Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gandalf
Контакти:

Re: Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч

Мнениеот Gandalf » 17 май 2014 17:59

urkoto написа:
ЕМИЛ написа:Нямаха работа пред синия сектор . Тяхната почетна обиколка трябваше да е полуобиколка .

И феновете на Левски ли ще казват на хората къде да си правят почетните ШАМПИОНСКИ обиколки на СОБСТВЕНИЯ стадион!?
В Подуене си събличайте който си искате, на другите стадиони вие не сте фактор и не може да давате наклон на *** на хората! Това са фактите, останалото е сини комплекси и митология :idea:

Ае ти с тая глава мислиш ли или я ползваш за нещо друго? Ти виждал ли си почетна обиколка на стадион, когато на него има фенове на друг отбор? Основната вина е на глупендера от Литекс, който е измислил тая безумица. Търси причината, а не следствието!

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 17 май 2014 18:02

ivan56 написа:Аз предлагам феновете на Ботев и Левски да си спретнат едно състезание по хвърляне на факли и победителят спечели някаква купа. :lol: :lol: :lol:
Така поне ще спечелят някакво отличие тази година. :mrgreen:

Абсолютно съм съгласен! :)

В добавка към това може да се добави и състезание под наслов "Кой ще уцели по-здраво гредите на футболните врати?". :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 май 2014 18:04

Gandalf написа:
urkoto написа:
ЕМИЛ написа:Нямаха работа пред синия сектор . Тяхната почетна обиколка трябваше да е полуобиколка .

И феновете на Левски ли ще казват на хората къде да си правят почетните ШАМПИОНСКИ обиколки на СОБСТВЕНИЯ стадион!?
В Подуене си събличайте който си искате, на другите стадиони вие не сте фактор и не може да давате наклон на *** на хората! Това са фактите, останалото е сини комплекси и митология :idea:

Ае ти с тая глава мислиш ли или я ползваш за нещо друго? Ти виждал ли си почетна обиколка на стадион, когато на него има фенове на друг отбор? Основната вина е на глупендера от Литекс, който е измислил тая безумица. Търси причината, а не следствието!

Не бе, аз предлагам, когато един ден има финал Левски - ЦСКА за купата, спечелилия да направи цяла обиколка и да се радва пред противниковата публика също. В отговор, противниковата публика да се радва и тя!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2014 18:08

Бай Иван написа:
ivan56 написа:Аз предлагам феновете на Ботев и Левски да си спретнат едно състезание по хвърляне на факли и победителят спечели някаква купа. :lol: :lol: :lol:

В добавка към това може да се добави и състезание под наслов "Кой ще уцели по-здраво гредите на футболните врати?". :)

Един глупак из**ва мнението си във форума, след което влиза чрез другия си ник и сам си отговаря... 8-)
П.П. Иване, да те е*е кой те хване!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 17 май 2014 18:08

Играчите на Литекс са си направили обиколка на собствения стадион. Не са дължи да се съобразяват с навлеците в един сектор. Това че някъде има агитка на Левски, не означава че живота около тях спира.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 17 май 2014 18:14

Бай Иван написа:

Вземете се целунете и се нае.ете :lol: :lol: :lol: Иван и Бай му ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 май 2014 18:17

Това не са ракети,а димки! Уреца трябва да е запознат с тая подробност....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 17 май 2014 18:20

James Beattie написа:Само да питам , този чичка с децата ли играе ? :)
Изображение

Кой чичка? Това е снимка от предната година. :twisted:

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 17 май 2014 18:20

urkoto написа:

Ами всъщност сме фактор :( Обикновено става това, което искаме... в Ловеч мисля, че са наясно вече...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 май 2014 18:23

bilyaletdinov написа:Много е лошо когато още в келешите се насажда омраза към противника. За какъв им е било на тия пишлемета да минават пред агитката на Левски? Не, че нашите фенове трябва да ги мерят с ракети де :lol: Пък и доколкото съм запознат на стадиона в Ловеч има предпазна мрежа, така че е доста трудно да метнеш надалеч каквото и да е било. Иначе мен ме втрещи съдията на мача Ивайло Стоянов, който метна бутилката с която беше замерен Гаджев, а не я занесе на дежурния делегат :shock:

Има мрежа, но е донякъде, не е на целия гостуващ сектор, мисля, че беше само зад вратата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”