Най-добрите чужденци играли в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най-добрите чужденци играли в А група
Шаешу , Бардон , Жоазиньо
- trokadero_
- Контакти:
Ми Омониго Темиле къде го забравихте???

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Ней,Жоао Карлос,Забавник,Мораес,Петре,Зику 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Шаешу-6,16 Mill. £
Всичко друго е плява.
Всичко друго е плява.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Твърдя, че разбирам от футбол и съм на мнение, по - класен футболист /чужденец/ от Владислав Радимов не е стъпвал в България, но децата в форума не са и чували за него. Изгонването на Радимов беше една поредните грешки на ръководството на любимия ми Левски.
Владислав Радимов роден през 1975 в Ленинград - играл е за Сатурн, ЦСКА /Москва/, Реал Сарагоса, Динамо /Москва/, Левски , Криля Советов и Зенит. Насител на купата на УЕФА и супер купата на УЕФА, шампион на Русия и България /с Левски/, носител на купата на Русия, два пъти избиран за най - добър халф на Русия, дългогодишен състезател на "сборная" от 1994 до 2006 г.
П.П. Който си го спомня знае какво можеше този футболист, но за съжаление ние го изгонихме и той отиде в Зенит където направи чудеса и спечели почти всичко. Определено за разлика от сегашните чужденци, които ни "гостуват" в България, този беше играл футбол и знаеше от коя страна се рита топката
Владислав Радимов роден през 1975 в Ленинград - играл е за Сатурн, ЦСКА /Москва/, Реал Сарагоса, Динамо /Москва/, Левски , Криля Советов и Зенит. Насител на купата на УЕФА и супер купата на УЕФА, шампион на Русия и България /с Левски/, носител на купата на Русия, два пъти избиран за най - добър халф на Русия, дългогодишен състезател на "сборная" от 1994 до 2006 г.
П.П. Който си го спомня знае какво можеше този футболист, но за съжаление ние го изгонихме и той отиде в Зенит където направи чудеса и спечели почти всичко. Определено за разлика от сегашните чужденци, които ни "гостуват" в България, този беше играл футбол и знаеше от коя страна се рита топката

Радимов- този май беше фолям любител на чашката 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Шаешу,Албан Буши,Алтин Хаджи,Петре Григораш,Кайсара,Марселиньо,Козмин Моци,...много са не могат да се изредят всички.А и са играли в различни периоди и различни състояния на нашия футбол.Така че няма как да се сравняват кой е по-добър. Все едно да сравняваш Гунди,Котков,Бонев,Дерменджиев,Павел Панов,Жеков.....с Костадинов,Стоичков,Пенев,Балъков и т.н.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Red_Pride написа:Радимов- този май беше фолям любител на чашката
Голям, не "фолям", но и там може би беше класа! Но пак беше по добър от Турета, Прохаски, Гайове е другата паплач, дошла в нашите ширини през последните години.
- dreben23
- Контакти:
Янис Зику е безспорен номер едно за мен. Класният футболист си личи. Жалко, че му се порадвахме твърде малко.
Жоао Паоло Брито беше също много, много добър за нашите стандарти. Повечето най-добри са минали през ЦСКА и Левски, но вече не виждам толкова добри. Тиаго Силва беше дълго време сред най-добрите чужденци, Мурад Хидиуед, Еуген Трика и той, Миливое Новакович, сърбина национал го забравих как се викаше, пак от Литекс беше а Янкович, Небойша Йеленковч също. Макдоналд Мукаси и той беше страшен преди да си духне за Африка. Удоджи беше добър и още си е... Другите щом съм ги позабравил, не са толкова добри, колкото ги изкарват някои хора.
Жоао Паоло Брито беше също много, много добър за нашите стандарти. Повечето най-добри са минали през ЦСКА и Левски, но вече не виждам толкова добри. Тиаго Силва беше дълго време сред най-добрите чужденци, Мурад Хидиуед, Еуген Трика и той, Миливое Новакович, сърбина национал го забравих как се викаше, пак от Литекс беше а Янкович, Небойша Йеленковч също. Макдоналд Мукаси и той беше страшен преди да си духне за Африка. Удоджи беше добър и още си е... Другите щом съм ги позабравил, не са толкова добри, колкото ги изкарват някои хора.

Последна промяна от dreben23 на 14 сеп 2014 16:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Футбол - България”