Най-добрите чужденци играли в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най-добрите чужденци играли в А група
Никой не спомена Беноа Кое. Вярно, че в ЦСКа игра в края на кариерата си, но в разцвета игра в Марсилия и Интер. Печелил е титла на Италия и купата на УЕФА.
Еееехххх, в нашето първенство такива българи са играли, че тези куци коне дето ги изреждате и топките покрай терена нямаше да им разрешат да гонят.
Teo написа:ДемБеЛе къде играе в момента? Африка?![]()
... не ставайте смешни да слагате имена като на тоя анонимник
Темата е за Добри, а не именити.
От твоя гледна точка трябва да е ЖАРДЕЛ.
[offtopic]ставаш банално тъп.[/offtopic]
Дембеле и Бардон
-
- Контакти:
По времето на Черепа в чорбата дойде един бразилец, Лео Лима мисля, че се казваше. Килограмите му бяха малко в повече, но с ръка на сърцето си признавам, че рядко съм виждал толкова талантлив чужденец да дойде в България. От всяко отиграване и докосване на топката буквално смърдеше на класа и футбол.
Иначе чужденеца с най-голям футболен интелект, който аз съм гледал в бг клуб е Седрик Бардон. Човека просто четеше играта и виждаше с няколко хода напред.
Колкото и да плюем по чужденците и да ги обвиняваме, че били наемници и заемали местата на хипер талантливите ни юноши, истината е, че през годините сме се нагледали на бая класни и като количество и като качество чуждестранни играчи, особено на фона на финансовото състояние на клубовете.
Иначе чужденеца с най-голям футболен интелект, който аз съм гледал в бг клуб е Седрик Бардон. Човека просто четеше играта и виждаше с няколко хода напред.
Колкото и да плюем по чужденците и да ги обвиняваме, че били наемници и заемали местата на хипер талантливите ни юноши, истината е, че през годините сме се нагледали на бая класни и като количество и като качество чуждестранни играчи, особено на фона на финансовото състояние на клубовете.
qwer1234 написа:Дембеле и Бардон
ХАХАХАХАХА ВИЦ

66 години в сянката на ЦСКА..
34 години в сянката на Славия...
...не ви е лесно левскари...
Лусио Вагнер.
Видях имената на много заслужили чужденци в тази тема, но Лусио си беше съвсем друга класа.
Видях имената на много заслужили чужденци в тази тема, но Лусио си беше съвсем друга класа.
Teo написа:qwer1234 написа:Дембеле и Бардон
ХАХАХАХАХА ВИЦ![]()
![]()
66 години в сянката на ЦСКА..
34 години в сянката на Славия...
...не ви е лесно левскари...
По-скоро е 41 години в сянката на Левски и ЦСКА Москва, и 25 години в сянката на Левски, Литекс и вече Лудогорец, ама както и да е...
Върни се в “Футбол - България”