W84me написа:Цецооо, сега е време да плащаш, обаче!![]()

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Цецооо, сега е време да плащаш, обаче!![]()
galin56 написа:W84me написа:Цецооо, сега е време да плащаш, обаче!![]()
И от какъв зор Цецооо да плаща? Аз него не го видях да пали и чупи. Нито пък е родител-настойник на тези дето чупиха. До колкото ги видях бяха пълнолетни "граждани" па да си плащат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
pas написа:Никаква драма няма. На този стадион има едни наематели, дето се изживяват като собственици и при всяка счупена седалка дават пресконференция /без да е ясно в какво си качество/ щети за колко милиона са претърпели. Този номер са го правили поне 3 пъти само тази година.
Отдавна им слушаме глупостите, никой да не се впечатлява! Докато не излезе истинският собственик на стадиона и да заяви с факти какви са им пораженията всичко е вятър. Разни лица, като Пламен Киряков, може да плещят всичко, но той е господин никой и може да говори само в качеството си на представляващ един от наемателите.
Иначе, много неща на този стадион са за събаряне. Като се започне със седалките, които сложиха на мястото на старите зелени седалки /които бяха и по-хубави/. Сегашният облик на стадиона всъщност е старият стадион Нефтохимик с изкъртени зелени седалки, изтрити надписи, пребоядисан и със сменено име. Ако феновете са вандали, то собствениците са за бесилката.
Колкото и да е странно, аз искам да благодаря на привържениците на Ботев, че ме върнаха 10 години назад във времето, когато ходехме 2 часа преди мач и сядахме зад вратите, защото другите места вече бяха заети. Ех, спомени...
Bourgas написа:С единствената разлика, че тогава не даваше пари.
Иначе за пореден път си изписал бая лъжи, дали останаха хора, които да ти вярват?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта