Тактиката на Пенев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Тактиката на Пенев

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2008 15:26

Абстрахирайте се от факта,че съм фен на Левски ! Просто няма как да не се засмее човек ;) Аз го уважавам като треньор,но... :oops: :D :D

http://www.vbox7.com/play:1bf37af7

П.П. Не се е забавил със смените,забравил е :D :D Не се сдържах,нищо лично :)
Изображение

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Тактиката на Пенев

Мнениеот palante » 02 ное 2008 15:31

Тези двамата и ония третия :D :D :D Добър като трениор ама почни ли да говори просто е уникален!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 ное 2008 15:48

както виждате човекът има проблеми с говоренето и няма нищо ненормално в това!!!Ясно е.....но съм виждал по форумите как пишат за Пенев че е тъп и т.н.!!!...но...Да не говориш не те прави тъп или глупав!!!!!!Понякога има хора в тоя форум които им знаят много устите а в същото време....СА КРЪГЛИ ИДИОТИ!!!!!! ;) Това изречение е за повечето говеда в тоя форум!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 02 ное 2008 16:03

Момчета,Боримечков е още по-цапнат от Пенев!Да не забравяме Огнянов!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

beitman
Контакти:

Мнениеот beitman » 02 ное 2008 16:04

Абе не знам тия двамата ли,оня третия ли,ама още докато погледне даден футболист и вече знае дали става или не! Ясно е,че няма дар слово,но мисля,че всеки нормален фен трябва да го уважава- Пената си е голям,това е!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2008 16:10

delqnski47 написа:както виждате човекът има проблеми с говоренето и няма нищо ненормално в това!!!Ясно е.....но съм виждал по форумите как пишат за Пенев че е тъп и т.н.!!!...но...Да не говориш не те прави тъп или глупав!!!!!!Понякога има хора в тоя форум които им знаят много устите а в същото време....СА КРЪГЛИ ИДИОТИ!!!!!! ;) Това изречение е за повечето говеда в тоя форум!!!!!

Бате,наскоро с теб си говорехме за уважение и така-нататък,а сега ни псуваш ?! Чакай малко? Никой не е убидил Пенев тук :) Аз пак казвам,че е един от най-добрите ни треньори,уважавам го,но просто това е една шега ! Не му се смея на говора,а на това което говори...забавно е ;) Плюс това,господарите най-вече се бъзикат с него ;) Наздраве,пич :)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”