Ботев с нов собственик, подновяват и строежа на “Колежа“

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

El_Brujo

Re: Ботев с нов собственик, подновяват и строежа на “Колежа“

Мнениеот El_Brujo » 22 авг 2014 14:00

Красьо наркомана съвсем се побърка. И сто пъти да копираш едни и същи безсмислици, това не променя факта, че бяхте по магистралите за пари и че нападнахте окупаторите на СУ!

SINOTE написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Защо пък трябва да парадираме и да ходим организирано като агитка на протестите като вас? Аз ходих почти всяка вечер, но не съм афиширал на кой футболен отбор или на кой писател съм фен.

Вас Узуна ви използваше по най-гнусния начин за неговите си лично-партийни дела. Блокадата на магистрата си беше жалка гротеска.

И нещо друго. Бързо забравяте кой поддържаше герб по време на мандата си. Айде, стига с евтини популизми. Хората с мозък в главата могат да сметнат колко прави едно и едно.

Кой парадира? Прочети назад колко помия се изля, че сме подкрепяли ДПС. Ако никой не си беше играл да ви обръща внимание на идиотщините всичко щеше да си остане така, нали? Някъде да си прочел статия, призив, декларация? Тва не е нищо друго освен отговор на вашия спам. Защо не отговори по-рано на някого от вашата тролска ударна група, че тва което пишат са глупости?

Антони, толкова си прост, че даже не знам какво да ти отговоря. По фланелките им пишело 19?6. Това само доказва, че бяхте платена бригада за поръчкови протести, а черно-белите дрипи бяха, за да се различават и да докажете, че сте си "заработили" надника от 50 кинта на калпак и сандвич в рейса. Комплексарщината с това парадиране отделно... Най-големият резил беше, че бидейки "будни граждани", не подкрепяхте една определена политическа партия, а се навеждахте на всеки, който извадеше пачките! Едни и същи хора - и на протест, и на контра протест. Толкова си смешен с тия идиотски статийки, че няма накъде. Та дори имаше ваши(от ММА-ците), които бяха "на повикване" от бЮрека :idea:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1oQscBU7clI[/youtube]

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ajdm8oshizw[/youtube]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 авг 2014 14:01

SINOTE написа:Не знам географията как се разширява, но вашата наглост определено е безкрайна. 1 година се крихте от протестите, когато цяла България протестираше против Ирен, Делян, Цветан и Доган.

Кои бяха по протестите тогава? Единствено свободолюбивите ГРАЖДАНИ и Истинските Майни! Да се знае. Възпитаните във вечно подчинение на БКП селяци си стояха по дупките и се радваха на нИвИроятната база до ракиджийницата в село Коматево. Ясно осъзнавайки, че когато БКП и ДС боклуците държат властта, за тях всичко ще бъде розово - така както е било винаги!

Изображение Първият голям протест в Пловдив. Майните са против Ирен, Делян и Цветан защото все още са партньори в Корпоративната Търговска Банда!

Изображение Ето я "подкрепата за ДПС". Естествено отново от Локомотивци.

Изображение На протест и пред областната управа срещу назначението на Каймаканов от квотата на ДПС. Хора от "Бъдеще за Локомотив". "1926", "Локомотив" и все надписи и символи по фланелите, категорично доказващи кои са най-активните протестиращи в Пловдив!

За десерт, когато Коко Динев си позволи да изкаже подкрепа за ДПС през официалната страница на клуба последва светкавична реакция и само за няколко месеца беше изритан от Пловдивския любимец!
Изображение

Все пак, въпреки продължителната, агресивна и безочлива кампания на комунистите в Пловдив за асимилиране на Локомотивците, са останали хора които не са забравили черно-белите си корени. Това са хора съхранили нетърпимостта си към червените боклуци. Много бързо обаче за тях се погрижиха от ръководството и спуснаха забрана за всякакви протести!

Изображение

Само промит жълт трол може да изплюе подобна простотия и да твърди, че подкрепяме ДПС. Естествено без никакви факти, едни и същи клипове, цигани, значки, татуировки и никаква връзка с конкретните твърдения. Жълтата наглост граници няма...

