Без Вечното дерби по телевизията

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Без Вечното дерби по телевизията

Мнениеот Teo » 22 юли 2014 23:04

А дано утре се нарежат и сбият във ''футбол про медия'' и всички мачове да не ги предават по тв-то!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 23 юли 2014 00:41

since1912 написа:За кой мач става въпрос?

какво е това "ботиев",село ли е,Коматево ли,чорба ли??

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 23 юли 2014 03:04

Е и какво като не го предават то щото някой е седнал да гледа тия загубеняци,хората понеже си нямат никакви проблеми та до тях им е дошло.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 23 юли 2014 09:54

А провинцията ряпа ли да яде като не може да гледа мачовете? До кога София ще е България?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 юли 2014 10:00

minchev_1951 написа:А провинцията ряпа ли да яде като не може да гледа мачовете? До кога София ще е България?

Левски от къде е? ЦСКА от къде е ? :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 юли 2014 10:18

ronnie написа:
angelco77 написа:През оная ми работа,че нямало да дават вечното дерби по телевизията. :lol:

Щом като не те интересува защо влезе в темата?

Не се опитвай да ме наставляваш,не ти се получава.Всеки има право да се изкаже по дадена тема.Щом си си направил обаче труд да ме коментираш :lol: да пиша по темата-два слаби отбора ще играят вечно дерби.Всички се интересуват кой е по слаб. :lol: 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

kringebvb
Контакти:

Мнениеот kringebvb » 23 юли 2014 11:47

Еее , най-после ще ни отърват от мъките да ги гледаме тези некадърници.Всеки път се заричам да не ги гледам тези б-ци и все хвърлям по някое око и си скъсвам нервите.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 юли 2014 11:48

Не вярвам
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 23 юли 2014 14:14

Leeroy написа:Масово хората не ходят заради простотията по стадионите! Трябва полицията да си свърши работата и да реши най-накрая проблема с така наречените ултраси които само отблъскват нормалните хора от стадионите!Как аз да отида на стадиона след като в сектор А се бият разни селяндури, в сектор Г се бият за "добър ден"... какво да правя аз там?

м чи бии са ве :o
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 23 юли 2014 16:38

Cicero написа:
Red Warrior написа:Аз дори не им гледам дербито по телевизията. :)

И аз не гледам вашето :)
Няма какво да си кривим душата, най-гледания мач в България е Левски-ЦСКА! И ако трябва да се даде титла: дерби на България, именно двубоя между сини и червени е единствения претендент!
Феновете нямат вина, виновни са т.н. "журналисти", които друго освен двата софийкси отбора, не знаят и не познават! А в последните 5 години, отборите на Литекс и Лудогорец са в пъти по-добри и като футбол и като организация и като успехи. Но трябва да я владееш тая пущина - журналистиката, за да си добър спортен журналист! От провалили се инженери и нереализирали се икономисти спортно отразяване не чакайте :)
Зат'ва удрИ колкото се може повече "смислени" мнения по форума! Каквито авторите, такива и читателите ;)

Медиите са такива, защото такива са феновете. Естествено, че Левски и ЦСКА ще получават най-голямо медийно покритие, след като най-много хора се интересуват от тях. Тук не става въпрос за организация, успехи и победи.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Футбол - България”