Първото, което ми се наби на очи е разликата между ЦСКА и Лефскито - 5 точки.
После погледнах че са минали едва 11 кръга и почнах да се смея.
Смея се защото дефакто е минала едва 1/3 от първенството и разликата е 5 точки, и ако това се запази, накрая като дръпнем чертата ще имаме 30 изминати кръга и към 15 точки разлика, което си е истинско дежавю от предния сезон!!!
После се сетих че ЦСКА-то бе разпродадено и едвам събра нек'ви играчи за да започне шампионата, а Лефскито направи нек'ва скъпарска селекция, и пак смяяяях!
Логично поглеждам треньорите, за да си обясня по някакъв начин получилата се картината и всичко си идва на мястото! В ЦСКА-то е великия Д. Пенев, който за пореден път доказва класата си като треньор, макар че неможе да върже едно свястно изречение! В Лефскито избиха рибата като взеха шоумена В. Вуцов, и когато закономерно го разкараха, пак изненадаха футболната общественост с избора на някакъв Кокал, който въпреки провалите на отбора продължава да стои на поста си! И пак на смях ме избива!
Единствено тъжно ми става, че това се случва в България и че футбола ни продължава да затъва под ръководството на БФС и вече ни задминават страни като Беларус, Словакия, Финландия, Сърбия, Румъния... ооох още колко много имам да изброявам