Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dissident

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот dissident » 16 май 2014 01:09

El Commandante написа:
dissident написа:
El Commandante написа:
Струва ми се че вашият благодетел се пренасочва към Левски!!!

Има логика-само чака да построи стадиона и го мести в Подуене...

Защо да го мести! Този стадион не е ли негов?!!!

Не.
Други въпроси да имаш?

Не че не съм очарован от идеята Левски да играе на центъра на Пловдив, ще бъде незабравимо...

Да!
На кого е?
Беше общински и щеше да бъде отдаден на концесия, но Цв Василев депозира желание да закупи земята под него.
Общинския съвет прие с "радост", тъй като иначе щяло да е трудно общината да плаща данък смет за същия!!!!!!
А вие феновете и до днес празнувате, че ставал ВАШ :) !!!
Честно! - няма такава ирония...!
Последна промяна от dissident на 16 май 2014 01:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 01:10

dissident написа:
za nas e toj religiq написа:
dissident написа:
za nas e toj religiq написа:Истината е че и мен ме е срам от това което се случи , както и 95 % от хората около мен , които викахме и се карахме с тия които хвърляха и чупеха ! Тия хора просто не трябва да се пускат по стадионите :twisted: Що се отнася до рекламното табло щетите ще са бая повече от 10 000 , щото освен че се подпали ( което в случая не беше нарочно) , после го и събориха така и не разбрах как ?? Над 100 метра пано хванато с метални планки през метър се сгромоляса цялото , пожарникарите пък го поляха обилно с вода :shock: Така че за мен от това цялото пано едва ли ще стане повече нещо!

"Бултрас - Финала !", а....!!!?
Кое не рзбра сега? - питай бре момче наивно!
Ще ти обясня и защо, и заради кого, и как се случи!

Обясни ми ?

В първия си пост загатнах причината, а и Вие не сте малоумни да се сетите, ако си извадите главите от пясъка!
Не ми се влиза в подробности...
Знаеш ли от каква позиция гледа двубоя, така харизматичният напоследък ВЕЛИЗАР и кой прави така, че той да се превръща в говорител на ръководството ви? Надявам се си забелязал този тънак момент?
Днес вашето ръководство иницира това което се случи във вашата агитка, чрез зависимите фенове.
Бях там! Видях го с очите си и го чух с уите си!
Човека беше от вашите ръководители (уви не го познавам) каза:
"Много съм доволен от момчетата. Обясних им какво и как да правят и те ме разбраха. Само гледай насреща сега какво ще става......! Ще хвърляме вината върху съдията!"
Това го говореше на друг от вашите, но се чу защото беше много шумно и се налагаше да говори високо!
Там бяха още Херо, Тити и Марков - рендето!
Зашо го правят!? - незнам.

Говориш си глупости наизуст :) Аз пък бях от другата страна и мога да ти кажа че нищо от това което се случи не е било организирано ! Таблото не се запали нарочно ! А второто прекъсване беше плод на глупостта на 20-30 човека (пияни и може би надрусани) ! Всичко стана заради червения картон , стана точно пред мен и от трибуната се видя че Вандер въобще не удари играча на Лудогорец , сега гледах повторения и все още не съм убеден че го докосна въобще!

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 май 2014 01:11

Каквото и да е, какъвто и да е мача, които и да са отборите, който и да е стадиона НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАЛИ! Това говори за липса на морал, възпитание и зачитане труда на другите. Нещо взех да се отегчавам от родните хулигани.

А на онзи комик, който каза, че нямало проблем със стадиона, имало време да го оправят, ползвателите били в Б група и прочие небивалици, ще кажа "Кога стана калайджия, кога ти почерня задника?" До вчера гледахте мача на поляната в Харманли, днес вече палите... Започва да бие на очи, е се надувате. Ако продължите ще станте като говедата - ще ви мразят навсякъде. Сполай ви и само Нефтохимик!
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 01:16

radoslav_rashkov написа:Каквото и да е, какъвто и да е мача, които и да са отборите, който и да е стадиона НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАЛИ! Това говори за липса на морал, възпитание и зачитане труда на другите. Нещо взех да се отегчавам от родните хулигани.

А на онзи комик, който каза, че нямало проблем със стадиона, имало време да го оправят, ползвателите били в Б група и прочие небивалици, ще кажа "Кога стана калайджия, кога ти почерня задника?" До вчера гледахте мача на поляната в Харманли, днес вече палите... Започва да бие на очи, е се надувате. Ако продължите ще станте като говедата - ще ви мразят навсякъде. Сполай ви и само Нефтохимик!

Само ти ли не разбра че никой не е палил умишлено стадиона ? Да глупаво беше да се хвърлят първо ленти , после факли върху тях , ама това не значи че някой е отишъл да им пали стадиона ! Просто така се случи !

dissident

Мнениеот dissident » 16 май 2014 01:20

dissident написа:
dissident написа:
za nas e toj religiq написа:Истината е че и мен ме е срам от това което се случи , както и 95 % от хората около мен , които викахме и се карахме с тия които хвърляха и чупеха ! Тия хора просто не трябва да се пускат по стадионите :twisted: Що се отнася до рекламното табло щетите ще са бая повече от 10 000 , щото освен че се подпали ( което в случая не беше нарочно) , после го и събориха така и не разбрах как ?? Над 100 метра пано хванато с метални планки през метър се сгромоляса цялото , пожарникарите пък го поляха обилно с вода :shock: Така че за мен от това цялото пано едва ли ще стане повече нещо!

Обясни ми ?

