tomba написа:Сините и червенените ме изумяват с тяхното соц. мислене.
Я пак....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
volf написа:blueboss написа:bobo_13 написа:
Истината е, че Лудогорец е марка в момента и радва всички бг фенове. Единственият отбор напълнил националния отбор и обеденил българите в последните 2-3 години. Да щеше да е хубаво да има поне още 1 отбор в този етап от надпреварите в ЕТ да подкрепяме и него, но уви.
Две реплики към теб:
1. Един отбор напълни Васил Левски със собствени средства и за приятелски мач, без да се налага да се призовава за национална кауза. Сигурен съм, че и един друг столичен отбор може лесно да го направи, както са го правели нееднократно. Друго си е обаче да каниш хората да дойдат да викат за тебе.....
2. Преди години едни други два български отбора играха на високо ниво в евро-турнирите и си спомням, че омразата на останалите доведе до сегашното състояние. Защото тогава на техните мачове в А-група другите играеха като касапи, ноп никой не "ривеше" че трябвало да се пази "Националната кауза", а се чуваха псувни и обиди по адрес на омразните "ЛЕВСКИ" и "ЦСКА".
Неизбежното ще се случи и типично българското ще победи - Щуролес след една-две години ще е бледа сянка на това, което е в момента, но онези мразените ще са вечни, защото те не разчитат на национални "каузи" и 3 рейса платени викачи!
Комплексар си ти "blueboss" - комплексар и това те кара да изопачаваш фактите!
Един отбор от провинцията напълни националния стадион до степен, която Вие не можахте да напълните дори за 100 годишния си юбилей, като се има в предвид, че населеното място в което е локацията му е 33 000 души!!!
Това си е за Гинес! Хайде не ни прави на балъци въз основа на тежкия си комплекс?
И с чии средства напълниха стадиона тези хора - с твои ли, лавандуло!?
Американците не оттеглят участието си в Хювефарма, а Домусчиев изкупува техния дял с кредит от 225 милиона, което са си две съвсем различни неща!
Май си избрал да страдаш дълго - много дълго!
bobo_13 написа:
Типично говорене без факти. Кой от Лудогорец и за какво е давал акъли, че не мога да схавана? Колко за Левски и ЦСКА дали са били национална кауза говори факта, че вече 69 години ги подкрепят власт и партии. Самият израз "национална кауза" не знам кой журналист или фен го измизли и защо го употребявате нон-стоп. Поне на мен Кирчо ако ми даваше някой лев щях да Ви събирам на пом 2-3 бири всяка седмица....но уви.
И като цяло темата пак се извъртя до Лудогорец срещу всички.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта