Мачът Cлавия и ЦСКА няма да бъде излъчван по ТВ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Батков и Домусчиев скриват Cлавия : ЦСКА

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 22:37

Какви войни, какви войски бе, другарю Къшей? Ти къде пак си се отплеснал и си тръгнал да ръсиш и малкото закърнял мозък из темите?
Дали си прочел заглавието изобщо? Имаш ли 1 (ЕДНО) мнение по темата? Едва ли!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2014 22:38

DaSyth написа:
Кашчей написа:
DaSyth написа:
Кашчей написа:
DaSyth написа:
Когато няма аргументи, словоблудството и глупостта стават единствени изразни средства! :idea: Аз ти отговарям, ти само бръщолевиш..

Бръщолевиш ти, защото нямаш никакви доводи. Да не говорим за хвалбите ти, които са нормални за човек, който не може адекватно да отговори на елементарен въпрос:
Къде в Европа са водени военни действия през май 1914-а година и участва ли България в такива. Останалото са бълнувания, като на автора на темата, че понеже няма да предават мач на ЦСКА, то непременно се готви тесла за тях. Ще ми е доста любопитно, ако няма тесла и ЦСКА вземе че победи-дали ще се извини пред всички за тъпата си необоснована тема?!?

Къде се хваля, алоо?! Това за образованието беше да не си създаваш погрешно впечатление, момко.. и говоря за война, не за военни действия, не ми преиначавай думите по лецкарски. Войната преди пуцане и колене е дислоциране, маневри и т.н. Какво ли се обяснявам на "коне с капаци"..

Ти изобщо си нямаш понятие от военно дело, "армеецо"!..а аз не съм от "Левски", но ти и това трудно можеш да разбереш!
България дислоцирала войски през май 1914, преди изобщо да е обявена войната, защото е знаела, че ще влезе в нея на 14-и октомври 1915-а... уникално разсъждение на човек, който си няма никакво понятие от армия и военно дело!

Ти верно си уникална латерна..

А ти си нямаш понятие от история и военно дело, "армеецо" :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 22:46

И продължава да спами, долен човек, ей Богу!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 01 авг 2014 01:02

Кашчей написа:
DaSyth написа:
Кашчей написа:
DaSyth написа:
Кашчей написа:
DaSyth написа:
Когато няма аргументи, словоблудството и глупостта стават единствени изразни средства! :idea: Аз ти отговарям, ти само бръщолевиш..

Бръщолевиш ти, защото нямаш никакви доводи. Да не говорим за хвалбите ти, които са нормални за човек, който не може адекватно да отговори на елементарен въпрос:
Къде в Европа са водени военни действия през май 1914-а година и участва ли България в такива. Останалото са бълнувания, като на автора на темата, че понеже няма да предават мач на ЦСКА, то непременно се готви тесла за тях. Ще ми е доста любопитно, ако няма тесла и ЦСКА вземе че победи-дали ще се извини пред всички за тъпата си необоснована тема?!?

Къде се хваля, алоо?! Това за образованието беше да не си създаваш погрешно впечатление, момко.. и говоря за война, не за военни действия, не ми преиначавай думите по лецкарски. Войната преди пуцане и колене е дислоциране, маневри и т.н. Какво ли се обяснявам на "коне с капаци"..

Ти изобщо си нямаш понятие от военно дело, "армеецо"!..а аз не съм от "Левски", но ти и това трудно можеш да разбереш!
България дислоцирала войски през май 1914, преди изобщо да е обявена войната, защото е знаела, че ще влезе в нея на 14-и октомври 1915-а... уникално разсъждение на човек, който си няма никакво понятие от армия и военно дело!

Ти верно си уникална латерна..

А ти си нямаш понятие от история и военно дело, "армеецо" :mrgreen:

Боже, прибери си версиите! :!:

peliforewer
Контакти:

Да благодарим на Атанас Караиванов

Мнениеот peliforewer » 03 авг 2014 12:45

Да благодарим на Атанас Караиванов че ни докара до там като преди 1989г. да следим на живо срещите от българското футболно първенство по радиото,като по-рано това беше по Спорт и музика на Хоризонт,сега по Дарик.Защо мисля че Караиванов е инициатора на това срещата между Славия-ЦСКА да не бъда предавана ,защото не вярвам Домусчиев и Батков да са замесени те си имат достатъчно проблеми ,за това го направиха шеф на фирмата която държи правата за тв излъчване на първенството и мъжа който и да е седнал на стола и да е прав разлика няма/това е според Иван Славков-Батето,като го представяше като говорител на БФС преди години/.реши че е време да покаже че съществува.Нямам коментар и за наглото му изказване че крайно време е феновете да не се излежават пред телевизорите,а да се разходили до стадионите.Явно нещата се въртят около договора с ТВ7,докато КТБ и Цв. Василев бяха зад телевизията Караиванов беше незабележим,сега вече нещата са други и вместо да седнат като партньори да се разберат как да излязат от ситуацията без да вредят на феновете и футбола,миньона от Пловдив реши да се прави на много принципен и да казва кой мач ще гледат българите.Тази година формата на българското първенство по футбол е с 12 отбора,което предлага повече интересни срещи на кръг и вместо да има по-голямо тв излъчване ,то е намалено драстично.Трябва да признаем че досега ТВ7 се справяше по великолепен начин с излъчването на футболния шампионат,но явно неяснотата около КТБ си каза думата,въпреки това от телевизията се мъчат да предават най-интересните срещи от кръга,за съжаление лицето Атанас Караиванов дето преди две седмици скъса два чифта обувки да търси пари,сега явно търси телевизия която да му купи нови обувки.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Да благодарим на Атанас Караиванов

Мнениеот Teo » 03 авг 2014 12:49

Спрете ревете, че няма хора и почнете ходите на мачовете на стадиона... :idea:
Против съм ТВ излъчването на всички мачове :idea:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 авг 2014 12:55

Точно такива мачове се даваха преди 1989 :) Не е много точно сравнението ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 авг 2014 13:06

Teo написа:Спрете ревете, че няма хора и почнете ходите на мачовете на стадиона... :idea:
Против съм ТВ излъчването на всички мачове :idea:

Момче младо ,аз живея на 300км от София,и от 1967г.от мачовете ЦСКА-Интер,почти не съм изпускал мач на ЦСКА,когато е нямало тв излъчване,съм го слушал по радиото,когато съм можел съм бил и на стадиона,дори контролите на отбора гледам по интернет,сега Караиванов ме лишава от това,можеше поне да се уреди интернет излъчване.А ти не мисли че феновете на ЦСКА са само от София.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 авг 2014 13:06

Трябва да се предават !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 авг 2014 13:08

iliev72 написа:Точно такива мачове се даваха преди 1989 :) Не е много точно сравнението ;)

Не знам дали си гледал тогава мачове,но на два-три кръга се предаваше по 1мач,основно ги слушахме по радиото.

Върни се в “Футбол - България”