El_Brujo написа:SINOTE написа:Не мога да разбера защо винаги когато излезеш от кожата си и започваш да използваш имената на хората?! Демонстрираш ли нещо, респектираш ли, плашиш ли? Никога не съм мислил да се крия като теб. Не е вярно, не съм аз, с гола глава съм, с дълга коса съм, гошо съм, пешо съм, стамат съм... жълтурски изпълнения.
Антони, Антони... Жалко за работата, с която се занимаваш. Изключително елементарно момче си! Не знам кой се е изнервил, но можеш да си сигурен, че не съм аз. Особено, когато видя, че Красьо наркомана му пуши кратуната, най-много забавно да ми стане, но не и нервно![]()
Колкото до "криенето", за което говориш - казвал съм безброй пъти, че досега съм ходил точно на 3 срещи, които твои съфорумци са ми определяли. Ако някой от тях беше дошъл, най-накрая щяхте да разплетете драмата около самоличността ми![]()
Ама на простите джихадисти от канализацията на вси им е по-яко и лесно да ми приписват разни чужди самоличности. Ваша грижа, мен найш на кое ми дреме...![]()
Аре като си голям мъж си публикувай фейсбука ама не ония фалшивия !!! няма нужда от срещи и закани

П.П сега се оплачи да ми изтрият коментара и всичко е 6