САМО ЖУРНАЛИСТИТЕ ВИ ОСТАНАХА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bultras

Re: САМО ЖУРНАЛИСТИТЕ ВИ ОСТАНАХА

Мнениеот bultras » 02 ное 2008 00:09

да, ама ти си си селянче-идиотче, пък и що реши че си София, не знам.Ходи си на село да правиш зимнина, че бурканите няма да ти стигнат за тежката зима.Може да отскочиш и до Перник, да си вземеш една от техните печки, че няма да ти пуснат парното и ще мръзнеш.Добре, че баба ти ти даде вълнени чорапи, за да не ти мръзнат краката,докато претакаш зелето на балкона.И си плащай сметките, палавнико, че заради селяни като теб, невинни хора ще стоят на студено.Знам, че ти ще оцелееш.Ще заколите прасето по коледа и после LIFE.Хлебец и сланинка и безкрайна чалга ще ви топлят в панелното пространство.Споко, като порастнеш нещата ще се оправят.Ще си купиш голф и кух турски ланец и ще станеш човек.Дъхът на чесън ще отмиеш със скъпа дъвка Орбит,
а киселото зеле и сланината ще погребеш дълбоко под ниското си чело.Когато настъпи този момент, вече с чиста съвест можеш да кажеш, че си станал част от гражданята :D .А сега лягай, че иначе няма да те водят на село при баба през ваканцията.

bultras

Мнениеот bultras » 02 ное 2008 00:15

П.П. Нямам нищо против, хората родени на село,но ме дразнят тези, които се срамуват от това.СЕЛЯНИН е състояние на духа, а не на местрождението.Затова може би трябва да разделя понятията. Т.Е. Ходещото из храстите, е СЕЛЯНДУР, а не селянин.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 02 ное 2008 00:36

bultras написа:да, ама ти си си селянче-идиотче, пък и що реши че си София, не знам.Ходи си на село да правиш зимнина, че бурканите няма да ти стигнат за тежката зима.Може да отскочиш и до Перник, да си вземеш една от техните печки, че няма да ти пуснат парното и ще мръзнеш.Добре, че баба ти ти даде вълнени чорапи, за да не ти мръзнат краката,докато претакаш зелето на балкона.И си плащай сметките, палавнико, че заради селяни като теб, невинни хора ще стоят на студено.Знам, че ти ще оцелееш.Ще заколите прасето по коледа и после LIFE.Хлебец и сланинка и безкрайна чалга ще ви топлят в панелното пространство.Споко, като порастнеш нещата ще се оправят.Ще си купиш голф и кух турски ланец и ще станеш човек.Дъхът на чесън ще отмиеш със скъпа дъвка Орбит,
а киселото зеле и сланината ще погребеш дълбоко под ниското си чело.Когато настъпи този момент, вече с чиста съвест можеш да кажеш, че си станал част от гражданята :D .А сега лягай, че иначе няма да те водят на село при баба през ваканцията.

:D Много детайлно! Бих казал - цветно и широкоекранно! С малка забележка...Пропускаш ходенето на "сбора" и чакането на "мазния влак"! :D
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 ное 2008 02:11

пич, ако знаеш с какъв кеф бих се наслаждавал на тия неща, честно казано не знам кво се опита да опишеш. Нещо лошо в киселото зеле, в чесъна и в прасенцето по коледа ли намираш?
Ей така като остарея, ще си купя една къща около града някъде, ще тегля една на цялата цивилизация и ще си претакам зелето, ще си варя ракията и ше маам едни яки салати, чушки с чесън. Дано доживея дотогава, че сегашния здравословен градски живот с 5 компютъра, телевизори, телефони и путки майни може да не е на това мнение...

Върни се в “Футбол - България”