Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Re: Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Мнениеот blueboss » 11 авг 2014 13:54

tomba написа:Сините и червенените ме изумяват с тяхното соц. мислене.

Я пак....:)

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 11 авг 2014 14:06

volf написа:
blueboss написа:
bobo_13 написа:
Истината е, че Лудогорец е марка в момента и радва всички бг фенове. Единственият отбор напълнил националния отбор и обеденил българите в последните 2-3 години. Да щеше да е хубаво да има поне още 1 отбор в този етап от надпреварите в ЕТ да подкрепяме и него, но уви.

Две реплики към теб:
1. Един отбор напълни Васил Левски със собствени средства и за приятелски мач, без да се налага да се призовава за национална кауза. Сигурен съм, че и един друг столичен отбор може лесно да го направи, както са го правели нееднократно. Друго си е обаче да каниш хората да дойдат да викат за тебе.....
2. Преди години едни други два български отбора играха на високо ниво в евро-турнирите и си спомням, че омразата на останалите доведе до сегашното състояние. Защото тогава на техните мачове в А-група другите играеха като касапи, ноп никой не "ривеше" че трябвало да се пази "Националната кауза", а се чуваха псувни и обиди по адрес на омразните "ЛЕВСКИ" и "ЦСКА".

Неизбежното ще се случи и типично българското ще победи - Щуролес след една-две години ще е бледа сянка на това, което е в момента, но онези мразените ще са вечни, защото те не разчитат на национални "каузи" и 3 рейса платени викачи!

Комплексар си ти "blueboss" - комплексар и това те кара да изопачаваш фактите!
Един отбор от провинцията напълни националния стадион до степен, която Вие не можахте да напълните дори за 100 годишния си юбилей, като се има в предвид, че населеното място в което е локацията му е 33 000 души!!!
Това си е за Гинес! Хайде не ни прави на балъци въз основа на тежкия си комплекс?
И с чии средства напълниха стадиона тези хора - с твои ли, лавандуло!?
Американците не оттеглят участието си в Хювефарма, а Домусчиев изкупува техния дял с кредит от 225 милиона, което са си две съвсем различни неща!
Май си избрал да страдаш дълго - много дълго!

Ей калинке успокой малко топката! Какво сте напълнили националният бе вие ли го напълнихте? Колко хора бяхте от Разград с безплатното пътуване и сандвич с минерална вода за всеки? Тези които отидоха на стадиона не отидоха да гледат вас, а Валенсия и Лацио правите ли разликата?Видя се много добре срещу другите отбори които не са голямо име и нямат фенове в световен мащаб колко събирахте - има няма по 5000 души. Стегнете се на бъдете такива звездомани и да се опитвате да налагате мнение, че вие сте напълни стадиона и заради вашето отборче. Ще ви видим колко сте предани към Лудогорец като останете на сухо няколко сезона и се лутате в средата на таблицата. Това ще е до време което правите в момента и после ще си станете един посредствен отбор какъвто винаги сте били с пребоядисани фенове в зелено от синьо и червено.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2014 14:14

Коментаторът на мача си свърши работата прекрасно, както и Лудогорец. Така или иначе - всички изчисляват колко ще са приходите. Вижте само сайтовете. В тази връзка не виждам причина Домусчиев да недоволства.

Друг е въпросът защо го прави. Според мен налага поведение, което да му носи спокойствие в бъдеще. В Гонг например Левски трудно някога ще бъде критикуван каквото и да направи. Хората са си изградили маниер на работа, условията са прекрасни, кучета НЕ ЛАЯТ, а мяукат, но керванът си върви, т.е. крета, но това е друга тема. Та и Домусчиев се опитва да придобие позиции подобни на тези.

Сега така или иначе или БНТ или БТВ ще излъчват мачовете. Те вече знаят как се прави. Лошото е, че със слугинаж трудно ще има напредък. Типичен пример са сините. Снощи по радиото останах с впечатление, че видите ли ако не е Кунчев Левски биели. Ето това е една от причините за дереджето им - живеейки в заблуда за реалните проблеми, няма как да се взимат правилни решения
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 11 авг 2014 14:31

