Plovdiv 100 написа:orlando7 написа:Plovdiv 100 написа:Гръмни се.
Що да се гръмне? Щото е по-умен от тебе може би?
Айде и ти с него.
Селска пръчка!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Plovdiv 100 написа:orlando7 написа:Plovdiv 100 написа:Гръмни се.
Айде и ти с него.
orlando7 написа:Plovdiv 100 написа:orlando7 написа:Plovdiv 100 написа:Гръмни се.
Айде и ти с него.
Селска пръчка!
bixxol написа:Както този мач така и лятото когато играхме ми направи впечатление , че полицията в Бургас нито проверява , нито се интересува какво става преди , по време и след мача . Виж в София и при нас нещата са доста по професионални .
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
cska-632 написа:Щом цял свят е Полша, Сърбия и Гърция ... географията е твоето призвание.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Bourgas написа:Да вметна и аз две неща. Първо, цялото пиро е вкарано със знанието на фенклуба на Ботев и с ясното ненамесване на органите на реда. За това е глупаво да се говори за среща преди мача и превенцията, уж. Да не говоря, че би трябвало да има камери, за да разпознаят причинителите. И да не говоря, че има хора със забрани и никой не проверява това.
И второ, стадионът в пълния си капацитет е 16 600 плюс-минус 150 места, не мога да си спомня точната цифра. За това е смешно да се говори за 12000 пловдивчани, при положение, че имаше празни блокове, полупразни, лудогорци и бургазлии.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта