Сашо Диков - ЗА или ПРОТИВ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сашо Диков - ЗА или ПРОТИВ
Кво "ръчка" Сашето Диков... кви неудобни истини разкрива...
Ако беше така отдавна да го няма в ефир или да са му се случили разни неприятни работи. Както се каза по-горе, чакаме мача Светкавица-Добруджа от преди 7-8 години някъде, когато са ставали обрати от 3-4 на един до 5:4 и то за 15 минути накрая... този мач така и не ни го показаха... 
pomiqrat написа:Сашо Диков не е казал никога нищо подплатено с доказателства и винаги използва само догатки. Пълен клоун. Когато мине през психиатрично лечение най-добре ще можем да отговорим "за или против".
http://pomiqrat.blog.bg/sport/2009/10/3 ... uot.426725
Поне спомени автора на поста като си решил да го копираш във блога .
viewtopic.php?f=34&t=31339
- unist_gp
- Контакти:
Сашо Диков е един добър спортен журналист! Липсва ми,че не е в Гонг 
unist_gp написа:Сашо Диков е един добър спортен журналист! Липсва ми,че не е в Гонг
Български футбол може да не гледам, ама Сашо Диков си е национално богатство
ТВЪРДО ЗААААААА 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Явно толкова си гледал част от неговите предавания,не че аз много ги следя,но поне тези които съм видял не ги долюбва особено.За мача не Добруджа ще се въздържа от коментарsomeone написа:Кво "ръчка" Сашето Диков... кви неудобни истини разкрива...Ако беше така отдавна да го няма в ефир или да са му се случили разни неприятни работи. Както се каза по-горе, чакаме мача Светкавица-Добруджа от преди 7-8 години някъде, когато са ставали обрати от 3-4 на един до 5:4 и то за 15 минути накрая... този мач така и не ни го показаха...
Когато стреляш с джепане по ято гарги, все ще уцелиш някоя, та и на Диков коментарите такива.Нама да забравя едно предаване от миналата година, или от по-миналата, когато пак седеше , цъфтящ и с таблица коефициенти в ръка, с която бойко разгромяваше български мач... без да се усети, че в таблицата, за гол повече, коефициентът беше двоен.Явно и двата отбора бяха запознати само с този, така упорито насаждан от Диков коефициент.Който няма глава, за да мисли сам, вярва безрезервно на Диков-такова е моето мнение за Сашо Диков и вярващите в него.
За коментарите му-без коментар.Само човек, който никога не е учил физика, нещата са прости и елементарни в поведението на топката, изложена на вятър и неравен терен.
За коментарите му-без коментар.Само човек, който никога не е учил физика, нещата са прости и елементарни в поведението на топката, изложена на вятър и неравен терен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
абсолютно за .голямо забавление е понякога в преките връзки
иначе то си му го казаха -не разбира нито от футбол нито от залагания само май от жени и от интрижки
некой беше казал че на народа му трябват хляб и зрелища. ако махнем Сашето ше отстанем на голия комат което не е забавно според мен
иначе то си му го казаха -не разбира нито от футбол нито от залагания само май от жени и от интрижки
некой беше казал че на народа му трябват хляб и зрелища. ако махнем Сашето ше отстанем на голия комат което не е забавно според мен
и само Левски завинаги!
- metodito
- Контакти:
Единственото, което ме дразни, че е анти-левскар. А може и да е левскар, кой знае
. Това ме дразни единствено при него. Иначе това , че е болен мозък такъв е, но кой пък не бута днес. Това, че не е бил футболист, хем му помага, хем не. Едно му признавам: не проявява пристрастие към никой отбор в работата си! Никой друг не го прави. Иначе мисля, че е славист. Казва нещата напряко. Въобще не му пука. Твърдо "за" съм! А това, че разглежда единствено мачовете на сините под лупа, помага на отбора да докаже, че играе честно. Аве, забавен тип е, Сашето. Трябва да е в национален ефир. Как мислите? Нощен спортен блок, примерно
.
Върни се в “Футбол - България”