727150 написа:Сегашният отбор на ФК"Хасково" няма нищо общо с отбора със златните мигове.
Защо да няма

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
727150 написа:Сегашният отбор на ФК"Хасково" няма нищо общо с отбора със златните мигове.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:727150 написа:Сегашният отбор на ФК"Хасково" няма нищо общо с отбора със златните мигове.
Защо да няма
727150 написа:CTAHKO написа:727150 написа:Сегашният отбор на ФК"Хасково" няма нищо общо с отбора със златните мигове.
Защо да няма
Защото това е Хасково 2009(Хасково).
CTAHKO написа:727150 написа:CTAHKO написа:727150 написа:Сегашният отбор на ФК"Хасково" няма нищо общо с отбора със златните мигове.
Защо да няма
Защото това е Хасково 2009(Хасково).
И искаш да ми кажеш, че сегашния Левски няма нищо общо със стария лиТова с пълна сила важи за всички клубове след 1944-та и 1989-та година
daniel875 написа:Ти последно си от "Хасково", "Левски", "Челси" или??? "Бирите" бяха симпатяги преди години, но не могат да се сравняват с миналото. По - слаби ще бъдат. Мисля, че няма да има антирекорд, но са сигурни изпадащи.
CTAHKO написа:daniel875 написа:Ти последно си от "Хасково", "Левски", "Челси" или??? "Бирите" бяха симпатяги преди години, но не могат да се сравняват с миналото. По - слаби ще бъдат. Мисля, че няма да има антирекорд, но са сигурни изпадащи.
И тритеЛевскар от Хасково съм, какъв е проблема
Преди няколко години дори имаше период, в който нямахме никакъв футболен отбор (нали преместиха отбора в Любимец). Кого да подкрепям
Иначе от доста време не следя БГ първенство, ама сега като имаме отбор в А група, няма как да не съм на стадиона и да не подкрепям родния си клуб, в който съм и тренирал. Просто ми стана интересно, как някои фенове избирателно тълкуват фактите
Значи Левски, ЦСКА, Славия, Берое, Ботев и т.н. са си старите клубове, ама видиш ли Хасково не бил този старият клуб Хасково
daniel875 написа:CTAHKO написа:daniel875 написа:Ти последно си от "Хасково", "Левски", "Челси" или??? "Бирите" бяха симпатяги преди години, но не могат да се сравняват с миналото. По - слаби ще бъдат. Мисля, че няма да има антирекорд, но са сигурни изпадащи.
Преди няколко години дори имаше период, в който нямахме никакъв футболен отбор (нали преместиха отбора в Любимец). Кого да подкрепям
Иначе от доста време не следя БГ първенство, ама сега като имаме отбор в А група, няма как да не съм на стадиона и да не подкрепям родния си клуб, в който съм и тренирал. Просто ми стана интересно, как някои фенове избирателно тълкуват фактите
Значи Левски, ЦСКА, Славия, Берое, Ботев и т.н. са си старите клубове, ама видиш ли Хасково не бил този старият клуб Хасково
"Локомотив" Пловдив и "Берое" нямаше как да се върнат в елита, ако не бяха странните обединения преди. Едно е отборите да са от една област, друго - от различни.
За мача, ръководството на клуба, подготвя невероятна изненада за „студентите”. Използва се несъвършенството в Наредбата за първенствата и за последния мач са картотекирани четири играчи, което остава историята на първенствата като „Маньовъра Кичеков”. Новите играчи са: голамйстора Кирил Василев, Георги Гаджев и Николай Митов от вече изпадналия от елита Хебър (Пазарджик) и Димитър Гюджеменов от Слънчев бряг (Несебър)
CTAHKO написа:daniel875 написа:Ти последно си от "Хасково", "Левски", "Челси" или??? "Бирите" бяха симпатяги преди години, но не могат да се сравняват с миналото. По - слаби ще бъдат. Мисля, че няма да има антирекорд, но са сигурни изпадащи.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта