В сектор- мисля че е около 6000 на фул
Г сектор-4500 беше най празен от всички
Този до клетката макс 500човека
Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- El Commandante
Bartolomej написа:Няма нужда спорта да е номер 1 в тези страни , за да са много по напред от нас .
Той и в Чехия не е номер 1 , ама кьде сме ние кьде са те
Ти очвевидно не разбираш какво искам да ти кажа.
Тук не говорим за това кой е по-напред от нас, а къде са най-запалените и хард фенове и къде агитките са най-много бройни и най-буйни.
Номер едно в тва отношение е Латинска Америка, следвана от Югоизточна и Централна Европа и Северна Африка.
То и аз искам да сме като феновете на Борусия Д-1,3 милиона гледали мачовете тоя сезон, да има яко хорео и песни и сичко да е мирно и тихо ама ей на-не винаги се получава...
Последна промяна от El Commandante на 17 май 2014 13:35, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Bartolomej написа:Ако в Япония не се играе футбол си пусни едно клипче от уйтуба да видиш за какви стадиони , какви публики и вьобще какво шоу става в Джей лигата . То и за тва щото не се играе футбол Япония и мьжете и при жените спечели Азиатсия континентален шампионат .
САЩ претьпкани стадиони и невероятно шоу по време , след и преди мач . Редовен участник на Световни финали след революция в провеждане на местния шампионат.
Австралия вьрви по стьпките на САЩ и Япония като налива все повече пари в този спорт
Само Бьлгария не вижда бьдещето .
Пак нищо не казваш,нито в Япония, нито в САЩ футбола е спорт No 1 и в нито една от двете страни футбола не е религия.
В Япония на първо место е бейзбола, а в САЩ европейския футбол скоро няма да е нещо повече от спорт за малки деца и за жени...
Проверявай си фактите преди да пишеш,че ставаш забавен твърде...
Тъпак безподобен,ти халхабер си нямаш кои спортове са номер 1,иначе си отворен.Коменданте ти определено си в топ 3 на тъпаците.
- El Commandante
GAVAO написа:Тъпак безподобен,ти халхабер си нямаш кои спортове са номер 1,иначе си отворен.Коменданте ти определено си в топ 3 на тъпаците.
Предложението ми е да ходиш да се шибаш...
Baseball is historically the most popular sport in Japan.
Сега си заври пръстчето отзаде па върти...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
JohnnieWalker написа:ronin3 написа:Решението би било елементарно. Малко камерки и след това героите освен солидна глоба да ходят да се подписват по време на мач в полицията. Ама явно властимащите нямат интерес нещата да влязат в ред по стадионите(както и във всички свери в страната). Нямам представа точно как е ситуацията в големите агитки, но почти съм сигорен, че едва ли са повече от 50 бабайта, които не да бъдат смачкани а да бъдат принудени законно да поемат отговорност за делата си. Останалите 200-300 възхваляващи ги кученца веднага ще свият перата. Ама не трябва да има омраза-левскари, цесекари и ботевисти трябва да са изроди и нашата полиция трябва да ни пази от тях. А за мухлювците подкрепящи насилието има достатачно агресивни спортове кадето да си изливат тостестеронна и да не ни занимават с комплексите си. Опа сега се сетих че за бойните изкуства си трябва тренировки, да нямаш страх да излизаш един на един срещу видимо по-силен противник и да уважаваш противника си(май за тези мухлювци няма спасение).
Как очакваш държавата да ги спре, при положение, че точно тези получовеци са ку*вите на всяко правителство - срещу 20-30 кинта правят протести, контра протести, демонстрации, митинги... Простия човек е предимство за управляващия. А на тея дето се оправдават с полицията - да, те не реагираха както трябва и заслужават глоби, но те ли са виновни, че има група изроди, които се мислят за много велики, палейки и трошейки чужда собственост ? Те ли са виновни, че са се родили бездарни и безмозъчни създания, чиято най-голяма мечта е да се подписват за минимална заплата, за да имат пари да се напият и да се сбият някъде където има кой да ги види ? Когато си изпразнен от съдържание, явно е изключително важно да те забележат
Не си прав. Аз съм ветеринарен лекар и да позавъртя малко нещата от към моята професия. Когато стадото е болно от години и то не от някоя екзотична болест, а от заболяване с което други твои колеги са се справили си виновен ти. Не са виновни твоите подчинени ветеринарни техници(в случая пожарникарчето коет подпали лентите или полицая който си изтърва пищова), защото те изпълняват твоите заповеди, а и да имат някаква персонална вина все пак ти си ги назначил и обучил. А може би най малко са виновни болните индивиди от стадото. Да се мъчиш да спасяваш хронично болните вече нелечимо увредени индивиди си е глупост. Трябва да мислиш за здравите и най-вече за новото поколение, това ще стане като извадиш болните от стадото. Е ще трябват и допълнителни мерки за който трябва да почетеш малко и или да питаш или наемеш някой по-опитен от теб за известно време(първо има един проблем че трябва да преглътнеш малко егото си, защото без да си го преглътнал трудно ще намериш по добър от тебе.

- sudromanista73
- Контакти:
ivan56 написа:В сектор- мисля че е около 6000 на фул
Г сектор-4500 беше най празен от всички
Този до клетката макс 500човека
Добре бе пич,кажи ми че аз нещо не мога да разбера,кое не разбра по темата...?Какво значение има тук,колко сме били на стадиона...?

- El Commandante
ronin3 написа:Така че въпроса е кои е виновния, аз бих заложил на собственика
Ахахахахаха, айде ся па Цв.Вацилев виновен, тая тема се развива от симпатична глуповатост към откровено малоумие...
Когато самопровъзгласилите се за "истински фенове" започнат да пълнят стадионите във всеки мач, независимо от моментната форма на отборите и позицията във временното класиране, тогава да дават акъли и да се сравняват с Англия, Испания или Германия.
Когато поведението ви е като на Лудогорците, вие не сте никакви "истински фенове", а най-обикновени сеирджии. Сеирджии са тези които уж пълнят Васил Левски, а след седмица не могат да се съберат 2000 човека за домакински мач. В Англия и Германия не е така, истински фенове. Когато си стоиш на топло вкъщи и гледаш диема, вместо да стоиш прав 3 часа на голия бетон и да те брули вятърът, ти не си фен. Когато отидеш на финал веднъж на 10 години, загубиш го и кажеш, че повече няма да заведеш детето си на мач - ти си сеирджия.
Всичките ви снимки по профилите и аватарите от различни хореографии са благодарение на "лумпените". И не излизайте с тва тъпо клише, че публиката била малко защото лумпените я изгонили. Публиката е малко, защото преди години не е имало възможност да гледате Висша Лига по Канал1, не е имало толкова много кино салони, не е имало толкова много заведения, онлайн игри и други забавления. Футболът е бил единственият възможен сеир. Не, причината не е и в качеството на футбола! Ясно е че в А група вече не играят Гунди и Бонев, но хората в Англия пълнят стадионите и на отборите от долните дивизии, където играят само рогачи, които разшиват топката от блъскане. Те пак са там и пак подкрепят. Те не са ултраси, не вкарват пиро и не чупят седалки, но са верни. Вие не сте.
Бъдете обективни и не слагайте всички ултраси под един знаменател просто за да си начешете крастата по форумите и да си намерите виновник.
PS: а тва че в Англия на много от стадионите само ходят като на театър е съвсем друга тема.
Когато поведението ви е като на Лудогорците, вие не сте никакви "истински фенове", а най-обикновени сеирджии. Сеирджии са тези които уж пълнят Васил Левски, а след седмица не могат да се съберат 2000 човека за домакински мач. В Англия и Германия не е така, истински фенове. Когато си стоиш на топло вкъщи и гледаш диема, вместо да стоиш прав 3 часа на голия бетон и да те брули вятърът, ти не си фен. Когато отидеш на финал веднъж на 10 години, загубиш го и кажеш, че повече няма да заведеш детето си на мач - ти си сеирджия.
Всичките ви снимки по профилите и аватарите от различни хореографии са благодарение на "лумпените". И не излизайте с тва тъпо клише, че публиката била малко защото лумпените я изгонили. Публиката е малко, защото преди години не е имало възможност да гледате Висша Лига по Канал1, не е имало толкова много кино салони, не е имало толкова много заведения, онлайн игри и други забавления. Футболът е бил единственият възможен сеир. Не, причината не е и в качеството на футбола! Ясно е че в А група вече не играят Гунди и Бонев, но хората в Англия пълнят стадионите и на отборите от долните дивизии, където играят само рогачи, които разшиват топката от блъскане. Те пак са там и пак подкрепят. Те не са ултраси, не вкарват пиро и не чупят седалки, но са верни. Вие не сте.
Бъдете обективни и не слагайте всички ултраси под един знаменател просто за да си начешете крастата по форумите и да си намерите виновник.
PS: а тва че в Англия на много от стадионите само ходят като на театър е съвсем друга тема.
Последна промяна от SINOTE на 17 май 2014 14:10, променено общо 1 път.

El Commandante написа:ronin3 написа:Така че въпроса е кои е виновния, аз бих заложил на собственика
Ахахахахаха, айде ся па Цв.Вацилев виновен, тая тема се развива от симпатична глуповатост към откровено малоумие...
Малко доуточнение. Под собственик нямам предвид собственик на клуба а някой по-значим фактор в държавата, не му е работа на собственика да превъзпитава малоумници. Лекара е шефа на полицията, а стадото сме всички който ходим по стадионите.
- El Commandante
SINOTE написа:Когато поведението ви е като на Лудогорците, вие не сте никакви "истински фенове", а най-обикновени сеирджии. Сеирджии са тези които уж пълнят Васил Левски, а след седмица не могат да се съберат 2000 човека за домакински мач. В Англия и Германия не е така, истински фенове. Когато си стоиш на топло вкъщи и гледаш диема, вместо да стоиш прав 3 часа на голия бетон и да те брули вятърът, ти не си фен. Когато отидеш на финал веднъж на 10 години, загубиш го и кажеш, че повече няма да заведеш детето си на мач - ти си сеирджия.
Всичките ви снимки по профилите и аватарите от различни хореографии са благодарение на "лумпените". .
А,БАШ!!!
Върни се в “Футбол - България”