Честито! "Хасково" влезе в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

James Beattie

Re: Честито! "Хасково" влезе в "А" група

Мнениеот James Beattie » 18 май 2014 00:02

rebel написа::lol:
bulgaro написа:Честито!
Ще има кърваво дерби с Бирое :lol:

Ми като няма дерби с ботяф, ще си е дерби. Те Берое , където ви срещнат ви млатят :lol:

Откраднал си ми мисълта :mrgreen:
Разстоянието между Стара Загора - Хасково , Пловдив - Хасково и Стара Загора - Пловдив е долу горе едно и също , оформящо формата на триъгълник за билярд. Хасковлии са ни приятели , а перушините - абонати. Хубаво е ,че почваме сезона с 12 сигурни точки от този триъгълник ;)

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 18 май 2014 00:16

:lol:
James Beattie написа:
rebel написа::lol:
bulgaro написа:Честито!
Ще има кърваво дерби с Бирое :lol:

Ми като няма дерби с ботяф, ще си е дерби. Те Берое , където ви срещнат ви млатят :lol:

Откраднал си ми мисълта :mrgreen:
Разстоянието между Стара Загора - Хасково , Пловдив - Хасково и Стара Загора - Пловдив е долу горе едно и също , оформящо формата на триъгълник за билярд. Хасковлии са ни приятели , а перушините - абонати. Хубаво е ,че почваме сезона с 12 сигурни точки от този триъгълник ;)

Пак има отбор от региона след Любимец. Ще има дини за всички :lol: :P

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 май 2014 00:37

hellyeah написа:
Mitko-Levskar написа:
FCH написа:
ehh написа:Какво честитиш, бе, авторе? Тоя отбор въобще готов ли е за елита?

Разбирач... Не разваляй радостта от успеха!

Що бе,човека те пита дали сте готови за елита,щото сме свидетели на друго -влизат и веднага излизат ;)

Бъди сигурен,че след новите правила на УЕФА , през следващият сезон един от четирите отбора -ЦСКА,Левски,Славия и Локо Сф ще изпадне !

Ади ба!!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 май 2014 00:41

dunavfc написа:Напук на всички, "разбирачи" и "капацитети" , които прогнозираха "борба" за невлизане в "А" група, и Добруджа, и Хасково , и Монтана се бориха до последно за влизане в "А" група и златната клечка изтегли Хасково ;) Честито и дано да бъдат достоен участник в "А" група.
На нас ни остава, отново да се заредим с нови сили и търпение и да се наслаждаваме на прекрасен сезон в компанията на Белица , Две Могили , Кубрат , Черноморец Бяла и Суворово.

И най-добре...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 май 2014 00:50

FCH написа:След 22 г. извън елита футболният "Хасково 2009" се завърна там, където му е мястото - в "А" група.

Изображение
Историческият успех дойде след днешната победа в последния кръг от "Б" група. "Червено-белите" се наложиха в тежък мач като гости на "Банско" с 2:0.
В герои за хасковлии се превърнаха Недялко Хубенов и Митко Плахов, които се разписаха съответно в 62-ата и 80-ата минута.

Николай Топузаков, изпълнителен директор: "Нямам думи! Поклон пред момчетата и ръководството на клуба!"
Хакиф Хабил, член УС на „Хасково“: Бюджетът за „А“ група е почти осигурен. Кметът на Хасково Георги Иванов се обади, за да ни поздрави и покани Управителния съвет на разговор в общината. След като Димчо Ненов вкара отбора в „А“ съвсем нормално е той да продължи да го води. Вече започваме да мислим за селекцията за новия сезон. Поздравявам момчетата, беше трудно, тръпнехме до последно, но пък вече сме в елита. Честито!
Красен Ангелов, член на УС на „Хасково“: Благодаря най-напред на всички, който ме наричаха продажник. Не помня точно колко мача съм продал според група анонимници по форумите. Напук на тях „Хасково“ в „А“ група и нека се радваме. В понеделник почваме усилена работа, за да получим лиценз, много са изискванията , но мисля, че ще се справим. Спешно трябва да се направи ремонт на стадиона, за да се преведе във вид, отговарящ на изискванията за „А“ група. Възможно е първите 2-3 домакински мача да ги играем навън, докато приключи ремонтът и лицензирането на стадиона.

"Хасково" бе подкрепян в Банско от над 100 привърженици.

Отборът се прибира в Хасково тази вечер и ще отпразнува подобаващо толкова дълго чаканото класиране за "А" група.

:idea: ВРЕМЕ Е ОТ ''ГОНГ'' ДА ПРАВЯТ ПОДФОРУМ НА ''ХАСКОВО''!!!

