Букмейкър става спонсор на Локомотив
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Букмейкър става спонсор на Локомотив
Локо...Аджъбадем....букмейкър....просто тези думички на едно място

- Пловдив1926
- Контакти:
Не виждам абсолютно нищо лошо елитна турска болница и голям букмейкър да спонсорират Локомотив Пловдив. Болницата и букмейкъра спонсорират Левски и ЦСКА, а букмейкъра и Ботев
Поредната тема с цел елементарни заяждания. Не се получава.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Не виждам абсолютно нищо лошо елитна турска болница и голям букмейкър да спонсорират Локомотив Пловдив. Болницата и букмейкъра спонсорират Левски и ЦСКА, а букмейкъра и Ботев![]()
Естествено,че няма лошо...просто комбинацията на спонсорите с вашето отборче е невероятно добра!Както се казваше в една реклама 3 в 1
И не се заяждам...забавлявам се
- Пловдив1926
- Контакти:
Да ви имам забавленията. Тъжна история 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Да ви имам забавленията. Тъжна история
Тъжно е да изкараш цялото лято пощейки клавиатурата занимавайки ни с вИликУтУ ЛокУ "г-н кота 6000 мнения"
- Пловдив1926
- Контакти:
Tия мнения са ми за 4 години
Пък и не може всички да сме по 3 месеца на море, трябва някой и да работи в тая държава 
Пловдив1926 написа:Tия мнения са ми за 4 годиниПък и не може всички да сме по 3 месеца на море, трябва някой и да работи в тая държава
На море друг път. При баба на село за лятната ваканция.
Имаше преди време и една новина,че "Газпром" щеше да ви става спонсор. Как стоят нещата там, дават ли още пари ?
Ч-Б П Д В Е М
Brabam написа:Имаше преди време и една новина,че "Газпром" щеше да ви става спонсор. Как стоят нещата там, дават ли още пари ?
Всичко с времето си.
При вас имаше един с лилави венци-Цветаноглу,солташака на доган...дава ли още пари?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
НЕградски, ще ходите ли на протест в подкрепа на Цецо?
Заведохте ли дело с/у Зарков?
Какво става с Копнежа?
Имате си работа и проблеми, а вие в темите с добри новини за Пловдивския любимец. И храчите и злобеете. Комплексите ще ви докарат високо кръвно налягане и аритмия.
Имате да се справяте с проблемите си в секторите - само селяни и цигани. И 100-тина т.нар. ултраса, които са накуп хулигани, анархисти, скинари, пънкари и прочие филмари.
Не ви е лесно.
Скоро пак ще се чудите как да се обяснявате, ама......
Бъдете ни здрави.
Заведохте ли дело с/у Зарков?
Какво става с Копнежа?
Имате си работа и проблеми, а вие в темите с добри новини за Пловдивския любимец. И храчите и злобеете. Комплексите ще ви докарат високо кръвно налягане и аритмия.
Имате да се справяте с проблемите си в секторите - само селяни и цигани. И 100-тина т.нар. ултраса, които са накуп хулигани, анархисти, скинари, пънкари и прочие филмари.
Не ви е лесно.
Скоро пак ще се чудите как да се обяснявате, ама......
Бъдете ни здрави.

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Върни се в “Футбол - България”