"А" група - борба за спасение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Re: "А" група - борба за спасение

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 22 авг 2014 14:53

kartacha_hs написа:Ей, Станкедимитровкси, Дончо на вас ви го завряхме, а след подобно съдийство на прекия ни мач и след като преди мача нареждаха чимове по голлинията ви не те ли е срам да говориш съответно за класа на състава ви и организация?

Резултата е красноречив . Вие в Хасково водете борба за това дали да сте под управлението на България или Турция ;) . А това , че чимове са редени преди мача какво те интересува . Чимовете ли ви вкараха два гола ? Жалко само , че наще се отпуснаха след втория гол и не ви набиха още няколко . И миналия сезон ли бяхте ощетени , че накрая бяхме 10 точки пред вас ?
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 22 авг 2014 15:13

според мен борбата ще е между Хасково, Марек, Чморе, но е твърде рано

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 22 авг 2014 15:39

И как "умния" автор на темата прецени, че само след 5 изиграни кръга от всичките 4 Софийски отбора, точно Левски заслужават да изпаднат за сметка на Хасково или Марек ??? :shock:
Нивата е дълга, а точките от водачите са само 3. А той вече за изпадане си мечтае.
П.П. С право се заключват подобни боламачи. :oops:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 22 авг 2014 16:40

най-добре е да отпадне от групата цска и без това от УЕФА ги отрязаха ,а и тук всеки ги бие както си иска ,а и вече почети нямат фенове !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 22 авг 2014 16:53

и как така предценихте,че Черно море е сред изпадащите,като досега играха,за да махнат Сашо физкултурника от тренерския пост...а запомнете какви прогнози сте дали,а след 10тина кръга пак ще говорим....аз пък ви казвам,че сме в 1вата шестица.
Варна мрази софия

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 22 авг 2014 17:26

По принцип Марек и Хасковоса основните кандидати, но предвид задаващите се сътресения в ЦСКА свързани със спиране на трансферите от ФИФА плюс финансовите им затруднения, мисля че и т.нар. "армейци" ще се включат активно в борбата за оставане :mrgreen:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 авг 2014 17:59

moras70 написа:и как така предценихте,че Черно море е сред изпадащите,като досега играха,за да махнат Сашо физкултурника от тренерския пост...а запомнете какви прогнози сте дали,а след 10тина кръга пак ще говорим....аз пък ви казвам,че сме в 1вата шестица.

Дано си прав и да пратите Славия или Локо Сф. в Б :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 авг 2014 18:53

Хасково е 100% изпаднал интерсно ще е дали Марек ще успее да се спаси за сметка на Черно море или Локо Пд.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 22 авг 2014 18:56

Нивата тази година е мноооого дълга :) Не мисля, че за Черно море има каквато и да е опасност да изпаднат (освен, разбира се, ако ТИМ не са решили нещо такова, но едва ли). Ние действително сме сред отборите, които вероятно ще се борят до последно за мястото си в групата. Но не вярвам да фалираме, дори и скоро да не си намерим стабилен спонсор. "Бъдеше за Локомотив" и феновете на отбора засега правят чудеса от храброст, за да подкрепят финансово отбора, и мисля, че ще удържим фронта до месец май. А в игрово отношение - във втората шестица ще се разиграят толкова много точки между близки по възможности отбори, че може да се окаже, че Локомотив би могъл да събере достатъчно точки само от мачовете във втората шестица.
Славия е абсурд да изпадне, Локо София са потенциално застрашени както през последните 2-3 години, но едва ли. Без да ми се обиждат феновете на Хасково и Марек, мисля, че на този етап тези два отбора са най-застрашени от изпадане.

ludmila
Контакти:

Мнениеот ludmila » 22 авг 2014 19:11

Изпадащият е ясен.
1. Хасково са сигурният изпадащ,то и без президент останаха,със тикви и домати не става да плащат.( не може като във Банско да уреждат мачове .)
2. Черно море са вторият отбор който изпада,там парите свършиха.

Върни се в “Футбол - България”