Пас, не смятам, че преиначавам, защото се старая да бъда обективен и честен първо пред себе си, после пред останалите. И винаги, когато осъзная, че съм направил грешка имам топки, за да се извиня.
Киряков ми е един от най-противните, въпреки, че се налага да комуникираме само с него, по независещи от нас обстоятелства и нямам ни най-малко идея да му адвокатствам или да го защитавам. Той нищо не е бил, това е била позицията му като наместник на Събев в делата му за стадион "Лазур". Нормално е щом има някаква щета, тя да бъде изискана за възстановяване, не виждам абсолютно нищо лошо в това.
Никога не съм оспорвал вашата агитка и бройката й, няма и да го направя. На очевидните неща копче не мога да кажа. Да, имате по-голяма агитка от нашата. И да, имате по-малко привърженици. И това съм готов да се обзаложа, че е така.
Аз разбрах кои са я разбили, само полицията не разбра, защото само едно момче отиде, за да си признае. Останалите 7 човека се покриха. И да, човеко, ако някой ти разбие къщата, аз ще ти кажа: Пич, има си ключалка, да си си сложил СОТ, не си можал да си опазиш имуществото. Да не говоря, че то въобще не е оставяно някъде на показ. Скрито в една стая, която се заключва и която не трябва да бъде разбивана по такъв начин, защото това е влизане с взлом и кражба. Което от своя страна е наказуемо от закона и за него се лежи в панделата. И никой няма право да посяга на чужда собственост. Разбираш ли? Никой, личната собственост и пространство, и имот и какво ли не са неприкосновени! Има един клип от днеска, пусни го да гледаш, как един ботевист краде от лудогорци и как го закопчават ченгетата. На този мач, за който ти говоря, охраната е била от... Аркуз Сигурност. Уау, познай дали са си мръднали пръста. И ръководството ви като наемател на стадиона за този мач е длъжно да опази и предаде собствеността във вида, в който я е получил. И причини, за да играете няма. Защото по 12 бона си лапа Киряков от наем и хич няма намерение да спира, до колкото разбирам. Причините са, че не можахте да съберете на мач по 4 хиляди човека, за да им продадете билетчета за по 3 лева бройката и да си седите мирно и кротко там.
Аз съм също на мнение, че този стадион не е за нас, но за мое съжаление усилията, които полагаме, още не са успели да ни върнат обратно на Акациите. И на мен нищо не ми трепна, да ти кажа честно, и на мен ми беше все тая колко и какво ще счупят и запалят.
Не искам да се заяждам на дребно, но стадионът не беше пълен

Имаше едно 3 хиляди свободни места, според мен, поне това, което видях по телевизията. Иначе и аз се радвам като ходят много хора, за да гледат мач. В Бургас това скоро няма да стане.
След пълния стадион за Нефтохимик преди години до моментът Нафтекс, много пъти от тогава до сега се е пълнил. Мога да ти дам бая примери.