Коментара по Гонг

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Коментара по Гонг

Мнениеот child in time » 25 ное 2009 23:12

niki87 написа:Tомето и Вальо си коментират супер!Всичко което казаха днес беше вярно :!:

+1 !!! Преди години беше супер да гледаш ШЛ по Бтв с тях после стана боза! Евала Томе супер си!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 25 ное 2009 23:12

Ей чакам , някой да ми посочи къде са били ощетени Левски???????????????????
КЪДЕ??????

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 25 ное 2009 23:13

Sole написа:Щом Левски взеха да се оплакват от съдиите,значи футболът в България върви правилна посока :!:

Ти си поредната мижитурка, която мрази ЛЕВСКИ и не ти пука изобщо за българския футбол. Защото такова поръчково съдийство отдавна не е имало. Но нали се свири срещу ЛЕВСКИ - тогава всичко е позволено. А на авторът на темата мога да му пратя много здраве -нито Минев заслужаваше да бъде изгонен, нито Еньо. Но Палячото си подготви почвата първото полувреме с купищата картони и само чакаше нещата да тръгнат зле за Ловеч, за да почне да ни реже - брутално и жестоко. И не случайно мафиотската шайка шефове от Ловеч се скъсаха да хвалят тоя нещастник!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 ное 2009 23:13

ros написа:Аз пуснах един пост на полувремето по въпроса и .... темата бе заключена.
Изключвам пристрастията - всеки ги има и в момент на емоция може да се изпусне. Но да слушам иронични хилежи, подстрекателства и тем подобни НЕ съм съгласен. Само ще напомня едно изречение на Томислав "Публиката ме чу и взе да вика дуспа дуспа"
Медия значи посредник, а не фен от първа редица .

Със сигурност феновете са викали: "ДуЗпа, дуЗпа...", СЕЩАШ ЛИ СЕ К'ВО ТИ ПИШЕМ?!!! :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 25 ное 2009 23:20

Псевдо "журналистите" от ГОНГ и тези от РИНГ са жалки слепци.
Гледайте мача Левски- Литекс внимателно с повторения, след това гледайте мачовете ЛИТЕКС-ЦСКА и Черноморец-ЛИТЕКС и да си поговорим отново
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 23:20

Deliba6 написа:
ros написа:Аз пуснах един пост на полувремето по въпроса и .... темата бе заключена.
Изключвам пристрастията - всеки ги има и в момент на емоция може да се изпусне. Но да слушам иронични хилежи, подстрекателства и тем подобни НЕ съм съгласен. Само ще напомня едно изречение на Томислав "Публиката ме чу и взе да вика дуспа дуспа"

Със сигурност феновете са викали: "ДуЗпа, дуЗпа...", СЕЩАШ ЛИ СЕ К'ВО ТИ ПИШЕМ?!!! :oops:

Ако това ти е само критиката следват два извода:
1 длъжен съм да се извиня за правописната грешка
2 приемаш че всичко останало е вярно

Благодаря
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 ное 2009 23:38

trakia89 написа:Ей чакам , някой да ми посочи къде са били ощетени Левски???????????????????
КЪДЕ??????

34-та минута удар със скок в гърдите на Жо ,в този момент топката е на около 2 метра - това ако не е червен картон ,не знам какво е червен картон. В карате този удар се нарича мае-тоби-гери и е забранен на почти всички състезания.
Удари без топка на ИВ.Попов и Нифлор - това не са ли червени картони?
Игра с ръка на Барт в малкия пенал - трудно може да се види такава ситуация допускам,че не я видял.
Пресилен първи жълт картон на В.Минев.
За какво точно изгони Кръстовчев? -ако затова се вади картон при всяко скачане за висока ще има картони.
За играта с ръка на Йовов - прочети правилника ,какво разстояние трябва да измине топката за да се счита ,че има удар?
За втория гол на 'Литекс"- според мен е редовен,поне аз не виждам нищо нередно от този ъгъл,който е камерата.
Съдията е свирил много добре- 3 спестени червени картона на единия отбор и пресилени 2 на другия. Ако това не е ощетяване здраве му кажи.

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 25 ное 2009 23:42

Идеята ми беше, че иначе чудесен коментатор като Томето(много съжелявам че не коментира вече шампионската лига) като стане въпрос за Левски или националния се държи по скоро като фен,а не като професионален коментатор и ако за националния това не дразни то за мачовете на Левски се набива на Уши и е изнервящо, а иначе този мач го дадох просто като пример. Нормално е на сините фенове да не виждат директен червен на Минев играта с лакти на Еньо да я нямат за нищо, а докосването на Кишишев да им се вижда като удар а на червените и Литекс да им се виждат още червени картони за Левски и дуспи за Ловеч. Мисълта ми е че по национално радио е доста грозно да се коментира така, още повече на мач от вътрешното първенство. После на спокойствие можем да изгледаме повторенията и да ги обсъдим.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

marin_stoi4cov
Контакти:

Мнениеот marin_stoi4cov » 26 ное 2009 00:04

Аз пуснах един пост на полувремето по въпроса и .... темата бе заключена.
Най-добрият коментар тази вечер и за този мач :)

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 26 ное 2009 00:14

Напълно съм съгласен с автора на темата. И поздравления за него! Не може уважавани журналисти с по над 20 години професионален опит да са на нивото на 15-годишни тийнейджъри. За едно хлапе е приемливо да сложи едноцветните очила и да не признава друг цвят, но ако искаш да си сериозен журналист това е недопустимо. За мен всички отсъждания на рефера бяха точни. Включително изгонванията на Кишишев и Кръстовчев. Тинката не е вчерашен да гали по гушата Зе Соареш в такъв момент, а Кръстовчев си заби мощен лакът в лицето на Николов, за което деяние можеше да получи и директен червен картон. Дузпи нямаше - топката удря ръката, а не обратното. Нямаше и пресилени картони, имаше спестени, но пък тогава воя щеше да е още по-голям.

За мен най-точния коментар за този мач е, че отбора на Левски, максимално надъхан от Гонзо, излезе на терена да победи НА ВСЯКА ЦЕНА. И наистина бяха готови на всичко, което не е чак толкова добре, защото насреща си нямат диви зверове, а колеги. Не е нужно да си голям експерт, за да разбереш, че границите на твърдата игра бяха прекрачени още в първите минути, за да се стреснат по-меките футболисти на Литекс. А след ранния гол настана истинска касапница. Не виждам какво точно можеше да направи съдията, за да промени поведението на футболистите. В крайна сметка той е там не да им казва как да играят, а да отразява и маркира случващото се на терена. Като има грубости - картони, като някой прекали - гони се. Нали всички искаме съдиите да свирят това, което виждат? Е, всички виждаме грубостите, но въпреки това не сме доволни от наказанията. Ами хайде помислете в кой е топката тогава - в съдиите или във фенове, журналисти, футболисти!

Върни се в “Футбол - България”