Без Вечното дерби по телевизията
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Без Вечното дерби по телевизията
А дано утре се нарежат и сбият във ''футбол про медия'' и всички мачове да не ги предават по тв-то!
-
since1912 написа:За кой мач става въпрос?
какво е това "ботиев",село ли е,Коматево ли,чорба ли??
Е и какво като не го предават то щото някой е седнал да гледа тия загубеняци,хората понеже си нямат никакви проблеми та до тях им е дошло.
-
- Контакти:
А провинцията ряпа ли да яде като не може да гледа мачовете? До кога София ще е България?
- modor
- Контакти:
minchev_1951 написа:А провинцията ряпа ли да яде като не може да гледа мачовете? До кога София ще е България?
Левски от къде е? ЦСКА от къде е ?

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ronnie написа:angelco77 написа:През оная ми работа,че нямало да дават вечното дерби по телевизията.
Щом като не те интересува защо влезе в темата?
Не се опитвай да ме наставляваш,не ти се получава.Всеки има право да се изкаже по дадена тема.Щом си си направил обаче труд да ме коментираш

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Еее , най-после ще ни отърват от мъките да ги гледаме тези некадърници.Всеки път се заричам да не ги гледам тези б-ци и все хвърлям по някое око и си скъсвам нервите.
Не вярвам
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Leeroy написа:Масово хората не ходят заради простотията по стадионите! Трябва полицията да си свърши работата и да реши най-накрая проблема с така наречените ултраси които само отблъскват нормалните хора от стадионите!Как аз да отида на стадиона след като в сектор А се бият разни селяндури, в сектор Г се бият за "добър ден"... какво да правя аз там?
м чи бии са ве

Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Cicero написа:Red Warrior написа:Аз дори не им гледам дербито по телевизията.
И аз не гледам вашето
Няма какво да си кривим душата, най-гледания мач в България е Левски-ЦСКА! И ако трябва да се даде титла: дерби на България, именно двубоя между сини и червени е единствения претендент!
Феновете нямат вина, виновни са т.н. "журналисти", които друго освен двата софийкси отбора, не знаят и не познават! А в последните 5 години, отборите на Литекс и Лудогорец са в пъти по-добри и като футбол и като организация и като успехи. Но трябва да я владееш тая пущина - журналистиката, за да си добър спортен журналист! От провалили се инженери и нереализирали се икономисти спортно отразяване не чакайте
Зат'ва удрИ колкото се може повече "смислени" мнения по форума! Каквито авторите, такива и читателите
Медиите са такива, защото такива са феновете. Естествено, че Левски и ЦСКА ще получават най-голямо медийно покритие, след като най-много хора се интересуват от тях. Тук не става въпрос за организация, успехи и победи.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Върни се в “Футбол - България”