На Нено Фатмака сина, взе да си поства лъжите по няколко пъти. Прави си сметка, колко ги боли от истината.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 22 авг 2014 14:05

s.th.1926 написа:
dobermanche написа:Кво спорите с тези с недоизяснената година, те световна история ще пренапишат, та камо ли на Пловдив...Чудя ви се още, защо просто не ги игнорирате, те за друго не стават...
А колкото до платените протести-естествено че ще хванат вас, аграри, друго е 50 селяка да им платиш, друго е голяма фенска маса като на Ботев да я манипулираш...всички го знаят, само аграрите се залъгват...и то не всички. На вярно има и ботевисти в разни такива игри, но като цяло няма как, ние сме тройно като бройка в сравнение с вас.
Да не се обиждат истинските локомотивци, имам много приятели и роднини такива, свестни хора, които знаят за какво говорим и не спорят като горните-на черното бяло да викат.
Айде лека и доходна

Тройно сте като тройка, в селата около Пловдив. Другото са лъжи!

Наркоман, ти кой от тия "пловдивчани си" :mrgreen:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от El_Brujo на 22 авг 2014 14:12, променено общо 1 път.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 22 авг 2014 14:11

бултра$ чака с нетърпение кранЪт :lol:

Изображение

БетонЪт патува към строежЪт :mrgreen:

Изображение

фенувите прииждат :)
Изображение

бултра$ парти,радостта е голяма ,копнежа е завършен :)
Изображение

БосЪт
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 22 авг 2014 14:33

kubik написа:бултра$ чака с нетърпение кранЪт :lol:

Изображение

БетонЪт патува към строежЪт :mrgreen:

Изображение

фенувите прииждат :)
Изображение

бултра$ парти,радостта е голяма ,копнежа е завършен :)
Изображение

БосЪт
Изображение

Тоя пост ме кара да гледам към трибуна изток :D

Изображение
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 22 авг 2014 16:11

Някои ще си останат само с колажите, защото реалността е такава и няма изгледи да се промени:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QULvKcB-Lpw[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=33bBcRGDZjY[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q_VF5zBEAZI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T5Dxgbb1TZg[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sM84IllFpSg[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EssszsyiBWs[/youtube]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 22 авг 2014 16:38

:lol: за какви колажи става въпрос :) колаж е онва с лицето на Пеевски върху смърфа. Това са само снимки и новини.

Не мога да разбера защо винаги когато излезеш от кожата си и започваш да използваш имената на хората?! Демонстрираш ли нещо, респектираш ли, плашиш ли? Никога не съм мислил да се крия като теб. Не е вярно, не съм аз, с гола глава съм, с дълга коса съм, гошо съм, пешо съм, стамат съм... жълтурски изпълнения.
Изображение

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 22 авг 2014 16:50

SINOTE написа::lol: за какви колажи става въпрос :) колаж е онва с лицето на Пеевски върху смърфа. Това са само снимки и новини.

Не мога да разбера защо винаги когато излезеш от кожата си и започваш да използваш имената на хората?! Демонстрираш ли нещо, респектираш ли, плашиш ли? Никога не съм мислил да се крия като теб. Не е вярно, не съм аз, с гола глава съм, с дълга коса съм, гошо съм, пешо съм, стамат съм... жълтурски изпълнения.

Това ли е колаж :o
Изображение
това си е фотосесия :mrgreen:

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 22 авг 2014 16:52

Тва е папагалщина.
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 22 авг 2014 17:09

SINOTE написа:Не мога да разбера защо винаги когато излезеш от кожата си и започваш да използваш имената на хората?! Демонстрираш ли нещо, респектираш ли, плашиш ли? Никога не съм мислил да се крия като теб. Не е вярно, не съм аз, с гола глава съм, с дълга коса съм, гошо съм, пешо съм, стамат съм... жълтурски изпълнения.

Антони, Антони... Жалко за работата, с която се занимаваш. Изключително елементарно момче си! Не знам кой се е изнервил, но можеш да си сигурен, че не съм аз. Особено, когато видя, че Красьо наркомана му пуши кратуната, най-много забавно да ми стане, но не и нервно :mrgreen:
Колкото до "криенето", за което говориш - казвал съм безброй пъти, че досега съм ходил точно на 3 срещи, които твои съфорумци са ми определяли. Ако някой от тях беше дошъл, най-накрая щяхте да разплетете драмата около самоличността ми :mrgreen:
Ама на простите джихадисти от канализацията на вси им е по-яко и лесно да ми приписват разни чужди самоличности. Ваша грижа, мен найш на кое ми дреме... :mrgreen: :lol:

Върни се в “Футбол - България”