boabbb написа:Иначе как е - върви ли строежа
С пълна пара, както никога досега. А ти внимавай да не се задавиш в злобата си. Много завист има в държавата ни и за това сме на този хал и никога няма да сме като "Белите държави".
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:Иначе как е - върви ли строежа
kikooo1912 написа:Защо им е на руснаците да купуват почти фалирала банка с 1.2 милярда лоши кредити, без никаква ликвидност???
Avanti_Ragazzi написа:Според мен номера е на Цецооуу да му разбият целият бизнес, като му вземат банката и големите фирми като Викаком, Петрол и т.н. И това ще стане, т.к. една банка тръгне ли един път по-този път като сега, няма спиране!
rumbata написа:zamesen написа:Жалко само за обикновените вложители,подмамени от почти двойно по-голяма лихва от останалите банки,дето са си дали парите.
През март си изтеглих парите от КТБ, защото лихвата там беше най-ниска. А аз имам депозити в над 10 банки. Така че това с високия лихвен процент го разправяй на невежите...
Joro kanara написа:boabbb написа:Иначе как е - върви ли строежа
С пълна пара, както никога досега. А ти внимавай да не се задавиш в злобата си. Много завист има в държавата ни и за това сме на този хал и никога няма да сме като "Белите държави".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
motg написа:kikooo1912 написа:Защо им е на руснаците да купуват почти фалирала банка с 1.2 милярда лоши кредити, без никаква ликвидност???
Целият този цирк е именно, за да вземат банката. След месец капитализацията й ще е с 50% по-ниска, съответно цената![]()
П.П. До седмица редица индекси и компании ще достигнат борсовите дъна на БФБ, тогава ще е добър момент да си закупите акции, ако имате пари за пране
ehh написа:Joro kanara написа:boabbb написа:Иначе как е - върви ли строежа
Остави го. Тоя е един от най-неадекватните и тъпи парчета, представител на ЦСКА (за съжаление). Що за низше същество трябва да си, вместо да гледаш как да си оправиш мизерията вкъщи, да искаш да има мизерия и наоколо. Баси човечето
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта