Тия слухове, FCH, се надявам да са неверни. Аз лично съм оптимист, че въпреки тежките първи мачове и постоянните опити на общината рутинно да е*е майката на всичко спортно в града, ние ще се справим и ще оцелеем в елита.
А караниците за това дали са били 1000, 1500 или 600 души локомотивците са ми много незначителни. Факт е(снимки го доказват), че хора извън сектора за гости нямаха. Секторът е за 800 човека(при много плътна подредба). Според мен бройката е около 600-650. И все пак, това е от нулево значение. Това са много хора за гостуване, особено на нашия скромен като име тим. Отделно те направиха и добро впечатление с държанието си, което лично беше малко неочаквано за мен поради натрупани стари впечатления. Сигурен съм, че и от Ботев ще има много фенове. Мисля, че и вие, ботевисти, си давате прекалено големи очаквания, както направиха и от Локо. Те заявяваха, че ще дойдат 2000 души.
И все пак. По-важното е да стане приятен за гледане мач, в което не се съмнявам, публиката да се забавлява на първо място. Сигурен съм, че няма да има ексцесии, най-много по някоя casual псувня да си метнем от единия до другия край двете агитки. Ама то за цвят.
А, да... И Хасково да бие. Успех на Ботев след прекия ни мач.
sandi74 написа:Така е при слабите и отпадащи отбори.Все пак в А група трябва да има и дайрета като вашето отборченце което да се използва за боксова круша и бръшняно чувалче.Факт.Успех на Ботев Пд.
Ето и още една причина неутралните фенове да стискат палци за Хасково. :D Аз лично много се притеснявам за душевното здраве, защото съдейки по изявите му във форума през последните седмици, съдя, че Санди настървено мастурбира след всяка загуба на Хасково. Крайно време е тази свинщина да приключи. "Факт", дето той сам вика.