Bobo за какво говорене без факти имаш предвид? Колко фена имаше средно на мач на Лудогорец докато отбора беше в долните дивизии?А с колко нарастна публиката после?Това са търсачите на слава,а не истинските запалянковци.Прави разлика поне малко.Отделно другите колеги също са ти казали истината - хората отидоха да гледат Лацио и Валенсия а не горските,защото те са им безразлични.Хората които напълниха стадиона бяха неутрални или фенове на други отбори дошли НЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ЛУДОГОРЕЦ,А ДА ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ ПРОТИВНИЦИ.Разбра ли сега къде е ключа от палатката? Това,че си в сектор А да речем не значи че си от Лудогорец.За даването на акъл -> всички тия дето сега Гелчо атакува и уж не му харесват се скъсваха да го канят,да го снимат,да му взимат интервюта и т.н в които той се опитваше да ръси акъл и да дава мъдри наставления в стил събрание на селското ТКЗС с партийния секретар на трибуната.Дава акъл,ръси глупости и накрая какво? Дойде Стойчо Стоев направи пробив и почнаха да викат него,да го канят него,от него да вземат интервюта.Гелчето не можа да го преживее и айде Стойчо вънка.Сега зорлем се опитва с подобни минискандалчета пак да се върне под светлините на прожектора.Колко интервюта даде след загубите и слабите игри последните мачове? Беше се покрил като мишка,ама нали ако се покаже ще има неудобни въпроси пък той не е по тия работи.Това имах предвид в по-горните коментари.За мен Лудогорец са ми безразлични,но безразличието на много хора постепенно преминава в омраза благодарение именно на всичките усилия с които се опитва рекламирането и налагането на това футболно ГМО на хората.Нека да играят добре,да побеждават,да имат успехи,да градят,отбор,школа,ДЮШ,но да си седнат на задниците и да престанат да занимават обществеността със себе си излишно.Партизан играха много грубо и със селските номера затова само заслужаваха да отпаднат,но Лудогорец показа уникални слабости в тия два мача затова хич не се заблуждавайте,че тази година ги чака някакво светло бъдеще.В този си вид отборът е изчерпан и само тия с зелените очила и Гелчето не го виждат това,а ми се струва,че той си върна част от инвестициите и няма особено намерение да дава така както преди затова радвайте се на успехите,че скоро и Б група ще ви се струва уникално постижение ако се продължава по същия начин.За бирата ще измислим нещо,важното през работно време да търкаме клавиатурата и да има конструктивен диалог.Айде отивам да свърша малко работа,диалога после ще си продължава. :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 авг 2014 14:36

Първо, свободата на словото и печата е гарантирана в Конституцията на България, с международната Харта за правата на човека. Всеки човек има право да изразява своя мироглед чрез слово, печат образ или по какъвто и да е било дру начин, и да приема и разпространява идеи и информация. Всяко попълзновение срещу тези основни човешки права е престъпление.
Второ, оттук нататък предлагам всеки коментатор по телевизия или радио да коментира колко феноменално и извънземно играе Лудогорец, как нямат равни по целия свят, дори да падат с 5-6 гола. Отнася се и за коментарите и анализите след това по печатни и електронни медии. Дори още след загубата от Хасково трябваше да се пишат оди колко страхотно са играли зелените! Или колко геройски са завършили наравно в Люксембург и как няма кой друг да повтори резултата им! Задължително как имат най страхотните играчи, треньори и най-вече президент! Ако може журналистите лично да му намажат гела на косата и да му лъснат обувките!
И трето, не Лудогорец напълни стадион Васил Левски. Напълни го турнира и съперниците! И Паламуд Созопол да играе в тази фаза на турнира с някои голям клуб ще напълни стадиона. Колко фенове на Лудогорец имаше като гостуваха в София от първенството или пък по другите градове?
Последна промяна от Player на 11 авг 2014 17:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
инж. Ромзо

Мнениеот инж. Ромзо » 11 авг 2014 14:48

Всички мачове трябва да се коментират от Петър Василев. Студията задължително да се водят от Манченко.
Тодор Батков завинаги един от нас!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2014 14:51

От Съюза на Българските журналисти:

"Намираме подобно поведение на собственик на български футболен клуб, пък бил и той най-успешният, като оказване на груб и недопустим натиск върху работата на журналистите. Това е пряко вмешателство в дейността на коментатора и нарушение на принципите на свободата на словото.

Надяваме се, че ръководството на Нова телевизия ще реагира достойно на опитите на г-н Домусчиев да дава насоки на коментаторите и ще защити колегата Димитър Тренев, който е доказал през годините своя изключителен професионализъм.

В същото време се надяваме г-н Домусчиев да започне да разглежда журналистите не като свои подчинени, а като равностойни партньори, които имат право на собствено мнение за случващото се в притежавания от него клуб.

Не на последно място пожелаваме успех на „Лудогорец" срещу „Стяуа" (Букурещ) в плейофите на Шампионската лига, защото вярваме, че българският шампион трябва да заеме своето достойно място в групите на турнира."
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 11 авг 2014 14:52

bobo_13 написа:
Типично говорене без факти. Кой от Лудогорец и за какво е давал акъли, че не мога да схавана? Колко за Левски и ЦСКА дали са били национална кауза говори факта, че вече 69 години ги подкрепят власт и партии. Самият израз "национална кауза" не знам кой журналист или фен го измизли и защо го употребявате нон-стоп. Поне на мен Кирчо ако ми даваше някой лев щях да Ви събирам на пом 2-3 бири всяка седмица....но уви.

И като цяло темата пак се извъртя до Лудогорец срещу всички.

ИзмиЗли го Домуса. :lol:
А иначе сте верни на неговите методи-присвояване и копиране.Което е присъщо на снобите.
копирахте орела, присвоихте дата на създаване...А сега и ти присвояваш отдавнашен израз на левскарите-"Сами срещу всички".
Жалки сте.
И това не кара повечето фенове да ви мразят, а да ви презират.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 14:56

tomba написа:Сините и червенените ме изумяват с тяхното соц. мислене.

:shock: :lol: Точно действията на олигархчето са олицетворение на онова време.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 авг 2014 15:00

Толкова мога да пиша по тая тема,особено след като и магарето се в включило,но не искам.
Тя "каузата" започна да издъхва. Малко остава.
Сигурен съм,че ако Недоразумението беше спечелило мача или беше показало игра,на Кире щеше да му е през ... за коментара.
Ама не би....
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Футбол - България”