Централен написа:И преди да се подигравате на другите...
Кой се подиграва бе? Не виждаш ли, че дебилната тема е пусната от братята роми, дето са затънали до шия в л@йна, а все в наща чиния гледат?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Централен написа:И преди да се подигравате на другите...
DarkPsy написа:Скоро-моро, някаква врачка ли си? Кажи ми числата от тотото?
kistendil написа:DarkPsy написа:Скоро-моро, някаква врачка ли си? Кажи ми числата от тотото?
21.07.2014г.-заповеди за изпълнение, искове за обявяване на несъстоятелност, проверка на договор за концесия на един стадион поради погиване на предмета на концесията..... С тия числа пробвай - може и да ги завъртиш малко!Успех
DarkPsy написа:kistendil написа:DarkPsy написа:Скоро-моро, някаква врачка ли си? Кажи ми числата от тотото?
21.07.2014г.-заповеди за изпълнение, искове за обявяване на несъстоятелност, проверка на договор за концесия на един стадион поради погиване на предмета на концесията..... С тия числа пробвай - може и да ги завъртиш малко!Успех
Ето още една врачка. Това в общината ли ти го казаха?
DarkPsy написа:kistendil написа:DarkPsy написа:Скоро-моро, някаква врачка ли си? Кажи ми числата от тотото?
kistendil написа:DarkPsy написа:kistendil написа:DarkPsy написа:Скоро-моро, някаква врачка ли си? Кажи ми числата от тотото?
Не, Цветан Василев!От прокуратурата и от съда му обадили!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта