TEKSAS написа:ето ви бастуни спорната дузпа.Ама то срещу вас всяка дузпа е спорна
никва дуспа не е
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
TEKSAS написа:ето ви бастуни спорната дузпа.Ама то срещу вас всяка дузпа е спорна
yasen написа:Защо сте толкова смешни, чорбари, малко работата става гузен, не гонен бяга! Ние, НЕ РЕВЕМ КАТО ВАС!!! дузпа-дузпа, че нямаше спор няма, ама кво да правим... да обвиняваме като вас целия свят и световната конспирация ли????!!!!
И още нещо ... в момента се надпреварвате да търсите и доказвате "как имало дузпа".... ставате смешни! от една снимка ще ми доказвате, че има дузпа. то се видя на стадиона... какво ми търсите различни ъгли, различни фотографи и т.н.
Дузпа няма! Но това е част от играта Футбол, драги ми фенове на ЦСКА... сега е за едни, после е за други!
Затова, моля ви да спрете да ревете срещу "синьото" БФС и световния империализъм, а може би е виновна финансовата криза?!!!![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта