд ??

Кажи сега кои бяха мачовете със заряд, виждам, че търсиш градивна дискусия?

Ми поне като резултати Созопол- Черно море,Бургас-Берое.
Ей ся утре Пирин-Литекс. Пирин не са случаен отбор и Литекс може да имат проблеми. Ама не е по-интересно от ясния мач в Разград.

Созопол - Черно море начален час 16:00ч.
Бургас - Берое начален час 16:00ч.
Монтана - ЦСКА начален час 15:45ч.
Ботев Вр - Лудогорец, начален час 18:45ч.

Три мача започват в един и същи час, телевизията предава само по един мач (едновременно), ти ако си директор и трябва да избереш един от трите мача от 16, кой ще избереш да предаваш?
С какво директното отразяване на мача на Лудогорец пречи да се отрази друг мач от днес?

Някъде назад в темата срещнах коментар, че не се мисли преди да се пише и "напада" и колегата има право.

Нали се сещаш,че тоя мач се играе на осветление. Не съм сигурен дали във Враца има осветление,но най-вероятно мача е бил преместен в този час заради телевизията. Както вече казах осветление има в Созопол. Какво пречеше да дават този мач ??
Пак казвам. Нямаше да съм против,ако мача беше във Враца. Защото тогава щеше да има някаква макар и малка интрига.

В този ти пост леко прозира скритият ти замисъл на темата, не е хубаво да се криеш зад думи.
За да се отразява един мач телевиозионно има изискване колко лукса да е осветлението, а осветлението в Созопол не става за телевизионно излъчване.
Този мач нямаше абсолютно никакво значение къде ще се играе за крайния му изход.
При положение, че стадиона има осветление защо телевизията да не премести мача и така ще си осигури гледаемост в час пик, тъй като Диема в сряда вечер няма да обори другите с поредния филм излъчван емнайсе хиляди пъти.

Хората му викат на това маркетинг ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 сеп 2014 00:25

Никога не съм се крил зад думи когато става въпрос за Лудогорец.
Не съм сигурен дали стадиона в Созопол не става за телевизия. Хората вложиха пари. Сложиха ламБи и се готвят за А група. Нали не смяташ,че за телевизионно предаване ще идват на Лазур или не дай Боже в Разград.
Ясно е,че е маркетинг. Но аз не гледах мача. И не съм бил единствен.
А за резултата от мача вече казах.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 25 сеп 2014 00:34

subzero написа:Никога не съм се крил зад думи когато става въпрос за Лудогорец.

Това, че дори не си гледал мача явно ни най-малко не ти пречи да се.еш. Типично за комплексар.
Не знам как му се вика на това в Бургас, думичката май беше хейтърство:)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 сеп 2014 00:44

Повече ме дразни, че Гонг също акцентират на мача даван по тв вместо да обърнат повече внимание на други мачове на които така и така имат кореспонденти за да могат слушателите им да са своевременно информирани!Това обаче едва ли може да бъде разбрано от умници като Томето и Ники Василев :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 25 сеп 2014 09:05

Гонг винаги акцентират върху Левски ако ще да играе с Китка (Долно Нанагорнище) и после коментират колосалните победи над отбори събрани от кол и въже.Спартак Варна преди две седмици им избягаха всички играчи и сега с юноши и играчи който са съгласни да играят без пари .Браво на публиката на Спартак между другото, която беше на стадиона въпреки, че знаеха че ще паднат. А Бг медиите винаги дават силните на деня плюс Цска и Левски така е от край време и не мисля, че ще се промени лесно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 сеп 2014 09:17

РосенВарна написа:
subzero написа:Никога не съм се крил зад думи когато става въпрос за Лудогорец.

Това, че дори не си гледал мача явно ни най-малко не ти пречи да се.еш. Типично за комплексар.
Не знам как му се вика на това в Бургас, думичката май беше хейтърство:)

Ти прост ли,къв си ???
Няколко пъти повторих,че щях да гледам мача,ако беше във Враца. Където можеше да има някаква дори и малка интрига.
Ама нали трябва да се.еш.
Макар,че ще бъда обвинен в пристрастност,мача между Черноморец и Славия е бил доста по-интригуващ,въпреки крайния резултат.
Но както каза един колега преди мен,журналистите решиха да предават решения мач в Разград.
За това става въпрос.
Жалко,ако не си разбрал. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 25 сеп 2014 10:06

Човек, който не гледа даден мач обаче после коментира как се нарича?
Няма нужда от отговор :)
Най-вероятно и мача на Черноморец не си гледал но пак коментираш, браво на такива футболни капацитети като теб, пиши, пускай теми.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
vannistelroy
Контакти:

Мнениеот vannistelroy » 25 сеп 2014 11:21

На всеки му е интересно му е интересно колко гола ще вкара Лудогорец на слабия Ботев Враца...и после колко гола ще вкара Реал Мадрид на слабия Лудогорец...та затова пускат тоя мач...да направят съпоставка хората,когато си по-слаб с няколко класи колко пъти ще ти го вкарат...голът де... :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 сеп 2014 12:04

atanas7510 написа:Гонг винаги акцентират върху Левски ако ще да играе с Китка (Долно Нанагорнище) и после коментират колосалните победи над отбори събрани от кол и въже.Спартак Варна преди две седмици им избягаха всички играчи и сега с юноши и играчи който са съгласни да играят без пари .Браво на публиката на Спартак между другото, която беше на стадиона въпреки, че знаеха че ще паднат. А Бг медиите винаги дават силните на деня плюс Цска и Левски така е от край време и не мисля, че ще се промени лесно.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А английските медии и испанските по твоята логика отразяват слабите на деня и неграндовете им, така ли :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 25 сеп 2014 13:39

Teo написа:
Бай Иван написа:Много ясно, че ще дават мача на "Лудогорец"! Все пак има повече интерес, отколкото останалите изветрели кафета... :)

бай иване... освен тебе и още 100 заблудени никой не го интересува тоя изкуствен проект наречен ''национален отбор'' :idea:

Пази, Боже, сляпо да прогледне.

Върни се в “Футбол - България”