Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот galin56 » 15 май 2014 23:35

W84me написа:Цецооо, сега е време да плащаш, обаче! :mrgreen: :mrgreen:

:o И от какъв зор Цецооо да плаща? Аз него не го видях да пали и чупи. Нито пък е родител-настойник на тези дето чупиха. До колкото ги видях бяха пълнолетни "граждани" па да си плащат.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2014 23:37

galin56 написа:
W84me написа:Цецооо, сега е време да плащаш, обаче! :mrgreen: :mrgreen:

:o И от какъв зор Цецооо да плаща? Аз него не го видях да пали и чупи. Нито пък е родител-настойник на тези дето чупиха. До колкото ги видях бяха пълнолетни "граждани" па да си плащат.

По принцип си прав, дефакто обаче не си... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 15 май 2014 23:40

Иначе се правиха на големи европейци, като им откриваха базата в това пловдивско село... скочиха и биха онзи човек, че чоплел семки там!!! Пошла история, от цървула, кец не става ;)

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 15 май 2014 23:50

Никаква драма няма. На този стадион има едни наематели, дето се изживяват като собственици и при всяка счупена седалка дават пресконференция /без да е ясно в какво си качество/ щети за колко милиона са претърпели. Този номер са го правили поне 3 пъти само тази година.

Отдавна им слушаме глупостите, никой да не се впечатлява! Докато не излезе истинският собственик на стадиона и да заяви с факти какви са им пораженията всичко е вятър. Разни лица, като Пламен Киряков, може да плещят всичко, но той е господин никой и може да говори само в качеството си на представляващ един от наемателите.

Иначе, много неща на този стадион са за събаряне. Като се започне със седалките, които сложиха на мястото на старите зелени седалки /които бяха и по-хубави/. Сегашният облик на стадиона всъщност е старият стадион Нефтохимик с изкъртени зелени седалки, изтрити надписи, пребоядисан и със сменено име. Ако феновете са вандали, то собствениците са за бесилката.

Колкото и да е странно, аз искам да благодаря на привържениците на Ботев, че ме върнаха 10 години назад във времето, когато ходехме 2 часа преди мач и сядахме зад вратите, защото другите места вече бяха заети. Ех, спомени...

dissident

Мнениеот dissident » 15 май 2014 23:55

Бях на мача в сред ръководителите и занчимите фигури в Ботев и смея да твърдя, че имено те иницираха напрежението всред феновете на отсрещната трибуна!
Какво прави Тити всред ръководството на Ботев!?
Малко преди почивката Цветан Василев го привика при себе си в "тъмната стаичка", а малко след началото на ексцесиите, заедно си тръгнаха от стадиона, почти на бегом без въобще да погледнат какво се случва на терена!
Нещата във вашия клуб не са добре!
Фенщината си е фенщина, но разумните хора трябва да имат гражданска позиция!
Шефът на лигата спомена малко след края на първото прекъсване, че щетите са за над 100000!
Последна промяна от dissident на 15 май 2014 23:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 май 2014 23:56

pas написа:Никаква драма няма. На този стадион има едни наематели, дето се изживяват като собственици и при всяка счупена седалка дават пресконференция /без да е ясно в какво си качество/ щети за колко милиона са претърпели. Този номер са го правили поне 3 пъти само тази година.

Отдавна им слушаме глупостите, никой да не се впечатлява! Докато не излезе истинският собственик на стадиона и да заяви с факти какви са им пораженията всичко е вятър. Разни лица, като Пламен Киряков, може да плещят всичко, но той е господин никой и може да говори само в качеството си на представляващ един от наемателите.

Иначе, много неща на този стадион са за събаряне. Като се започне със седалките, които сложиха на мястото на старите зелени седалки /които бяха и по-хубави/. Сегашният облик на стадиона всъщност е старият стадион Нефтохимик с изкъртени зелени седалки, изтрити надписи, пребоядисан и със сменено име. Ако феновете са вандали, то собствениците са за бесилката.

Колкото и да е странно, аз искам да благодаря на привържениците на Ботев, че ме върнаха 10 години назад във времето, когато ходехме 2 часа преди мач и сядахме зад вратите, защото другите места вече бяха заети. Ех, спомени...

С единствената разлика, че тогава не даваше пари.
Иначе за пореден път си изписал бая лъжи, дали останаха хора, които да ти вярват? :?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Jimmy1982
Контакти:

Мнениеот Jimmy1982 » 15 май 2014 23:59

На последното пловдивско дерби всички жълти бяха "потресени" от това,което се случи на Лаута!След има-няма 2 часа,като се върнат по селата,един няма да каже,че е станало нещо нередно...

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 16 май 2014 00:02

Bourgas написа:С единствената разлика, че тогава не даваше пари.
Иначе за пореден път си изписал бая лъжи, дали останаха хора, които да ти вярват? :?

Моето момче, години имаше всякакви. Безплатно пускаха 2-3 години, а аз ходя на този стадион още от времето, когато беше поляна с трибуна и съблекалните бяха фургони до чешмите. Плащал съм си и навремето и сега, плащах и когато наш мач в "Б" група беше с три пъти по-скъп билет от ваш в "А" /цена определена познай от кой?/. Ама какво да ти обяснявам, като и децата ви знаят хала!

А някоя лъжа, ако може да ми кажеш!?

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 16 май 2014 00:03

това е само част от протеста на публиката срещу назначаването на Херо за директор
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 май 2014 00:03

Тошко, за какви пари говориш пак ? Спри се ! Сега и пари да ми дават, няма да ходя на мач. Естествено на "Черноморец" !!! Не забравяй само едно - времето е пари !!! Че кой фен е чакал по 3 / три / часа на входа, за да заеме по-добро място ??? Естествено тези на НАФТАТА !!! Признай си, че ти също си бил на "опашката" !!! Признат грях, не е грях !!!

Върни се в “Футбол - България”