10 000 зрители в Хасково, Перука, мерки, намаляй А група!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
10 000 зрители в Хасково, Перука, мерки, намаляй А група!
Задължително от следващия сезон трябва А група да е на 4 отбора - Левски, Цска, Славия и Локо Сф, какво е това нещо 10 000 зрители на мач от А група?
-
- Контакти:
Re: 10 000 зрители в Хасково, Перука, мерки, намаляй А група!
bez-nick написа:Задължително от следващия сезон трябва А група да е на 4 отбора - Левски, Цска, Славия и Локо Сф, какво е това нещо 10 000 зрители на мач от А група?
Е,нали знаеш,че доста бързо ще им мине мерака и вторият полусезон повеве 2-3к няма да има на мач.Нагледали сме се много на такива отбори.
- modor
- Контакти:
Ебаси комплексарската тема 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Освен това Хасково ще се борят да не изпаднат, ако не са и последни, което ще доведе до яко уговаряне на мачове. Като е имало 10 хиляди на мач кво ? Да вкараме и Бдин Видин, Дунав Русе и т.н отбори, които не са били в А група от не знам кога, и първия мач срещу шампиона и там ще има по 10 хиляди и кво от това ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Защо темата още съществува?
Доста грешни коментари прочетох, но както и да е.Когато Левски,ЦСКА,Лудогорец гостуват в някой град като Видин,Плевен,Враца,Хасково и доста други футболни градове става празник за града 10 000 - 15 000 фенове отиват да гледат футболния мач,независимо от отбора дали ще изпада или не
А какъв е смисъла да гледаме мачове като Локо Сф - Лудогорец по 3-4 пъти през сезона или Славия - Локо СФ ?

- TITO
- Контакти:
Мисля, че имаше две-три момчета от Хасково тук във форума, нека качат снимки на тези 10к- ако е възможно.Иначе, колкото повече -толкова повече, и по-добре! П.П темата е тъпа, без да се засяга автора и ! 

bez-nick написа:Задължително от следващия сезон трябва А група да е на 4 отбора - Левски, Цска, Славия и Локо Сф, какво е това нещо 10 000 зрители на мач от А група?
Неее, не е нормално. Как ще има 10 000 зрители?

Само "грандовете" могат да претендират за "милиони".

Извадете ги от А ПФГ!!!
Много завист в коментарите по темата
.
На хората от Хасково мога да кажа само едно, от всички фенове по стадионите вчера техните наистина бяха номер едно и нека не обръщат внимание на завистливите и злобни коментари на някои хора във форума. Те са си такива и когато някой направи нещо положително единсвеното което могат да правят е да скърцат със зъби и да хвърлят по някоя и друга клетва по него с тайната надежда успелия един ден да падне на тяхното ниво

На хората от Хасково мога да кажа само едно, от всички фенове по стадионите вчера техните наистина бяха номер едно и нека не обръщат внимание на завистливите и злобни коментари на някои хора във форума. Те са си такива и когато някой направи нещо положително единсвеното което могат да правят е да скърцат със зъби и да хвърлят по някоя и друга клетва по него с тайната надежда успелия един ден да падне на тяхното ниво
Успокойте се!
Първи мач в А група след толкова време, нормално е ..... Във Враца след като Ботев влезе в А група първите мачове имаше доста хора, а на мачовете с ЛЕВСКИ и ЦСКА имаше по над 10 000 зрители. Ама после идва ред на негативните резултати, хората почват да псуват и спират да ходят на стадиона, за да не се ядосват. Пускат си Диема и си гледат Висшата Лига
Стига с тая еуфория. Любимец преди година победи Лудогорец, ама това им беше... 

Върни се в “Футбол - България”