На коя английска дивизия слагате като класа "А" група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: На коя английска дивизия слагате като класа "А" група?
Силните отбори са може би на нивото на най-силните в Чемпиъншип, всичко останало е еквивалент на 3-та и 4-та дивизия.

А бе вие луди ли сте как Чемпиъншип ?! Само Лудогорец (не трябва да звучи като високомерие или хвалба) са на нивото на Чемпиъншип . Аз миналата година доста често им гледах мачовете еле плейофите ставаха брутални мачове ! Супер интересни и агресивни двубои ... По - скоро на 3-та дивизия ... демек не ВЛ , не Чемпиъншип а следващото ...
IvailoRz написа:А бе вие луди ли сте как Чемпиъншип ?! Само Лудогорец (не трябва да звучи като високомерие или хвалба) са на нивото на Чемпиъншип . Аз миналата година доста често им гледах мачовете еле плейофите ставаха брутални мачове ! Супер интересни и агресивни двубои ... По - скоро на 3-та дивизия ... демек не ВЛ , не Чемпиъншип а следващото ...
Чемпиъншип са 22 или 24 отбора, ако не се лъжа. Повечето от родните отбори са като най-слабите във втората дивизия за мен.
Съединението прави силата!
Офтопик:
Като качество на футболистите може би втората половина на Чемпиъншип, първата половина на Първа Лига (понеже там са по 24 отбора). Проблемите в А Група идват от спортно-техническото ръководство, треньорски щаб, мениджър, собственици най-вече и чисто административни неуредици, манталитет, липсата на режим и лоша подготовка и още, и още много други. Ако всичко ти е уредено, има правила и режим които се спазват, подготвяш се за мач както би трябвало, мислиш само за футбол и как да дадеш най-доброто от себе си. А нашите гледат къде ще изпият парите, които взимат (а те хич не са малко за представянето си). Замислете се, че в национала футболисти, които са меко казано ниско ниво, повечето от А Група, се представят шокиращо добре под ръководството на Пенев.
- Gerard Piqué
- Контакти:
Аз поставям по-добрите в челото на Чемпиъншип,другите може би на дъното или се борят за оцеляване.
Офтопик:
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
IvailoRz написа:А бе вие луди ли сте как Чемпиъншип ?! Само Лудогорец (не трябва да звучи като високомерие или хвалба) са на нивото на Чемпиъншип . Аз миналата година доста често им гледах мачовете еле плейофите ставаха брутални мачове ! Супер интересни и агресивни двубои ... По - скоро на 3-та дивизия ... демек не ВЛ , не Чемпиъншип а следващото ...
Само че тая лига не е от 12 отбора като нашата а от 24! И освен 4-те отбори от плейофите и 2-та класирани в Премиър Лийг има още цели 18 отбора! И като тези от средата към края са пълни дърводелци! Ако си гледал мачове като Донкастър-Милуол или Хъдърсфийлд-Шефилд У. Ше те заболи главата от кюскане и ритане на тая топка по-въздуха!

Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 15 авг 2014 19:38, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg]
Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
- Red Warrior
- Контакти:
Не знам какво ги възхвалявате тези ботушари англичаните. Добре, че във висшата лига собственици са руски милиардери и арабски шейхове, които купуват класни чужденци, иначе нивото на Премиър лийг ще е на нивото на националния им отбор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Значи наш отбор би могъл да отстрани отбор от Висшата лига в мач от ЕКТ. Все пак това са два мача. Но надали нашите футболисти биха издържали цял сезон във Висшата лига или Чемпиъншип. Заради интензитета и многото мачове ще им е много трудно. От друга страна отборите от ВЛ и чемпиоъншип също би им било трудно тук в България заради лошите терени,а вида на стадионите би ги стресирал. 

-
- Контакти:
Горе-долу 3 то ниво на английския футбол- Лига1.
Върни се в “Футбол - България”