Джордан - голмайстор на елита
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Джордан - голмайстор на елита
Джордан си е голмайстор човека
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
angelofdeath написа:Не разбрахте ли, че първенството приключи и класирането е това в момента. Левси няма скочи на Литекс, че да им взима второто място, а оранжевите ще играят главно Джордан да вкара. Не виждам никакъв келепир дали си втори или трети. Все получаваш калъфките, а играеш в УЕФА. Ако Маркиньос стане голмайстор на първенството ще е смешно, защото разликата между седмиците е грандиозна. Не, че първите са чак толкова силни, ноо да вкарваш на Любимец, Нафтата и Пирин и лесно за всеки що годе научен нападател. Трябва да има разделение и отделен приз!
Не съм много сигурен, но е възможно да има значение дали си втори или трети, с оглед от кой кръг ще започнеш надпреварата в Лига Европа. Доколкото знам 2 отбора ще започнат надпреварата от 1-ви кръг. Единият ще е 3-ят в класирането със сигурност. Би трябвало ако Ботев вземат купата да играят директно от 2-ри кръг, но ако не я вземат, те вероятно ще почнат от 1-ви, а 2-рият в шампионата ще започне от 2-рия кръг в лигата. Ето например Щутгарт миналата година като финалист за купата минаха през 1 куп квалификации, докато 5-ят в Германия влезе директно в групите. Ако Гуардьола ни беше треньор тогава и Щутгарт ни беше бил на финала щяха те да влязат директно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- vg_vasilev
- Контакти:
angelofdeath написа: Ако Маркиньос стане голмайстор на първенството ще е смешно, защото разликата между седмиците е грандиозна.
Я ми обясни колко голяма е в момента разликата между Локо Пд/Левски/Ч.море и Берое ( или Слави и Локо Сф, когато не продават мачове).
Маркиньос ще вкара 3-4 гола и ще вземе приза.
- dreben23
- Контакти:
И аз така мисля.
Ама е възможно и да се надцакват на лайф!

Ама е възможно и да се надцакват на лайф!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Маркиньос няма ли също 20 гола?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Върни се в “Футбол - България”