Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Мнениеот abiati » 24 ное 2009 18:33

demy26 написа:
Alternative написа:Изображение

Тази идея наистина беше много добра. Знамето също. Лошо ще е ако някой уважава Ботев или Левски, защото така се казва любимият му отбор.
П.С. Не мога да разбера какво точно е "Патриотична хореография". Ако любимият ми отбор не е кръстен на някой велик Българин, значи ли това, че не съм патриот и обратното?

вече обясних,не става дума за конкретен отбор или име на отбора,а за всяка хореография която има общо с българското... не е нужно да си левскар или ботевист за да си патриот..виж има клип на цска с хореография на българското знаме... в сектор ''Б''имаше транспаранти на Левски,Вазов,Ботев,Борис...и др. ... няма общо с името на отбора ти това да си патриот и да направиш нещо българско...
Последна промяна от abiati на 24 ное 2009 18:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 ное 2009 18:35

Колкото и да е патриотична една хореография като видиш до нея свастики , пречупени кръстове , псувни , и оскверняване на големите имена от нашата история и всичко отива на майната си!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 24 ное 2009 18:40

Твърдо съм против подобни хореографии. Тези велики български герои нямат НИЩО общо с тези отбори. Раковски, Ботев и сие са личности от национално значение, а хореографията на една публика е изцяло посветена за самия клуб. Аз и затова съм против имена на герои да бъдат ползвани от клубовете. Щеш не щеш се получава едно присвояване.

Мястото за патриотични изяви по трибуните е единствено на мачове на националите.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 ное 2009 18:45

Повече от съгласен съм с PFC Litex! Какво означава "патриотична клубна хореография", когато се играе срещу друг български клуб? abiati се опитва нещо да обясни, но честно не го разбирам! Ако се прави хореография на среща в Лига Европа, тогава разбирам, но когато играят български клубове да се говори за патриотизъм?! Честно казано и аз не мога да го разбера!............

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 24 ное 2009 18:53

kartago написа:Повече от съгласен съм с PFC Litex! Какво означава "патриотична клубна хореография", когато се играе срещу друг български клуб? abiati се опитва нещо да обясни, но честно не го разбирам! Ако се прави хореография на среща в Лига Европа, тогава разбирам, но когато играят български клубове да се говори за патриотизъм?! Честно казано и аз не мога да го разбера!............

колега защо да няма на български мачове такава хореография...не свързвайте мачовете само със съперничество и омраза между агитките...нека всяка пее и подкрепя своят отбор а не да ругае по чуждия...няма нищо лошо на мач между левски и пирин или цска и своге да речем една от публиките да издигне плакати за някои велик българин... по твоята логика колега не трябва и да се пее химна от агитките а да ти кажа на мен много ми харесва да го слушам от български фенове,без значение на кои отбор са почитатели

nicotine
Контакти:

Мнениеот nicotine » 24 ное 2009 18:53

Не ми дава да кача клипа със ЕЙРЕ

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 24 ное 2009 18:57

kartago написа:Повече от съгласен съм с PFC Litex! Какво означава "патриотична клубна хореография", когато се играе срещу друг български клуб? abiati се опитва нещо да обясни, но честно не го разбирам! Ако се прави хореография на среща в Лига Европа, тогава разбирам, но когато играят български клубове да се говори за патриотизъм?! Честно казано и аз не мога да го разбера!............

Защо да не може да се говори за патриотизъм, когато играят български клубове? Вярвам, че повечето българи са патриоти и защо да не изразят това именно на трибуните? Наистина, при нас (в България) е много изкривено понятието и се прави за да бъдем пред съперника, но наистина има хореографии, които са точно на такава тематика.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 24 ное 2009 18:58

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от drughi на 24 ное 2009 19:03, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”