Какво дерби, какви пет лева?!?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво дерби, какви пет лева?!?!
Ами аз не мисля, че толкова си могат... Могат повече, но не искат, защото им е по-лесно да не се напъват... Че защо да се напъват - нали накрая пак ще си вземат големите заплати, ще се качат на скъпите коли с хубавите мацки и ще отпрашат в чалгатеката да друсат задници, та белким изразходят енергията, която не са изразходвали на терена... А ти ще се кефиш на голове, влезнали случайно... Щом това те забавлява, няма лошо... Но е тъжно, Владо, тъжно е. Не очаквам да се съгласиш с мен, но я ми отговори няма ли да е по-сладка 32-рата титла, ако е постигната с по-красив футбол?
Когато си прост, то е завинаги!
Разбирасе,но в историята приятелю,остава победителят. Колко хора помнят 29-тата титла и красивият футбол,който играеха момчетата и това,че отнасяхме отборите с по 6-7 на 0 ?
Обаче всички помнят 30-тата и как един Евгени и още 5-6 здрави футболиста я спечелиха с грозен но ефективен футбол. Лошото в момента е,че е грозен но не е и толкова ефективен. Надявам се все пак,че ако отбора се запази през пролетта (не искам нови попълнения,искам този отбор без Данчо и Маркиньос) и продължава да е в професионалния футбол,ще стане поне ефективен с доказали се убиици на противниковата защита,като Владо,Евгени и Гари (голмайстор в Швеция) Чичо Митко е способен да внесе и малко красота за по претенциозните,но аз искам резултатност.
Обаче всички помнят 30-тата и как един Евгени и още 5-6 здрави футболиста я спечелиха с грозен но ефективен футбол. Лошото в момента е,че е грозен но не е и толкова ефективен. Надявам се все пак,че ако отбора се запази през пролетта (не искам нови попълнения,искам този отбор без Данчо и Маркиньос) и продължава да е в професионалния футбол,ще стане поне ефективен с доказали се убиици на противниковата защита,като Владо,Евгени и Гари (голмайстор в Швеция) Чичо Митко е способен да внесе и малко красота за по претенциозните,но аз искам резултатност.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
Е, тук съм принуден да се съглася с теб. Победителите не ги съдят... Поне така казват.
Когато си прост, то е завинаги!
Владо, много се различаваме в разбирането за клубна принадлежност. Да аз обичам "Левски"! Винаги съм се чувствал запалянко, а не фен. Но адски мразя да ме имат за мезе и да си мислят, че ям доматите с колците! В момента футболистчетата от "Левски" ме мамят!
Започнах да ходя когато мога на мачовете на юношите и на дубъла, а не на т. нар. титуляри, защото там гледам желание за игра от страна на децата. Кой колкото може, но от сърце. А тези - примадоните, ме дразнят.
По твоята логика жена ми като спре да готви, да си изпълнява съпружеските задължения и т. н., нямам право да и тегля една майна и да погледна към комшийката ли? Любовта иска взаимност. Не едни само да консумират, а други да подсмърчат унизени от изневярата. В момента се чувствам унизен и имам право да изокам и да ударя по масата! Ма кой ли ме бръсне?! Май скоро - поне до Нова година, "с жената" няма да мога да се сдобря и ще наблегна на "английската комшийка"!
Започнах да ходя когато мога на мачовете на юношите и на дубъла, а не на т. нар. титуляри, защото там гледам желание за игра от страна на децата. Кой колкото може, но от сърце. А тези - примадоните, ме дразнят.
По твоята логика жена ми като спре да готви, да си изпълнява съпружеските задължения и т. н., нямам право да и тегля една майна и да погледна към комшийката ли? Любовта иска взаимност. Не едни само да консумират, а други да подсмърчат унизени от изневярата. В момента се чувствам унизен и имам право да изокам и да ударя по масата! Ма кой ли ме бръсне?! Май скоро - поне до Нова година, "с жената" няма да мога да се сдобря и ще наблегна на "английската комшийка"!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Върни се в “Футбол - България”