Е...Х ти!!Сега 2031год. ли сме?Я по-леко -ше убийш стаматя!!

neico
Контакти:

Мнениеот neico » 18 май 2014 01:15

Пичове кво да ви кажа от Хасково съм и се чува, че пари уж има от кмета някаква сума и от една фирма (за доста пари се говори) която най-вероятно ще е и главен спонсор. Базата е в окаяно състояние на снимката която е качена и пише на седалките "ХАСКО" сега ако ви направя снимка няма да го познаете, а и това са седалките на целия стадион!!! Говори се, че през лятото ще се правят ремонти по стадиона което мен малко ме съмнява щото за тая сума пари за която се спекулира мен силно ме съмнява да закърпят горе долу стадиона и пари да останат за отбора. Дано да съм лош пророк! Честно да ви кажа като знам в какъв селски град живея силно ме съмнява да идват и хора на стадиона. Миналата година когато цска дойде да играе мач реванш за купата на България едвам събрахме 3000 човека на стадиона при наличието, че целия град е от порядъка на 75 000 души без думи останах! Изводите си ги правете сами. :)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 май 2014 01:27

neico написа:Пичове кво да ви кажа от Хасково съм и се чува, че пари уж има от кмета някаква сума и от една фирма (за доста пари се говори) която най-вероятно ще е и главен спонсор. Базата е в окаяно състояние на снимката която е качена и пише на седалките "ХАСКО" сега ако ви направя снимка няма да го познаете, а и това са седалките на целия стадион!!! Говори се, че през лятото ще се правят ремонти по стадиона което мен малко ме съмнява щото за тая сума пари за която се спекулира мен силно ме съмнява да закърпят горе долу стадиона и пари да останат за отбора. Дано да съм лош пророк! Честно да ви кажа като знам в какъв селски град живея силно ме съмнява да идват и хора на стадиона. Миналата година когато цска дойде да играе мач реванш за купата на България едвам събрахме 3000 човека на стадиона при наличието, че целия град е от порядъка на 75 000 души без думи останах! Изводите си ги правете сами. :)

Ако може , пусни снимки на стадиона в сегашното му състояние. Това от предишните снимки изглежда малко несиметрично. Тези , които са правили проекта за надписа на седалките са доста бездарни , ако мога така да се изразя. Няма никаква логика "Х" "А" "С" "К" да е на централните места по трибуните , а "О" и останалите символи да са отстрани. Трябва да си има симетрия, според мен. Тези снимки ги намерих в Гуугъл. Може би са стари. Ако можеш, постни снимки на стадиона в сегашното му състояние. Не , че сме против отбора ти. Радвам се, че Хасково са в елита. Просто , много от нас се съмняват във финансирането на отбора (както ти откри) , както и за това , дали базата и стадиона ще вземе лиценз за "А" група. До колкото научавам , има вероятност да играете в Свиленград. Не е много далече (не е и толкова близо), но стадиона е в доста добро състояние , ако това са реални снимки:

Изображение

Както и другите трибуни са доста по-добре от тези в Хасково. Да не става дума за терена и настилката ...
Вярно ли е това ? В Свиленград ли ще играете ?

neico
Контакти:

Мнениеот neico » 18 май 2014 01:50

Снимки нямам в момента, но при следващото ми ходене на стадиона ще направя. Тревната настилка значи трева има не е като да няма, НО е меко казано бабуна до бабуна съблекалните и баните до колкото знам от приятели футболисти не били лоши никога не съм ги виждал с очите си. Къде ще се играят мачовете ако ще се прави ремонт нямам никва идея. Какво мога да ви кажа повече за седалките пише "ХАСКО" защото на предишния собственик до там са му стигнали парите до колкото знам. Мога само да ви пожелая да заповядате на някой мач в Хасково ако стадиона вземе лиценз :)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 май 2014 01:57

neico написа:Снимки нямам в момента, но при следващото ми ходене на стадиона ще направя. Тревната настилка значи трева има не е като да няма, НО е меко казано бабуна до бабуна съблекалните и баните до колкото знам от приятели футболисти не били лоши никога не съм ги виждал с очите си. Къде ще се играят мачовете ако ще се прави ремонт нямам никва идея. Какво мога да ви кажа повече за седалките пише "ХАСКО" защото на предишния собственик до там са му стигнали парите до колкото знам. Мога само да ви пожелая да заповядате на някой мач в Хасково ако стадиона вземе лиценз :)

"Тревната настилка значи трева има не е като да няма, НО е меко казано бабуна до бабуна"
С това няма да имате проблеми с лицензирането. То и на "Лаута" са бабуни , бабини зъби , наводнения , etc...
На стадиона ви съм идвал :) Все пак , Берое играе почти на всяка зимна-лятна пауза със вас. Изтървах последната година и затова не знам как сте сега от към стадиона :) Преди като ходих , беше в доста окаяно състояние.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2014 02:31

ehh написа:Какво честитиш, бе, авторе? Тоя отбор въобще готов ли е за елита?

То пък един елит, да ти умре коня ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Футбол - България”