В него виждам човека,който има сили,възможнсти,идеи,качества,характер и умения с които да извади футбола ни от това блато.Когато смени Батето вярвах много че идва видов ден ,но Уви.Няма да споменавам нищо от издънките на Боби,защото те са толкова много че едва ли има човек в този форум който ще ги прочете.Но аз се връщам на името Михов в който аз виждам спасителния пояс,защото този човек просто е роден за ръководен пост.Боби ти не успя-издъни се тотално и днес това което твоята секретарка е написала ,че рода Михайлови е дал много за Левски и видите ли сега Левски трябвало да си трае.Г-н Михайлов (боби) ти наистина ли си сина на Бисер Михайлов-МАЙ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.И когато пускате декларации моля ви не пишете глупости за отборите в случая Левски и по конкретно Казанската афера,защото вашата задача е да защитавате родните клубове.
Иначе силно желая успех на евентуално ново ръководство в лицето на В.Михов
Валентин Михов кандидатът за бфс.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Валентин Михов кандидатът за бфс.
LEVSKI_FOREVER
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Валентин Михов кандидатът за бфс.
И аз съм на мнение, че Вальо е най-точни човек за тази длъжност. Има всичко-модерно мислене, ШЕФСКИ ОПИТ
, знае как стоят нещата....абе всичко си има, за мен той е човека! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:И аз съм на мнение, че Вальо е най-точни човек за тази длъжност. Има всичко-модерно мислене, ШЕФСКИ ОПИТ, знае как стоят нещата....абе всичко си има, за мен той е човека!
Cesc Fabregas написа:И аз съм на мнение, че Вальо е най-точни човек за тази длъжност. Има всичко-модерно мислене, ШЕФСКИ ОПИТ, знае как стоят нещата....абе всичко си има, за мен той е човека!
+1
- Бижутера
- Контакти:
Той е абсолютен демагог...днеска говори 1 час по телефона в Ринг и нищо не каза...само комунизъм и революции са му в главата, ама действия никакви 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Да смениме малката перука с голямата ! Ега ти дилемата!
redrOck написа:Cesc Fabregas написа:И аз съм на мнение, че Вальо е най-точни човек за тази длъжност. Има всичко-модерно мислене, ШЕФСКИ ОПИТ, знае как стоят нещата....абе всичко си има, за мен той е човека!
+1
Как няма да е точния човек-нали е червен!!!
Пак ли перуки-комплексари на власт в БФС!??!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
kalo написа:redrOck написа:Cesc Fabregas написа:И аз съм на мнение, че Вальо е най-точни човек за тази длъжност. Има всичко-модерно мислене, ШЕФСКИ ОПИТ, знае как стоят нещата....абе всичко си има, за мен той е човека!
+1
Как няма да е точния човек-нали е червен!!!
Пак ли перуки-комплексари на власт в БФС!??!
Е Боби Михайлов като е син, ква файда?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
и аз съм на мнение, че Михов е човека. Изпитвам голямо уважение към този човек, а доколко ще се справи - незнам.......знам само, че е честен и отговорен човек - за сега това ни е достатъчно.........
Даааам. Преди време прибра парите от трансферите на Стоичков, Пенев, Костадинов, Трифон Иванов и сега е добрия самарянин
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Върни се в “Футбол - България”