В първия си пост загатнах причината, а и Вие не сте малоумни да се сетите, ако си извадите главите от пясъка!
Знаеш ли от каква позиция гледа двубоя, така харизматичният напоследък ВЕЛИЗАР и кой прави така, че той да се превръща в говорител на ръководството ви? Надявам се си забелязал този тънак момент?
Днес вашето ръководство иницира това което се случи във вашата агитка, чрез зависимите фенове.
"Много съм доволен от момчетата. Обясних им какво и как да правят и те ме разбраха. Само гледай насреща сега какво ще става......! Ще хвърляме вината върху съдията!"
Това го говореше на друг от вашите, но се чу защото беше много шумно и се налагаше да говори високо!

Говориш си глупости наизуст :) Аз пък бях от другата страна и мога да ти кажа че нищо от това което се случи не е било организирано ! Таблото не се запали нарочно ! А второто прекъсване беше плод на глупостта на 20-30 човека (пияни и може би надрусани) ! Всичко стана заради червения картон , стана точно пред мен и от трибуната се видя че Вандер въобще не удари играча на Лудогорец , сега гледах повторения и все още не съм убеден че го докосна въобще!

Момче, занимаваш се с излишни неща!
Какво значение има вече докоснал ли го бил не го ли е докоснал!
Казвам ти че видях и чух - какво повече?
Не са очаквали да запалят таблата!
В първия си пост писах, че след края на първите разправии, човекът за когото ти говорех, чакаше шефа на лигата да се върне на мястото си. После го попита -" Какво е положението...?"
Шефа му отговори: Щетите са за над 100 000!!!
Реакцията беше: " Мамка му..."

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2014 01:20

Пас, не смятам, че преиначавам, защото се старая да бъда обективен и честен първо пред себе си, после пред останалите. И винаги, когато осъзная, че съм направил грешка имам топки, за да се извиня.
Киряков ми е един от най-противните, въпреки, че се налага да комуникираме само с него, по независещи от нас обстоятелства и нямам ни най-малко идея да му адвокатствам или да го защитавам. Той нищо не е бил, това е била позицията му като наместник на Събев в делата му за стадион "Лазур". Нормално е щом има някаква щета, тя да бъде изискана за възстановяване, не виждам абсолютно нищо лошо в това.
Никога не съм оспорвал вашата агитка и бройката й, няма и да го направя. На очевидните неща копче не мога да кажа. Да, имате по-голяма агитка от нашата. И да, имате по-малко привърженици. И това съм готов да се обзаложа, че е така.
Аз разбрах кои са я разбили, само полицията не разбра, защото само едно момче отиде, за да си признае. Останалите 7 човека се покриха. И да, човеко, ако някой ти разбие къщата, аз ще ти кажа: Пич, има си ключалка, да си си сложил СОТ, не си можал да си опазиш имуществото. Да не говоря, че то въобще не е оставяно някъде на показ. Скрито в една стая, която се заключва и която не трябва да бъде разбивана по такъв начин, защото това е влизане с взлом и кражба. Което от своя страна е наказуемо от закона и за него се лежи в панделата. И никой няма право да посяга на чужда собственост. Разбираш ли? Никой, личната собственост и пространство, и имот и какво ли не са неприкосновени! Има един клип от днеска, пусни го да гледаш, как един ботевист краде от лудогорци и как го закопчават ченгетата. На този мач, за който ти говоря, охраната е била от... Аркуз Сигурност. Уау, познай дали са си мръднали пръста. И ръководството ви като наемател на стадиона за този мач е длъжно да опази и предаде собствеността във вида, в който я е получил. И причини, за да играете няма. Защото по 12 бона си лапа Киряков от наем и хич няма намерение да спира, до колкото разбирам. Причините са, че не можахте да съберете на мач по 4 хиляди човека, за да им продадете билетчета за по 3 лева бройката и да си седите мирно и кротко там.
Аз съм също на мнение, че този стадион не е за нас, но за мое съжаление усилията, които полагаме, още не са успели да ни върнат обратно на Акациите. И на мен нищо не ми трепна, да ти кажа честно, и на мен ми беше все тая колко и какво ще счупят и запалят.
Не искам да се заяждам на дребно, но стадионът не беше пълен :) Имаше едно 3 хиляди свободни места, според мен, поне това, което видях по телевизията. Иначе и аз се радвам като ходят много хора, за да гледат мач. В Бургас това скоро няма да стане.
След пълния стадион за Нефтохимик преди години до моментът Нафтекс, много пъти от тогава до сега се е пълнил. Мога да ти дам бая примери.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2014 01:25

За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 май 2014 01:26

Bourgas написа:За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.

Съгласен съм.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 01:26

dissident написа:
dissident написа:
dissident написа:

Обясни ми ?

Момче, занимаваш се с излишни неща!
Какво значение има вече докоснал ли го бил не го ли е докоснал!
Казвам ти че видях и чух - какво повече?
Не са очаквали да запалят таблата!
В първия си пост писах, че след края на първите разправии, човекът за когото ти говорех, чакаше шефа на лигата да се върне на мястото си. После го попита -" Какво е положението...?"

Първо отдавна не съм момче :) Второ от това което казваш какъв извод да си правя???? И на мен да ми кажат че ще трябва да платя 100 бона за тоя дето духа , не "Мамка му " ами половин час щях да ги редя :lol: Пък за другото със съдията и аз можех да ти го кажа :lol: Голяма конспирация разкри :lol:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 май 2014 01:27

dissident написа:В първия си пост писах, че след края на първите разправии, човекът за когото ти говорех, чакаше шефа на лигата да се върне на мястото си. После го попита -" Какво е положението...?"

Тея писания ги прати на комисията за наградите Хюго и Небюла, гаранция ше спечелиш приз за най-добър изгряващ фантаст...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Футбол - България”