Betchualeng Arnaikem написа:sin4ec написа:Определено тук е пълно с грамотни, интелигентни и мислещи хора, громящи жълтия враг и олицетворяващи морала и справедливостта. Още повече, че жълтите не могат да отвърнат , щото са на път... Каква ирония, фен на Левски да им става адвокат. И каква ирония-никой от громящите не е от вечния им враг-Локо Пд. Дерзайте, покажете колко сте загрижени за гражданското общество и моралните ценности! Аре, муклесс, бе...
Представи си, може и да сме загрижени.
Да, грамотни, интелигентни и мислещи сме (поне аз), проблем?
Громим? Изказваме мнение е израза. Все още не е забранено със закон, представяш ли си само...
Колкото до жълтите.. за тях виновен ще е съдията, полицията, Мъри пък може и Цецо Василев да се окаже виновен. Част от тях може дори с купен рефер да се оправдаят, къде е проблема? Единствено те няма да са виновни за седалките, нахлуването и паветата (ако приемем, че пожара го запалиха без да искат).
Истината е, че по блоковете се строявахме едни други. Хора прескачаха редовете, за да усмиряват единиците, повтарям единиците разбеснели се. Но съгласи се, не може в претъпкан сектор (първите 2-3 реда бяха почти празни, защото от тях не можеше да се вижда терена, заради опътатите по оградата знамена, но накрая и те се напълниха) да се щураш постоянно насам-натам, за да усмиряваш самозабравилите си. Мисля, че ако имахме стюарди за този мач, изкъртените седалки щяха да са с 2/3 по-малко, както и останалите хвърлени предмети. От над 10-хилядна фенска маса, къртачите и мятачите не са повече от 100-150, вярвай ми. Лошото е, че ни лепнаха срамно петно. А вчера с такъв кеф разходих жълто-черната фланелка и шала из половин Бургас и нямаше един бургазлия, който да не ни се е зарадвал и да не ни е пожелал успех