Кой е отбор на комунистическия режим-ЦСКА,Левски,или и 2-та?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой е отбор на комунистическия режим - ЦСКА, Левски, или и 2-та?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: Кой е отбор на комунистическия режим-ЦСКА,Левски,или и 2-та?

Мнениеот 1982 » 21 авг 2014 23:37

deceitt написа:
1982 написа:А ти ми кажи, защо през 1953-а на ЦСКА са отнети всички национали и отборът играе в първенството с някакъв осакатен отбор ?? Благодарение на което шампион става ...... Левски.

"Отнети" са на всички отбори, не само на четибуквието... От Левски мисля, че има двама играчи.

От Левски двама, а от ЦСКА колко са отнети ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2014 23:38

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:А ти ми кажи, защо през 1953-а на ЦСКА са отнети всички национали и отборът играе в първенството с някакъв осакатен отбор ?? Благодарение на което шампион става ...... Левски.

Защото има решение националните играчи да се подготвят отделно-поредната простотия на властващите във футбола у нас тогава.

И кой е най-ощетен от това малоумно решение ??

Този, който е бил привилегирован да има почти всички национали в състава си. Как е станало това.. ти ще кажеш 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 21 авг 2014 23:39

Хахаха, колко били отнети. Ми откъде да знам колко са ви "отнели". Чакам да обясниш как отборче на 5 години е събрало всички национали на едно място ????

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2014 23:43

deceitt написа:Хахаха, колко били отнети. Ми откъде да знам колко са ви "отнели". Чакам да обясниш как отборче на 5 години е събрало всички национали на едно място ????

Не е зле преди това да обясниш как заграбвате Княз Кирил, откъдето, между другото, намазвате доста сериозни играчи, които ви носят титли и купи в последвалите години. :oops: :oops: :oops:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2014 23:45

1982 написа:
deceitt написа:Хахаха, колко били отнети. Ми откъде да знам колко са ви "отнели". Чакам да обясниш как отборче на 5 години е събрало всички национали на едно място ????

Не е зле преди това да обясниш как заграбвате Княз Кирил, откъдето, между другото, намазвате доста сериозни играчи, които ви носят титли и купи в последвалите години. :oops: :oops: :oops:

А вие следвате техният светъл пример..със Септември, а по-късно и други отбори..че и се дървите, кой е по гаден у нас :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2014 23:47

Кашчей написа:
А вие следвате техният светъл пример..със Септември, а по-късно и други отбори..че и се дървите, кой е по гаден у нас :mrgreen:

Ние не оспорваме, че сме били галеник на властта. Някои други се правят на репресирани от онази власт.

А, както се вижда, бая са намазали и те.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2014 23:51

1982 написа:
Кашчей написа:

Ние не оспорваме, че сме били галеник на властта. Някои други се правят на репресирани от онази власт.

А, както се вижда, бая са намазали и те.

Според ЗВВС първият избор беше.. ти кажи 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Синя Зона
Контакти:

Мнениеот Синя Зона » 21 авг 2014 23:52

Левски чества своето основаване на Могилката ,а чорбарите къде поднасят своите цветя и венци за годишнините си?
[center][wrapimg=]http://img28.imageshack.us/img28/7301/122no5k.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2014 23:54

Синя Зона написа:Левски чества своето основаване на Могилката ,а чорбарите къде поднасят своите цветя и венци за годишнините си?

Това, къде си чествате годишнината, не променя факта, че в периода 1944-1989 намазвате обилно от тоталитарния режим.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 21 авг 2014 23:55

И колко играчи, донесли после много титли, сме взели от гранда Княз Кирил, подвизавал се във втора софийска група тогава ?

Върни се в “Футбол - България”