Снимка на дузпата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

penkov87
Контакти:

Re: Снимка на дузпата

Мнениеот penkov87 » 02 ное 2008 07:09

TEKSAS написа:ето ви бастуни спорната дузпа.Ама то срещу вас всяка дузпа е спорна
zx500_575009.jpg
Ebane na govedo.jpg

никва дуспа не е

IvoKirilov
Контакти:

Мнениеот IvoKirilov » 02 ное 2008 07:18

За сведение на всички футболни псевдоразбирачи: вчера срещата между Левски и цска се проведе на футболен терен от два футболни отбора. Не бъркайте футбола с баскетбола.

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 02 ное 2008 07:27

Това, което виждам аз на тази снимка е как здравко лазаров си слага крака пред този на Живко Миланов и се тръшка като прасе- каквото си е! Ама дузпа или вашите задници пак ви болят щото Гонзо пак ги запали!!!!!!ХАХАХАХАХАХАХА

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 02 ное 2008 07:32

TEKSAS написа:ето ви бастуни спорната дузпа.Ама то срещу вас всяка дузпа е спорна
zx500_575009.jpg
Ebane na govedo.jpg

бог никога няма да харесва цска цска е време да си получи помията

Потребителски аватар
panajotp
Контакти:

Мнениеот panajotp » 02 ное 2008 07:51

Хореографията на хората в червено беше впечатляваща.Едновременно падаха по 3ма червени футболисти в завиден синхрон. Жалко, че не участваха на Олимпиадата в отбора по художествена гимнастика. С тези пируети медала ни беше сигурен. И тази Електричка си е направо за балета Лебедово езеро. Аз по правдободобен умиращ лебед не съм виждал от Велизарово време.цска наистина е отбор с традици, продължават традиционно да им дават все същите измислени дузпи. И Велизарко дузпата е заместен перфектно от летящата Електричка.
Бог Прощава, Левски Не
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg

cska-pedali
Контакти:

Мнениеот cska-pedali » 02 ное 2008 09:06

maika vi 6te *** 4orbesta gnusna grozna 6e vi *** v groznite svine nasrani mrete we kurvi otbora e edin LEVSKI

niko1

Мнениеот niko1 » 02 ное 2008 09:45

Нямам ососбенни причини да симпатизирам на Голямата чорба ,освен това ,че са ни абонати в Пловдив, но неадекватният в този случай е единствено Миланов.Нарушението е очевадно и не ми е ясно защо спорят сините?!!! :roll:Иначе мача не беше ,чак толкова безобразен.А какво е точно дерби гледайте в последният кръг , когато ще опънем за пореден път жълтурите... :D

Потребителски аватар
Shurda
Контакти:

Мнениеот Shurda » 02 ное 2008 10:08

Дори и Здравко Лазаров си признава, че е играл за "такова". :lol:
Здравко Лазаров:
"Първият път нямаше, играх пак за "такова" :lol:, ама вторият път дузпата си беше дузпа." :D :D :D
http://sportal.bg/video.php?video_id=9462
Две симулации, за два жълти картона.

Потребителски аватар
SargoS
Контакти:

Re: виж и после,тихо там

Мнениеот SargoS » 02 ное 2008 11:12

yasen написа:Защо сте толкова смешни, чорбари, малко работата става гузен, не гонен бяга! Ние, НЕ РЕВЕМ КАТО ВАС!!! дузпа-дузпа, че нямаше спор няма, ама кво да правим... да обвиняваме като вас целия свят и световната конспирация ли????!!!!
И още нещо ... в момента се надпреварвате да търсите и доказвате "как имало дузпа".... ставате смешни! от една снимка ще ми доказвате, че има дузпа. то се видя на стадиона... какво ми търсите различни ъгли, различни фотографи и т.н.
Дузпа няма! Но това е част от играта Футбол, драги ми фенове на ЦСКА... сега е за едни, после е за други!
Затова, моля ви да спрете да ревете срещу "синьото" БФС и световния империализъм, а може би е виновна финансовата криза?!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Пийни си хапчето и се успокой малко. После може да си седнеш на PC-то и току виж си написал нещо смислено.
Пенис за добитъка!

Върни се в “Футбол - България”