neico написа:Пичове кво да ви кажа от Хасково съм и се чува, че пари уж има от кмета някаква сума и от една фирма (за доста пари се говори) която най-вероятно ще е и главен спонсор. Базата е в окаяно състояние на снимката която е качена и пише на седалките "ХАСКО" сега ако ви направя снимка няма да го познаете, а и това са седалките на целия стадион!!! Говори се, че през лятото ще се правят ремонти по стадиона което мен малко ме съмнява щото за тая сума пари за която се спекулира мен силно ме съмнява да закърпят горе долу стадиона и пари да останат за отбора. Дано да съм лош пророк! Честно да ви кажа като знам в какъв селски град живея силно ме съмнява да идват и хора на стадиона. Миналата година когато цска дойде да играе мач реванш за купата на България едвам събрахме 3000 човека на стадиона при наличието, че целия град е от порядъка на 75 000 души без думи останах! Изводите си ги правете сами.

Ако може , пусни снимки на стадиона в сегашното му състояние. Това от предишните снимки изглежда малко несиметрично. Тези , които са правили проекта за надписа на седалките са доста бездарни , ако мога така да се изразя. Няма никаква логика "Х" "А" "С" "К" да е на централните места по трибуните , а "О" и останалите символи да са отстрани. Трябва да си има симетрия, според мен. Тези снимки ги намерих в Гуугъл. Може би са стари. Ако можеш, постни снимки на стадиона в сегашното му състояние. Не , че сме против отбора ти. Радвам се, че Хасково са в елита. Просто , много от нас се съмняват във финансирането на отбора (както ти откри) , както и за това , дали базата и стадиона ще вземе лиценз за "А" група. До колкото научавам , има вероятност да играете в Свиленград. Не е много далече (не е и толкова близо), но стадиона е в доста добро състояние , ако това са реални снимки:

Както и другите трибуни са доста по-добре от тези в Хасково. Да не става дума за терена и настилката ...
Вярно ли е това ? В Свиленград ли ще играете ?