Какво става с КТБ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Какво става с КТБ?

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 14:49

Bourgas написа:
Player написа:
Bourgas написа:
Player написа:Щом масово хората теглят пари от една банка значи фалира. Няма банка в света която да може да изплати всичките пари на вложителите си, защото не разполага с тях, а ги раздава.

Точно масовото теглене на пари може да фалира една банка, даже и да не е в подобно състояние. За това има всеки път един призив, да не се теглят парите. И, че всичко е наред.

Именно това и казах, понеже темата е какво става с КТБ, казах че щом хората си теглят парите, отговора на въпросът е че фалира. Резултата от масовото теглене ще е фалит, независимо дали с момента е стабилна или не. Ясно е че с всяка минута се доближава до фалита.

Не съм разбрал значи :) Въпреки всичко, дано никой не фалира :)

Няма как да фалира - надзора от БНБ предполага временно спиране на всички операции ;) Не знам докога е, но банката няма да бачка засега ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 20 юни 2014 14:49

Не съм вложител в КТБ, не съм фен на Ботев, но изобщо не разбирам радостта на определени хора от случващото се. Един подобен фалит на банка, която на всичкото отгоре държи над 50% от държавните пари и на едни от най - големите български фирми, ще се отрази изключително негативно на цялата икономика, накрая сметката пак ще я плаща обикновения човек. Тогава Ботев, Берое, Левски, ЦСКА ще са най - малката ни грижа. Всеки, който има представа от икономика и финанси знае, че паниката е опасност номер 1 за сриването на банковата система, а от там и на всичко останало. Не се радвайте на подобни новини и не насаждайте страх сред хората, няма полза от това и за вас, и за всички покрай вас.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 14:50

Avanti_Ragazzi написа:
CTAHKO написа:Абе що ли си мисля, че руската ВТБ ще изхвърли и Пеевски, и Василев и ще стане основен собственик на КТБ и то на безценица :)

Ми то това е единственото спасение за КТБ и без това в последната 1.6 година КТБ започна определено да се държи като дъщерна фирма на ВТБ за българския пазар!

А от друга страна Доган и Пеевски сега ще си намерят и купят друга малка банка и ще я превърнат в КТБ №2! Като държавата започне именно в нея да налива държавните пари! ;)

Да бе, ама то не е само банката. Нали се сещаш, че купувайки банката, купуват целия и бизнес, който носи също доста добри приходи. В не малко фирми и дружества имат дялове. Това са Вивател, Лафка, Булгартабак, консорциумите спечелили строежа на ЮП...така като се замисля, не са никак малко :) Да не говорим че има и много други, освен изброените от мен :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 14:51

А, бе, важното е да закрият Ботев, бе :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 20 юни 2014 14:52

4oKuTo написа:Не съм вложител в КТБ, не съм фен на Ботев, но изобщо не разбирам радостта на определени хора от случващото се. Един подобен фалит на банка, която на всичкото отгоре държи над 50% от държавните пари и на едни от най - големите български фирми, ще се отрази изключително негативно на цялата икономика, накрая сметката пак ще я плаща обикновения човек. Тогава Ботев, Берое, Левски, ЦСКА ще са най - малката ни грижа. Всеки, който има представа от икономика и финанси знае, че паниката е опасност номер 1 за сриването на банковата система, а от там и на всичко останало. Не се радвайте на подобни новини и не насаждайте страх сред хората, няма полза от това и за вас, и за всички покрай вас.

Това, че банката държи над 50% от държавните пари не е вярно. Има някаква част от държавните пари в банката, но не е голяма :idea:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 14:52

boabbb написа:А, бе, важното е да закрият Ботев, бе :lol: :lol: :lol:

Да хванем ли бас, че вас ще ви закрият преди нас? Навит ли си? Умньо!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 14:53

boabbb написа:А, бе, важното е да закрият Ботев, бе :lol: :lol: :lol:

Не виждам такъв вариант :) Лупи не им е президент :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 юни 2014 14:53

CTAHKO написа:
DarkPsy написа:
ivan56 написа:
DarkPsy написа:Е то беше ясно.

А това значи ли, че ако стане вие изсъхвате :?
Поне да ви вдигнат къщата :(

Защо пък да изсъхваме? Това си е инвестиция, а руснаците обичат такива инвестиции.

Честно казано и аз не вярвам да прекратят строежа или да спрат финансирането, ако руснаците купят банката :) Нещо повече, като ги знам какви са грандомани, дали няма да отделят повече пари и за клуба, и за стадиона :)

Само че има един проект разработван от руските комунисти, с който да бъде спряно правото държавни компании да подпомагат финансово спортни отбори в чужбина.

trundofor
Контакти:

Мнениеот trundofor » 20 юни 2014 14:54

Чета тука всички коментари и се чудя, ако Цветан Василев не бе собственик на Ботев дали всички цвъкащи цигани, говеда и чорбари щяха изобщо да се замислят и обърнат внимание какво изобщо се случва.... обаче нали чувството "нека му е зле на другия" ги владее изцяло и цвъкат ли цвъкат и се радват ли се радват.Само се чудя на какво и за какво се радват.........

Micho

Мнениеот Micho » 20 юни 2014 14:54

костенурк написа:
boabbb написа:И нека всички скандират след мен : "Закривай, закривай, закривай " :mrgreen: :lol: :lol: Може и "Кабрио, кабрио, кабрио" :lol:

тва па хеътърче пак изкочи :lol: новия сезон пеневата чета ще ви гази фалиралото отборче :)

Tва вече две години го слушаме....А накрая папагалите ни газите ташаците с дупета. :)

Върни се в “Футбол - България”