България в евротурнирите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: България в евротурнирите
Не нито първата , нито последната жалка година на нашите отбори в Евротурнирите , липсват ни пари, това е основният проблем. И школите не помагат, както виждаме Литекс, вади доста добри играчи, взема добри пари от тях, но не може да направи никакъв отбор и дори трудно се класират за Евротурнирите .
Лудогорец, ако не се събудят и те ще си заминат рано-рано, въпреки всичко имат шанс да ни предоставят мачове поне до Зимата, ако отстранят Партизан.
Лудогорец, ако не се събудят и те ще си заминат рано-рано, въпреки всичко имат шанс да ни предоставят мачове поне до Зимата, ако отстранят Партизан.
Нали искахте намаляне на А група и какво стана...??? И 5 отбора да я направят все тая. Просто нивото ни отива към полуаматьорски футбол. Все още не си го признаваме, ама си е така. Не може най-бедната държава, да има скъпоструваш футбол.
Има моменти, в които човек или трябва да каже нещо хубаво или да замълчи... За справка днес сме 24 .07 2014............................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Най-тъпото е че Стойчо не спира да повтаря как с юнуши ще се борим да не изпаднем, но днес играчите бяха на ниво момчета до 17години.
А тези Зимбру са по-слаби от Мура, направо съм .....
А тези Зимбру са по-слаби от Мура, направо съм .....
- Балкански Орел
- Контакти:
Как го търпите тоя нагляр стойчо бе ? Ебахти нагляра аз викам ше си подаде оставката, той се оправдава пак.
[center]Levski & Lazio[/center]
Ботев получи втори гол
Не искам да го вярвам ,но мисля ,че всичко приключи.
П.П.Литекс ,много късно се сети,за съжаление.

П.П.Литекс ,много късно се сети,за съжаление.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Нормално представяне - трагично първенство , бездарни треньори , особенно този в Ловеч, а в отборите е пълно с бежанци.С това ниско ниво България трябва да има общо две квоти за ЕКТ.
Аз си задавам следния въпрос вече: С какво тези бежанци (както се изрази колегата ) са заслужили да взимат по 20 ОООлв заплати?

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Ееее Ботев можеше и друго да направят ако имаха парите на КТБ. Разби се работата там, със селекция и Любо за тренер може би щяха и сега да водят с 0-1 или 0-2 и с общо 1-4 да чакат ПСВ. Амаа... тва е. Един да тръгне да прави нещо и всички гледат да го прецакат
Върни се в “Футбол - България”