пс Как 17 000?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
russia написа:IvailoRz написа:Не бе ,човека с право се дразни според мен . На вечното ви дерби имаше ли нямаше ли 10 000 човека ама иначе сте милиони ...В Разград също редовно си има 4-5000 души, въпреки че билетите са по 10лв ... ако бяха по 3 ? Ама не според вас има трима човека на стадиона .
Иво, ЦСКА и Левски нямат милиони фенове, но имат десетки хиляди и не са позиционирани в едно населено място. На дербито помежду им може и да ходят сега по 10 000 човека, но по 2000 се събират и при гостуванията им без значение в кой град от страната. Ей това е разликата с феновете от Хасково, Разград, Ловеч, Стара Загора и т.н.
IvailoRz написа:Добре де , и 17к да са били .. това за хвалене ли е в 2млн София ? За мен в мач , който се води най-голямото дерби в България трябва националния да се пука по шевовете , и да има хора които да не са успели да се сдобият с билети . Истината е ,че в провинцията футбола е по- обичан според мен .
IvailoRz написа:russia написа:IvailoRz написа:Не бе ,човека с право се дразни според мен . На вечното ви дерби имаше ли нямаше ли 10 000 човека ама иначе сте милиони ...В Разград също редовно си има 4-5000 души, въпреки че билетите са по 10лв ... ако бяха по 3 ? Ама не според вас има трима човека на стадиона .
Иво, ЦСКА и Левски нямат милиони фенове, но имат десетки хиляди и не са позиционирани в едно населено място. На дербито помежду им може и да ходят сега по 10 000 човека, но по 2000 се събират и при гостуванията им без значение в кой град от страната. Ей това е разликата с феновете от Хасково, Разград, Ловеч, Стара Загора и т.н.
Добре де , в София толкова ли не ви се гледа футбол ... Не казвам стадиона да е пълен с фанатици , а просто хора на които им се гледа футбол през уикенда .. дори да не са фенове на единия от двата отбора ..
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
IvailoRz написа:russia написа:IvailoRz написа:Не бе ,човека с право се дразни според мен . На вечното ви дерби имаше ли нямаше ли 10 000 човека ама иначе сте милиони ...В Разград също редовно си има 4-5000 души, въпреки че билетите са по 10лв ... ако бяха по 3 ? Ама не според вас има трима човека на стадиона .
Добре де , в София толкова ли не ви се гледа футбол ... Не казвам стадиона да е пълен с фанатици , а просто хора на които им се гледа футбол през уикенда .. дори да не са фенове на единия от двата отбора ..
IvailoRz написа:За евромачовете според мен е имало около 5-6000 хиляди разградчани , още 1-2000 с разградски корени ,които от години не живеят тук и останалите са били от цяла Бг . Със сигурност е имало и поне 10 000 от София . А къде са тея 10 000 на другите мачове . Аз не говоря за фенство, а за интерес към футбола като цяло .
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост