Хасково - Ботев Пд | 30.08.2014г. 18:00 ч.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Re: Хасково - Ботев Пд | 30.08.2014г. 18:00 ч.

Мнениеот kartacha_hs » 26 авг 2014 17:31

Дано стане хубав мач и дано бием. Точки ни трябват доста, защото примерно Марек са с 3 над нас, а са безобразно по-слаби. Радвам се, че нашите момчета излизат, да се надиграват с всеки, дори с ясното съзнание, че почти сигурно ще паднат. Така се прави футбол.

Тия слухове, FCH, се надявам да са неверни. Аз лично съм оптимист, че въпреки тежките първи мачове и постоянните опити на общината рутинно да е*е майката на всичко спортно в града, ние ще се справим и ще оцелеем в елита.

А караниците за това дали са били 1000, 1500 или 600 души локомотивците са ми много незначителни. Факт е(снимки го доказват), че хора извън сектора за гости нямаха. Секторът е за 800 човека(при много плътна подредба). Според мен бройката е около 600-650. И все пак, това е от нулево значение. Това са много хора за гостуване, особено на нашия скромен като име тим. Отделно те направиха и добро впечатление с държанието си, което лично беше малко неочаквано за мен поради натрупани стари впечатления. Сигурен съм, че и от Ботев ще има много фенове. Мисля, че и вие, ботевисти, си давате прекалено големи очаквания, както направиха и от Локо. Те заявяваха, че ще дойдат 2000 души.
И все пак. По-важното е да стане приятен за гледане мач, в което не се съмнявам, публиката да се забавлява на първо място. Сигурен съм, че няма да има ексцесии, най-много по някоя casual псувня да си метнем от единия до другия край двете агитки. Ама то за цвят.
А, да... И Хасково да бие. Успех на Ботев след прекия ни мач.

sandi74 написа:Така е при слабите и отпадащи отбори.Все пак в А група трябва да има и дайрета като вашето отборченце което да се използва за боксова круша и бръшняно чувалче.Факт.Успех на Ботев Пд.

Ето и още една причина неутралните фенове да стискат палци за Хасково. :D Аз лично много се притеснявам за душевното здраве, защото съдейки по изявите му във форума през последните седмици, съдя, че Санди настървено мастурбира след всяка загуба на Хасково. Крайно време е тази свинщина да приключи. "Факт", дето той сам вика.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 авг 2014 19:16

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Pantera12
Контакти:

Мнениеот Pantera12 » 30 авг 2014 22:26

kartacha_hs написа:Дано стане хубав мач и дано бием. Точки ни трябват доста, защото примерно Марек са с 3 над нас, а са безобразно по-слаби. Радвам се, че нашите момчета излизат, да се надиграват с всеки, дори с ясното съзнание, че почти сигурно ще паднат. Така се прави футбол.

Тия слухове, FCH, се надявам да са неверни. Аз лично съм оптимист, че въпреки тежките първи мачове и постоянните опити на общината рутинно да е*е майката на всичко спортно в града, ние ще се справим и ще оцелеем в елита.

А караниците за това дали са били 1000, 1500 или 600 души локомотивците са ми много незначителни. Факт е(снимки го доказват), че хора извън сектора за гости нямаха. Секторът е за 800 човека(при много плътна подредба). Според мен бройката е около 600-650. И все пак, това е от нулево значение. Това са много хора за гостуване, особено на нашия скромен като име тим. Отделно те направиха и добро впечатление с държанието си, което лично беше малко неочаквано за мен поради натрупани стари впечатления. Сигурен съм, че и от Ботев ще има много фенове. Мисля, че и вие, ботевисти, си давате прекалено големи очаквания, както направиха и от Локо. Те заявяваха, че ще дойдат 2000 души.
И все пак. По-важното е да стане приятен за гледане мач, в което не се съмнявам, публиката да се забавлява на първо място. Сигурен съм, че няма да има ексцесии, най-много по някоя casual псувня да си метнем от единия до другия край двете агитки. Ама то за цвят.
А, да... И Хасково да бие. Успех на Ботев след прекия ни мач.

Ако обичаш занапред недей да ни сравняваш с малцинствата. Мисля, че днес се убеди кой е отборът на Пловдив.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 30 авг 2014 23:52

Pantera12 написа:Мисля, че днес се убеди кой е отборът на Пловдив.

Че в Пловдив друг отбор няма! Онова недоразумение е столипиновска масовка на сметопочистването на града по лиценз от Кюстендил!

Pantera12
Контакти:

Мнениеот Pantera12 » 31 авг 2014 15:55

Всичко хубаво, ама това защо?

http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... rking.html

Не се ли държахме достатъчно коректно?

izgrevist2
Контакти:

Мнениеот izgrevist2 » 31 авг 2014 15:58

След вчерашният мач мисля,че коментарите за кой кой е и колко е от Пловдив е изключена .Интересен мач с много публика от Хасково и Пловдив.За всичко друго има фото-шоп,немити подмишници,Данчо на вратата и акционери по шорти.

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 01 сеп 2014 09:23

Много от Хасково, друг път. Станахме за срам. Не можем 2000 човека да си съберем на домакински мач. Футболен град явно сме били едно време. Сега паднем два пъти и всички се врътнат от отбора. Срам!
А за по-горе цитиралият ме за числото. Братле, никога не съм се съмнявал, че сте по-обичаният отбор в Пловдив, но за да сме честни, 2000 човека не бяхте. По неофициални данни на човек, близък до ръководството, когото познавам, сте били малко над 1300 души. Което пак си е много. Респект. Наистина се надявам нашите да се поучат от това, което направихте. Обаче според мен цялата спекулация с числата е безсмислена. За мен е тъпо да си мериш обичането в цифри.

Pantera12 написа:Всичко хубаво, ама това защо?

http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... rking.html

Не се ли държахме достатъчно коректно?

Не смятам, че е коректно да съдиш цял град за деянието на един идиот. Най-малко пък одобрявам коментарите на хората под публикацията от типа на: "Те ще дойдат в Пловдив", "Трябваше да им запалим мизерното село" и т.н. Тия, които ходим по гостувания на отбора, и които вероятно ще отнесем по някой камък от вашите еквиваленти на тоя кретен, се знаем поименно, защото сме малко. И всички бяхме на мача. Истината е, че има едно лице, което се е отнесло некоректно в цялата ситуация, и това е мистър Ушев мейн...

Pantera12
Контакти:

Мнениеот Pantera12 » 01 сеп 2014 09:58

Ами за съжаление много добре знаеш, че покрай сухото изгаря и мокрото.

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 01 сеп 2014 11:19

Селото ми е пловдивско, лично познавам страшно много ботевисти и не мисля, че са толкова долноразрядни, за да не могат да разсъдят. Поне масата.

Pantera12
Контакти:

Мнениеот Pantera12 » 01 сеп 2014 13:44

Ми то масата може и да разсъждава трезво, ама един е достатъчен да развали хубавото. Както и да е. Надявам се да няма неприятности занапред.

Върни се в “Футбол - България”