Коментара по Гонг
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Коментара по Гонг
Русев и Грънчаров е редно да се извинят публично и да престанат с тези фенски изстъпления,защото те пораждат и насилие по трибуните.Пуснах нова тема с именно такова заглавие,но познайте след колко време беше изтрита?????Този сайт започна да ми напомня комунизма....баси цензурата.А при по внимателно преглеждане записа на мача,май ще се окаже ,че по ощетения отбор е Латекса!
- blue avalanche
- Контакти:
cvetan написа:trakia89 написа:Ей чакам , някой да ми посочи къде са били ощетени Левски???????????????????
КЪДЕ??????
Как къде?
допуснаха срещу тях да играе отбор , които може да ги бие - товма е недопустимо!!!!! те момчетата не са свикнали някой да играе по-добре от тях.
За това се изнервят и правят шпагати на 70см височина от тревата (за да не избяга топката - краката на противника са случайност).
но те не са виновни - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОНИ ЛЕВСКАРИ !!!
За това Михайлов - вън ПРЕДАТЕЛ
А сега сериозно - мача беше изнервен - както винаги се получава между Ле и Ли. но ме гложде една случка от миналата година когато Литекс трябваше да падне и той падна. сега дойде времето да се връща. Гледайте последните 5мин по внимателно. Да сте виждани левскарите толкова пъти да немогат да уцелят топката в собственото си поле за една гонина!? - не сте. И няма и да видите. това с кртиките към съдията е за успокоение на феновете. И за замазване на очите на ФИФА ФАФА и ФУФА - вижте как гонят цяла Европа за уредени мачове.
Ма ти сериозно ли си мислиш,че Литекс играха по-силно от Левски?Повеждаме на Литекс с човек по-малко!Твоя коментар???Въпрос за 100 000лв.:на кой отбор му вкараха гол от корнер?
- Бижутера
- Контакти:
ти нещо не си наред, ама тотално...съдията закла най-нагло Левски, сега ми разказаха какво са казали Русев и Грънчаров и напълно съм съгласен с тях!
А ти ако искаш да плюеш и ръсиш злоба не е тук мястото, евала на модератора който ти е изтрил темата
А ти ако искаш да плюеш и ръсиш злоба не е тук мястото, евала на модератора който ти е изтрил темата

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Каквито ни футболистите,такива и журналистите!Недейте да недоволствате от феновете на извънземните от нац.отбор!Този форум да не ви е свободия,тук се е възцарил комунузЪма.
Върни се в “Футбол - България”