Шампионът в Лига Европа влиза в ШЛ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Шампионът в Лига Европа влиза в ШЛ
и финалистът би трябвало да влиза
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Captain Stottlemeyer написа:Ще нагласят жребия така, че да има запазено място за победителя от ЛЕ (или в групите, или в плейофите). Възможно е една страна да надхвърли квотата си:
"Ако носителят на ШЛ се класира директно в групите посредством първенството си (както Реал Мадрид тази година), победителят в ЛЕ също ще влиза директно в групите. В противен случай, победителят от ЛЕ ще играе плейоф. Трябва да се отбележи, че при този вариант съответното първенство ще се сдобие с ново място в Шампионската лига. Например, ако това правило влизаше с началото на този сезон, Севиля щеше да играе в ШЛ, както и четвъртият Атлетик Билбао. Така испанците щяха да имат цели пет участника в групите на турнира. "
Точно тази допълнителна квота е проблемът.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Бай х.й Мишел Платини и ония плешивец Инфантино ще си заплюят някой малък отбор и ще го изхвърлят я заради нарушаване на финансовия феърплей я за някой неправилно картотекиран играч и ето ви място 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
От УЕФА се опитват да запазят интереса към т. нар. "Шампионска лига за бедняци". Големите клубове не искат да играят в този турнир, и си дават зор само ако без много усилия достигнат до четвърт или полу финал. За мен този турнир е изпразнен от съдържание и трябва да се закрие. По скоро да се върне турнира КНК, беше доста интересен и винаги можеше да бъде спечелен от малък отбор, например имаше едни белгийци Мехелен, маи и някакъв тим от ГДР го беше печелил.
BORN TO RUN
- Captain Stottlemeyer
Tommi написа:...Точно тази допълнителна квота е проблемът.Защото участниците стават с 1 повече и стават нечетен брой.
Няма да станат с един повече.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 30 авг 2014 11:32, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
drizhelev1 написа:От УЕФА се опитват да запазят интереса към т. нар. "Шампионска лига за бедняци". Големите клубове не искат да играят в този турнир, и си дават зор само ако без много усилия достигнат до четвърт или полу финал. За мен този турнир е изпразнен от съдържание и трябва да се закрие. По скоро да се върне турнира КНК, беше доста интересен и винаги можеше да бъде спечелен от малък отбор, например имаше едни белгийци Мехелен, маи и някакъв тим от ГДР го беше печелил.
Беше доста интересен преди години, когато силите на отборите бяха по-изравнени и когато левият крак на Бейл не струваше колкото годишния бюджет на цялата ни "А" група.

П.П. Отборът от ГДР е Магдебург, който печели КНК през 1974 година...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Tommi написа:...Точно тази допълнителна квота е проблемът.Защото участниците стават с 1 повече и стават нечетен брой.
Няма да станат с един повече.В третия предварителен кръг (където се срещнаха "Лудогорец" и "Партизан", например) ще бъдат поставени два от отборите, които иначе се класират директно за плейофите (например тази година "Арсенал" и "Атлетик" - Билбао) с най-нисък коефициент. Така вместо два отбора, директно поставени в плейофите, ще остане само един - другото място ще бъде за победителя от ЛЕ.
Аналогично ще се процедира, ако победителят от ЛЕ влезе директно в групите...
Аха, разбрах идеята ти.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Най-тъпото според мен, е че когато отбор извън зона ШЛ спечели ШЛ и отбор от същото първенство спечели ЛЕ и е извън зона ШЛ, то четвъртия(или отбора заел последното място в зона ШЛ), няма да играе в ШЛ.
Което е гадно, защото един отбор цял сезон се бъхтел за това 4то място,а отбор в ЛЕ, който е изиграл 5-6 сериозни мача няма да играе в ШЛ.
Което е гадно, защото един отбор цял сезон се бъхтел за това 4то място,а отбор в ЛЕ, който е изиграл 5-6 сериозни мача няма да играе в ШЛ.
Върни се в “Футбол - България”